Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onrgmc1 , tnt_cem Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.667
Cevap
208
Favori
339.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mustafa

Ya bu cihazı çocuklar için daha rahat bir kullanıma nasıl getirebilirim ben? Yeğenlerime aldım iki tane, bir türlü kullandıramadım çocuklara, satıp nintendo mu alsam bilemedim

Yeğenler KAç Yaşındalar üstad 13 15 falansa kullanabilirler aslında tabi çocuklar için Switch daha pratik olacaktır hem elde tutma açısından hem tak çalıştır açısından

• Mustafa kullanıcısına yanıt
    Hocam çipli falan alma düşüncen olursa uyguna OLED satan arkadaş var numarasını iletebilirim lite 8k OLED 12k ya satıyor yani.hem ally elinde durur uyguna switchte alırsın. İstediğin oyunları söyleyince kurup göndermişti bana param güvende ile yapıyor işi de
    Ally ayrı bişey çünkü ben mesela switchte kendi oyunlarını Ally da fc25 last of us spiderman gibi ağır ve switchte olmayan oyunları oynuyorum. Switchte FİFA var tabii ama kalitesi ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 15 Ocak 2025; 12:6:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt

Ally'da gamepad desteği olmayan strateji ya da başka türde bi oyun oynadın mı hocam? Oynadıysan klavye mouse u gamepad e çevirmede armory crate den daha pratik bi yol var mı diye soracaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba yeri burası değil ama yardıma ihtiyacım var monitör almayı düşünüyorum görselde ki monitör sizce nasıl almalı mıyım 32 inçlik olanıda var ben hem pc hemde ps5 bağlamak için almak istiyorum arada belki tv gibide kullanabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler sağlıklı günler dilerim Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

• matea3535 kullanıcısına yanıt
    Ps5 slim ve pro konuları var, orda paylaşırsan daha çok etkileşim alırsın hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    Evet hocam oynadım ama en pratik yol yine armory crate içindeki masaüstü modu tuşları istediğin gibi ata sonra oyna ya da Steam input var onu kullan o daha iyi çalışıyor bence

• wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

HDMİ 2.1 olması gerekli monitörde üstad

• MrChame kullanıcısına yanıt
    Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] hocam yanlış görmediysem 2 adet yazıyor görselin aşağıda

• Birde bu 2k Ps5de 4k oynamaycaksınız sanırım

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yegenlerden biri 7 digeri 5 yasinda, nintendo daha kolay olabilir ama idareten suanda cozmem gerek ki cocuklar oyun oynayabilsin :D

@onrgmc1

Hocam dedigim gibi nintendo daha mantikli olabilir ama bir sekilde bu cihazlara oyun yuklemem lazim bir de 2 adet var, simdilik idareten bir cozum ariyorum eger varsa aklinizda bir fikir cok mutlu edersiniz beni

steam os kurmayı düşündünüz mü ? arayüz oyun için daha işlevsel olabilir

• thewolfamongus kullanıcısına yanıt

Direkt olarak kurup uyumlu olarak hareket edebilir miyim hocam? steam os mantikli ama sanki bir ara desteklemiyor gibi seyler gormustum

YouTube da bir çok videosu var hocam performanslı olduğuna dair . güncel durumunu bilmiyorum ama kurulabilir duruyor .

• thewolfamongus kullanıcısına yanıt

CachyOS Handheld Edition

bazziteOs var

ChimeraOS var

Holoİso var

Bunlar Linux olduğu için kullanım kısmında sıkıntılar çıkarsa çocukların düzeltme yapması zor

SteamOS Şuan için Yüklenmiyor ilerde tüm cihazlara için Yayınlanır veya bazı Cihaz için özel kurulu gelir

mesela Lenovo LegionGo S versiyonu Steamos özel olacak ki zaten İşlemci modeli Z1 extreme hızlarında bile değil 780M Apu yerine 680m Apu Kullancaklar

• Nintendo Switch 2 duyurulmuş Bu arada

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]IGNyoutube
    Here’s the first Nintendo Switch 2 trailer, revealing the greatly anticipated new Nintendo Switch console. Get a look at the Switch 2 and learn more about the handheld console in this hardware-focused tease. It’s been a long wait, but now that the Nintendo Switch 2025 announcement is finally here, it’s confirmed that the system will support Mario Kart and the back catalog of Nintendo Switch titles. Nintendo Switch 2 games include Mario Kart and more games to be announced soon at a Nintendo Switch 2 Direct on February 4, 2025. The Nintendo Switch 2 release date is 2025. #Switch2 #Nintendo #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=wMhxWFAgE2s

IPS panel dışında almanı tavisye etmem hocam, ayrıca ps için alıyorsanız vrr destekleyen bir monitör almanızı da şiddetle tavsiye ederim.

• MrChame kullanıcısına yanıt

Neredeyse hiçbir yeni oyun 4k çalışmıyor konsollarda. Hepsi fullhd veya 2k dan upscale yaparak çalışıyor 4k monitör almak görüntünün daha da bulanık olmasına sebep olacaktır

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Vrr destekli monitör arıyorum bende hocam hem ps5 hemde pc için

• 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.