Bildirim
Samsung laptop bios güncelleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bende de samsung marka bilgisayar var emin ol güncelleme yapınca çok bir şey değişmeyecek zaten samsung notebook piyasasından çekildi gibi o yüzden çok da yeni bir sürüm yoktur . Birde bios güncelleme sıkıntılı bir işlem eğer ufak bir hata bile olursa bilgisayarı bir daha kullanamayabilirsin . Sana tavsiyem yabancı forumlara bak daha yeni bir sürümde önemli bir özellik gelmiyorsa hiçbir şekilde dokunma bu sürümde kalsın . -
selamun aleyküm,
kardeşlerim acil samsung np300e5a laptop var format attım driver bulamıyorum internete bağlatamıyorum. driver atamıyorum. ethernet kablosu bağlı. ethernet driveri lazım en azından acil -
A.selam kardeş Hangi işletim sistemini kullanıyorsun ve kaç bit ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: INSURG3NT
A.selam kardeş Hangi işletim sistemini kullanıyorsun ve kaç bit ?
ne kadar saçma birşeydir bu. manuel olarak bulduğum çalıştı.
samsung resmi sitesinde hiçbirşey yok. ve googleda bulduklarım çalışmadı. hep hata ve sorun veriyor. nasıl bir forum çöplüğü olmuş burası :(
manuel olarak ethernet vlan driverini buldum çalıştı.
samsung np300e5a win7 32 bit. tüm driverler lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Oktay -- 23 Nisan 2016; 14:23:33 > -
Wlan driverını bulduysan İobit driver booster 3 programını kur ve taratsın eksik diğer sürücüleri bulup yükler..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah kardeşim sağol. Zaten samsungun 2 iyi yanını gördüysem 4 lanet tarafıyla karşılaştım. Pc toplamak şart oldu -
Hocam ben kendi açımdan memnunu laptop da zaten yapabileceğimiz şeyler belli o yüzden alırken iyice düşünmek lazım . Sen güncelledin mi dersen ben bios u güncelledim ama gram birşey değişmedi bios da sürüm numarası dışında değişen birşey olmadı ama belki arka planda değişen şeyler olmuştur .
Pc toplama da mutlaka yorumlara alacağın ürünlerin yorumlara iyi bak . Yoksa sorun yaşayan çok oluyor .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X