< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (483. sayfa)
-
-
Not ettim hocam bı bakarim cidden çok kötü joyconlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nintendo switch aksesuar olarak o kadar çeşitli ki hocam bir sürü aksesuar üretiyor başka firmalar, sanırım nintendo oyuncuları analogları o kadar takmıyor takanlar da bir sürü satılan nintendo özel gamepadlerden birisini alıyor sanırım
-
Ben benim cihazı 16500e ilana koydum, bir allahın kulu sormadı. İkinci eli çok kötü bu cihazın.
Aynen hocam fiyatları da iyiymiş ama 3 4k ya satıyorlar o daha iyi joyconlari cihazı 12 ye alınca biraz pahalı geldi 😂
Valla hocam çok sebep var cihaz ilk çıktığında aşırı pahalı fiyata çıkmıştı 28k sonra yenisi çıktı fiyatı zaten 20k ya kadar düştü SD card ve düşük batarya kapasitesi gibi sorunları da varken Ally almayı düşünecek adam anca Ally x i almak ister yani. Ben mağazaya sordum o bile öldürüyor fiyatı 14k ya alabilirim falan dedi düşün yani.
Asus'un sitesinden alırken taksit yapıyor mu acaba ? 52 binde verilmez yani bir anda. başka yerde de görmedim 2. El satış siteleri dışında.
Bana da 14500 verdiler. 18 19 yazıyorlar en az. Millet de bizde almıyor, gidip onlardan alıyor :)
Ben yurtdışı alınmasını tavsiye ederim hocam bu forumda da satan vardı bulursan o arkadaşa da yazabilirsin bence uyguna bırakıyordu
Bende düşündüm ama trink para vermek gerekiyor onun içinde arkadaşa. Hiçbir büyük teknoloji marketin sattığını da görmedim yada sitelerin çok ilginç. Bakalım bulacağız bir yolunu artık.
Gerçekten pahalıymış hocam, ben nintendo analoglarının normale göre daha farklı olduklarını biliyordum ama hiç şikayet eden görmemiştim. Nintendo switch lite analoglarını kullandım bi ara mediamarkt da çok garip hissettiriyor 8 yönlü analog gibi, tam yuvarlak değil yani
-
Sarı siteye komisyon ödeyerek elden al hocam. Kredi kartı taksit öyle yaparsın.
Tamamdır öyle deneyelim o zaman, teşekkürler.
Aynen hocam bı de çok kolay bozulabilir gibi hissettirdi
Nintendo switch 2 videosundan anladığım kadarıyla analoglar yine o tarz küçük gibi hocam. Fakat bu nintendolar drift sorunu çekmesiyle bayağı ünlüler, switch 2 videosunun bir yerinde kollar kayarak gidiyor yabancılar "daha çıkmadan drift sorunu çıkmış" gibi espriler yapmışlar hatta. Eğer hall effect olmazsa bu switch 2 analogları büyük ayıp ederler. Artık her gamepadin bile hall effect analoglara sahip olması gerekirken bu tarz el bilgisayarları ve el konsollarının bence hall effect analogları sahip olması şart. Tabii ki hall effect olmayınca hemen drift problemi ortaya çıkıyor diye bir şey yok bazı insanlar yıllarca sorunsuzca kullanıyor fakat bazen de 1 aylıkken 4 aylıkken drift problemleri ortaya çıkıyor. Gamepadlerin en büyük ortak sorunu olan drift probleminin kökten çözümü ise hall effect analoglar olduğu için bence özellikle el bilgisayarı gibi analogların hayati önem taşıdığı cihazlara hall effect analog koymak artık şart gibi. MSI ve Asus gibi markalar triggerları da hall effect yapıyor o da güzel bir şey fakat analoglar daha önemli bence.
-
Yani hocam analog önemli bakalım çıkınca özelliklerini tam anlamıyla göreceğiz ama alacağım bir konsol olmaz belki 7 geçtikten sonra ve switch 3 çıkınca cipli alırım 😂😂😂
Arkadaşlar selam, rog ally z1 extreme için önerebileceğiniz usb hub/dock var mı ?
-
Şöyle bişey önerebilirim. Benim için diğerlerinden ayrıştıran kısmı 2 adet usb-c girişi olması. Ben bunun sd kart girişli olanını almıştım ama şu satışta gözükmüyor.
amazonUGREEN Revodok 10Gbps USB C Hub HDMI 4K@60Hz USB C Adaptörü 2*USB A 3.2 ve 2*USB C 3.2 PD 100W USB C - USB Adaptörü iPhone 15, iPad Pro/Air, MacBook Pro/Air, Galaxy S24, Steam Deck vesaire.https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Revodok-10Gbps-HDMI-Adapt%C3%B6r%C3%BC/dp/B0D1XLNWP2/ref=ci_mcx_mr_mp_m_d_sccl_1_2/258-5762764-3440347?pd_rd_w=FOto9&content-id=amzn1.sym.40052a4c-3e27-475c-9831-2c98d3b8475b:amzn1.symc.15cbde64-36a4-47c6-b315-5d1a0d7227bc&pf_rd_p=40052a4c-3e27-475c-9831-2c98d3b8475b&pf_rd_r=F1MG5P07GZ05HSGNR50E&pd_rd_wg=h0uUi&pd_rd_r=a2a6640f-6f9b-49ac-890b-629e29e508d0&pd_rd_i=B0D1XLNWP2&psc=1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X