< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (480. sayfa)
-
-
Bu arada hocam batarya muhabbetini myASUS ile yap demiştin ya. Ben hep ertelediğim için üye olmamıştım. Ama şimdi oldum çok önceden bios sürümün kaç demiştin. V339 yazıyor güncelleme varmış v341 diyor. Amd chipset v1.2.0.121 yazıyor güncelleme gelmiş v1.2.0.124 yazıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla ilginç hocam yaa. Ben elime geldiğinden beri hep prizde kullandım. İlk defa batarya için doldur boşalt yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MyAsus üye olmadan da kullanılabiliyor hocam, yanlış hatırlamıyorsam ileri diyince ana ekranı açıyordu. Ben tüm güncellemeleri yaptım valla. Çoğunlukla prizde kullanıyorsan koruma modunu aç mutlaka.
Hocam bu ürün yeni yurtdışı alışveriş üst limiti yasası dolayısıyla Türkiye'ye gelmiyor. Aliexpress de almana izin vermiyor zaten eğer hesabın giriş yapılı ve konumun Türkiye ise
-
Bu mesaj gözümden kaçmış hocam şimdi gördüm. Videoyu izledim ilginç gerçekten. Kasada modifiye gerekliliği ve biraz sıkışık gibi durması uzun kullanımda bi sorun olur mu ondan emin olamadım. Bileşenlere bi zararı var mı bir de? Video yeni bakalım uzun kullanım yorumları da gelir mutlaka. Teşekkür ederim paylaştığın için. Orjinal bataryayla birebir olsa direk alırdım muhtemelen. TR'ye gümrük limitinden göndermiyorlar bi şekilde y.dışı üzerinden almak lazım tabi. Bu arada Switch için araştırmıştım yüksek watt lı batarya ama onda bu imkan yoktu
-
Evet hocam ya onu sonradan farkettim maalesef ne Amazon ne eBay ne AliExpress hiçbirinden sipariş edilemiyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla adamlar yapmış kullanıyor ki bı sürü video var yorumlarda da alıp takan kullanan surelerim iki katına çıktı diyenler var hocam.
ABD de bir arkadaş var ona sordum ordan buraya gelecek varsa sen sipariş et parasını gelince vereyim vs diye de gelecek biri olmadığı için yattı şuan benim açımdan bu iş. Zaten garantisi bitecek bu yaz benim her türlü bı yerden sonra bunu alıp takmak isterim yani.
74w cidden iyi kapasite
Mesela biri yazmış 30w turbo modda normalde 50dk de biten batarya 1 saat 45dk de bitti demiş süper fark yani TDP yi biraz kıs süreyi arttır isteğine göre artık bundan sonrası. Şuan ki Ally ne kadar kisarsan kıs ağır oyunlarda 2 saat dayanmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 13 Ocak 2025; 7:43:15 >
Biraz daha inceledim benim de aklıma yattı valla hocam. Benim de garanti devam ediyor, muhtemelen yakınlarda olmaz da Abd'den akrabalardan gelen olursa yazarım sana istersen bi tane de sana alırım. Tabi uçakta sıkıntı olur mu bilmiyorum. Dediğin gibi garantisi bitince çok mantıklı. Başka bi video izledim kasa sıfır oturmuş. Isılarda da bi değişiklik yok diyorlar.
Olursa yazarsın hocam duruma göre en azından o şekil alırım belki
kablolu kulaklık kullanan var mı? atayım çantaya bir tane diyorum. switch de var zaten. duruma göre illaki lazım olur, önerisi olan var mıdır?
-
Kulak içi olarak bunu kullanıyorum. Tabi 4 yıl olmuş alalı belki yeni serileri çıkmıştır.
Sony Mdr-Xb50Apb Kulakiçi Kulaklıklar, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B014R2W52W
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruff N Tumble -- 13 Ocak 2025; 17:37:29 >
Playnite, Launch Box gibi game launcher arayüzlerinden kullanıyor musunuz arkadaşlar?
playnite ın görselliğini çok beğeniyorum . howlongtobeat eklentisi ile de çok işlevsel oluyor .
Arkadaşlar rog ally x aldım,aranıza geri geldim. Yuzu neredde var. Bir de telegrM da asus rog ally kanalı vardı kapandı mı.
-
Evet arayüz güzel duruyor. Şeyi merak etmiştim mesela playnite'tan oyunu açtığımızda armory crate üzerindeki oyuna özel tdp ayarları, tuş ayarları vs geçerli oluyor mu?
Bir de steam, ea vs hesaplarımıza bağlantı izni vermemiz gerekiyor mu? Gerekiyorsa güvenli midir?
armory crate kısmını bilmiyorum ama steam hesabını bağlamanız gerekiyor otomatik eklemesi için. ha yok ben elle manuel her oyunu eklerim diyorsanız onun için zaten bağlantı yapmanıza gerek yok. playnite bildiğim kadarıyla açık kaynak o yüzden güvenli diyebiliriz.
-
Anladım. Teşekkür ederim bilgi için.
Ya bu cihazı çocuklar için daha rahat bir kullanıma nasıl getirebilirim ben? Yeğenlerime aldım iki tane, bir türlü kullandıramadım çocuklara, satıp nintendo mu alsam bilemedim
Hala içime sinen bir şey çıkmadı bu arada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X