Şimdi Ara

ASUS Recovery Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS recovery'de sorun yaşıyrum arkadaşlar.
    Başlangıçta recovery'i başlatıp format atamıyorum.Alt+F9'da(Alt+f10,ctrl+f9 ve f10'da dahil) recovery yerine Win 7 açılıyor.
    Recovery'i de bilgisayarımdan girebiliyorum.Disk yönetiminin resmini koyabilirsem koyarım az sonra(sorun yaşıyorum da)

Yardımcı olabirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gold Eagle7

ASUS recovery'de sorun yaşıyrum arkadaşlar.
    Başlangıçta recovery'i başlatıp format atamıyorum.Alt+F9'da(Alt+f10,ctrl+f9 ve f10'da dahil) recovery yerine Win 7 açılıyor.
    Recovery'i de bilgisayarımdan girebiliyorum.Disk yönetiminin resmini koyabilirsem koyarım az sonra(sorun yaşıyorum da)

Yardımcı olabirseniz sevinirim

ESC ile girmeyi denedinmi?
  • Denedim hocam olmadı esc ile de.Windows 7 başlatma devam ediyor.

ASUS Recovery Sorun
  • Daha once hic format attinmi pc ne?
  • Sorunsuz olarak attım.Acronis kullanıyordum ama onun yedekleri vs onlar da kalmadı şimdi

Servise göndermeyi düşündüm ama 2 haftada belki döner diye win 8 kurmayı düşünüyorum.50 gün sonra Win 8 çıkıyor zaten.O zaman da yükseltme yaparım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gold Eagle7

Sorunsuz olarak attım.Acronis kullanıyordum ama onun yedekleri vs onlar da kalmadı şimdi

Servise göndermeyi düşündüm ama 2 haftada belki döner diye win 8 kurmayı düşünüyorum.50 gün sonra Win 8 çıkıyor zaten.O zaman da yükseltme yaparım diyorum.

Eger daha oncesinde format attiysan recoveryi calistiramazsin cunki yuklenmis olan MBR (Master Boot Record) kaydini degistirmistir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.