Şimdi Ara

Samsung laptop bios güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung NP350E7C-S01TR model laptobum var. Bios güncellemesini hiç yapmadım CPU-Z den ve Biostan baktığımda tarihi 3 sene önceyi gösteriyor. Nasıl güncelleyebilirim?

CPU-Z Resmi:

Bios Resmi :

• Hocam bende de samsung marka bilgisayar var emin ol güncelleme yapınca çok bir şey değişmeyecek zaten samsung notebook piyasasından çekildi gibi o yüzden çok da yeni bir sürüm yoktur . Birde bios güncelleme sıkıntılı bir işlem eğer ufak bir hata bile olursa bilgisayarı bir daha kullanamayabilirsin . Sana tavsiyem yabancı forumlara bak daha yeni bir sürümde önemli bir özellik gelmiyorsa hiçbir şekilde dokunma bu sürümde kalsın .
  • selamun aleyküm,
    kardeşlerim acil samsung np300e5a laptop var format attım driver bulamıyorum internete bağlatamıyorum. driver atamıyorum. ethernet kablosu bağlı. ethernet driveri lazım en azından acil
  • Ahmet_Oktay A kullanıcısına yanıt
    A.selam kardeş Hangi işletim sistemini kullanıyorsun ve kaç bit ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INSURG3NT

A.selam kardeş Hangi işletim sistemini kullanıyorsun ve kaç bit ?

ne kadar saçma birşeydir bu. manuel olarak bulduğum çalıştı.
    samsung resmi sitesinde hiçbirşey yok. ve googleda bulduklarım çalışmadı. hep hata ve sorun veriyor. nasıl bir forum çöplüğü olmuş burası :(
    manuel olarak ethernet vlan driverini buldum çalıştı.

samsung np300e5a win7 32 bit. tüm driverler lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_Oktay -- 23 Nisan 2016; 14:23:33 >
  • Wlan driverını bulduysan İobit driver booster 3 programını kur ve taratsın eksik diğer sürücüleri bulup yükler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim sağol. Zaten samsungun 2 iyi yanını gördüysem 4 lanet tarafıyla karşılaştım. Pc toplamak şart oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toshiba a300 bios güncelleme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orçunddk kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kendi açımdan memnunu laptop da zaten yapabileceğimiz şeyler belli o yüzden alırken iyice düşünmek lazım . Sen güncelledin mi dersen ben bios u güncelledim ama gram birşey değişmedi bios da sürüm numarası dışında değişen birşey olmadı ama belki arka planda değişen şeyler olmuştur .

Pc toplama da mutlaka yorumlara alacağın ürünlerin yorumlara iyi bak . Yoksa sorun yaşayan çok oluyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.