Şimdi Ara

Asus recovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarım Asus geçen gün açtığımda disk error occurred ctrl+alt+del hatasını verdi dediğini yaptım bilgisayar yeniden başladı ama yine aynı hatayı verdi ardından format atmak için recovery (f9) a bastım windows loading files diyor ardından x:\windows\system32\cmd.exe ile beraber chkdsk yaparkenki siyah ekran çıkıyor ancak ne kadar beklediysemde ekranda bir değişim olmuyor kapatım açma ollmuyor bios menüye bile girdim yine olmadı yardım edin lütfen...

• Hatayı vermesinin sebebi işletim sisteminin bozulmasından kaynaklanıyor. Recovery bölümünü bozduysanız eğer recovery yapamazsınız. Belki yanlışlıkla bozmuşsunuzdur o bölümü. Eğer bilgisayarı aldığınızda DVD'ye recovery dosyalarını yazdırdıysanız onlarla deneyin bir de.
  • Hayır dvdye yazdırma gibi bir şey yapmadım bigisayarı aldım eve geldim windowsu yükledim ve kullanmaya başladım cd olarak laptopu aldığımda verdikleri cdler duruyor olmalı onlarla bir şeey yapabilirmiyim yoksa bir bilgisayar tamircisine mi gitmeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legacy41 -- 4 Ekim 2012; 20:51:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legacy41

Hayır dvdye yazdırma gibi bir şey yapmadım bigisayarı aldım eve geldim windowsu yükledim ve kullanmaya başladım cd olarak laptopu aldığımda verdikleri cdler duruyor olmalı onlarla bir şeey yapabilirmiyim yoksa bir bilgisayar tamircisine mi gitmeli?

Hocam onlarla deneyin. Bilgisayarcıya gitmeden önce normal bir format dvd si ile format atmayı deneyin.
  • hayır ne yazık ki olmadı muhtemelen son çare olan tamirciyi deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus driver kurulumu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.