ASUS recovery'de sorun yaşıyrum arkadaşlar. Başlangıçta recovery'i başlatıp format atamıyorum.Alt+F9'da(Alt+f10,ctrl+f9 ve f10'da dahil) recovery yerine Win 7 açılıyor. Recovery'i de bilgisayarımdan girebiliyorum.Disk yönetiminin resmini koyabilirsem koyarım az sonra(sorun yaşıyorum da)
Yardımcı olabirseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Gold Eagle7
ASUS recovery'de sorun yaşıyrum arkadaşlar. Başlangıçta recovery'i başlatıp format atamıyorum.Alt+F9'da(Alt+f10,ctrl+f9 ve f10'da dahil) recovery yerine Win 7 açılıyor. Recovery'i de bilgisayarımdan girebiliyorum.Disk yönetiminin resmini koyabilirsem koyarım az sonra(sorun yaşıyorum da)
Yardımcı olabirseniz sevinirim
ESC ile girmeyi denedinmi?
Denedim hocam olmadı esc ile de.Windows 7 başlatma devam ediyor.
Daha once hic format attinmi pc ne?
Sorunsuz olarak attım.Acronis kullanıyordum ama onun yedekleri vs onlar da kalmadı şimdi
Servise göndermeyi düşündüm ama 2 haftada belki döner diye win 8 kurmayı düşünüyorum.50 gün sonra Win 8 çıkıyor zaten.O zaman da yükseltme yaparım diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Gold Eagle7
Sorunsuz olarak attım.Acronis kullanıyordum ama onun yedekleri vs onlar da kalmadı şimdi
Servise göndermeyi düşündüm ama 2 haftada belki döner diye win 8 kurmayı düşünüyorum.50 gün sonra Win 8 çıkıyor zaten.O zaman da yükseltme yaparım diyorum.
Eger daha oncesinde format attiysan recoveryi calistiramazsin cunki yuklenmis olan MBR (Master Boot Record) kaydini degistirmistir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme