Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.342
Cevap
213
Favori
355.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam şuanda piyasada 27-29 da 0 yurtdışı ürünleri satıyorlar server kayıtlı ne derece güvenli bilmiyorum amazonda falan türkiye garantili 49k ya var bu ay sonuna kadar almayı düşünüyorum nasipse olmadı biraz kredi çekip alacam nakite taksit ile yoksa bu devirde birşey almak git gide pahalılaşıyor yenilenmiş cihazlarıda araştırdım ama emin olamadım neredeyse 0 fiyatına satıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matea3535 kullanıcısına yanıt
    Ben imeili ya da server bilmiyorum hocam almadım hiç. Direkt resmi garanti hala devam eden mantiken çok kullanılmamış ikinci el telefonlari alıyorum. En azindan bı sorun var ise garantiye gönderme şansım da var belgesi kutusu beraber satıyorlar

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    En güzeli hocam en azından kafan ağrımaz herhangi bir sorunda

Consol cikarmislar hocam bu dedigim emu gibi ama birazdaha farkli icinde switch ps2 ps3 ve windows oyunlari acabiliyor arti linux kurup direk steam den oynayanlarda var hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • srkngncy S kullanıcısına yanıt
    Link varsa paylassana hocam ben aratınca eski şeyleri gördüm batarya testleri vs goremedim

Hocam consol ayn odin 2 portal max diye bir consol program da gamehub diye youtubede var hocam

Evet gamehub diye bir şey ile oynuyorlar s23 ultra alınca denerim ben de aynı işlemci zaten ama yine bı emülatör durumu var Windows kurup oynanabilir olsa bence daha yüksek FPS alınabilir gibi geldi bana ve baya sorunlu android uygulaması olan gamehub çöküyor falan artifact falan var bazı oyunlarda

• Merhabalar, Oyun indirme esnasında kendi kendine uyku koduna geçip sonra tuş kilidine geçtiğinde yada sleep modu seçtiğimde arka planda oyun indirmeyi durduruyor bende. Bu böyle mi herkeste yoksa bir ayarı var mı?

• _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    Windows un öyle bir özelliği yok maalesef hocam

• bu hafıza kartı fiyatları ne olmuş böyle ya, bakınıyorum hiç doğru düzgün bir şey göremedim. kullanıp önerdiğiniz var mı?

Teşekkürler. Bütün ekran kapanmaları kapatarak çözdüm artık. Uyku modu şu bu hepsini hiçbir zaman yaptım başka çaresi yok.

• _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt

Ekran kapanması ayarını açın uyku modunu kapatın hocam ekran kapalı kalıyor en azından indirme esnasında

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Evet öyle en mantıklısı, teşekkürler

Geçen sene redmi note 10 pro ile resident evil 4 ve dead space 1'i bitirmiştim 2'yi kaldırmamıştı 😁 nfs carbon ve underground 2 de denemiştim ama kullandığım emülatöre directx kütüphanesini yüklemeyi becerememiştim beta aşamasında gibiydi o zamanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt
    Uygulama ismi neydi hocam

Winlator

• Undergrond 2'ye widescreen + orbit cam + hd reflections modu kurdum adete remasterd oldu bide çarpışmada hasar alabilme ve fizik modu bulursam undergeound 3 olur gibi 😁

• Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt
    Underground 2 ye fanmade remastered çıkacaktı en son ne oldu acaba Baya iyi görünüyordu

Gamehub kullan hocam winkatorden daha basit

Gamehub kullanacaksan en az 8gen 2 16gb ram olacak hocam adamlar belirtmis bunu sanirim 8gen2 pc ye en yakin olan islemci daha cok gelisecek hocam belki android e pc oyunlari bile gelebilir nasil iphone lere geldiyse bunlar zamanla olacak seeyler benim en cok hosuma giden kucucuk batarya ile 3.30 saat verebilmesi dedigim gibi oyun rahat oynansin bana yeter pc oyunu acacak switch acacaj ps2 ps3 acacak super bir olay

• 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.