Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.342
Cevap
213
Favori
355.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oh oh fiyata bak beee

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt

Yurt dışına 900 dolar bize 1840 dolar :d

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Yine sahibinden ya da yurtdışı bekleyecek almak isteyen artık yapacak bir şey yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: onrgmc1

Hocam bı oyun bı kere çıktı mı kolay kolay düzelmez Max var olan droplari çökmeleri düzeltiyorlar unreal engine 5 ile yapılan oyunlar leş gibi optimizasyon ile çıktı şu son zamanlarda. Hayır yani hadi optimizasyonu leş yaptın bari teknolojileri ekle bu frame generation i koy en azından ama yok eski fsr teknolojisi duruyor hala. Indiana Jones öyle yaptı mesela Frame generation i getirdi şuan oyun gayet oynanır duruma geldi.
    Herhalde bı last of us ta gördüm biraz FPS arttı sonraki güncellemeler ile ama en iyi yine Frame generation gelince adam oldu oyun.
    God of war spiderman bence gayet iyi optimizasyona çıktı teknolojileri de getirdiler üstüne sadece droplari çökmeleri vardı güncellemeler ile düzeliyor işte yavaş yavaş

Unreal egine 5 tam anlamıyla bir fiyasko oldu 4 zaten iyi görünüyordu diye düşünüyorum ben jedi fallen order hala bu gun gözüme çok güzel geliyor valla bu nesil herhalde en boş en saçma nesil oldu şu sıralar eski oyunlara ps3 dönemi oyunlara sardım ps3 den 4 e geçerken oyunlar harbiden yenilenmiş mesela dishonored 1 de mekanlar arası yükleme ekrani varken 2 de yok assassins creedler kibrit kutusu kadar harita sunarken ps4 oyunlarında hem harita şehir olarak büyümüş + yer altı kısımlarını falan yapmışlar içine girilebilen mekanlar artmış yarış oyunları desek keza openworldde her yer açık olmus falan ama ps5 dönemine geldiğimizde ben nextgenlik bi olay göremedim rtx muhabbeti çok dönûyor ama yansımalar kötümüydü ki ? bide üstüne performansta çok sorunlu bu gidişle ps6 çıktıktan/yaygınlaştıktan sonra sistem alıcam gibi malum oyunlarda konsollar base alınarak yapılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

keşke, kaç gündür bakıyorum çözümüne vs bir çok kişide aynı problem devam ediyor ve çözümü yok daha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben çok umutluydum optimizasyon konusunda unreal engine tarafında. Hani nanite ile demolar gosteiryorlardi normalde 16fps olan alan nanite ile 60fps veriyordu falan. Dedim hani unreal engine 4 te 40fps olan oyun herhalde bu teknoloji ile 60 80 lere çıkar en azından ama daha kötü oldu fsr gibi teknolojilerden bahsetmiyorum onlar zaten 2019dan beri var işimizi de görüyor ama nanite i kimse kullanmıyor mu acaba anlamadım ki... Üstüne utanmadan kapatilamayan rt koyuyorlar kafayı yemelik ben istemiyorum kardeşim RT ya lumen yeterli gayet güzel banane sudaki yansimadan...

Ama hocam lumen de çok ağır, o da yazılımsal rt olarak geçiyor bazı oyunlarda düşük fps almamızın sebebi zorunlu lumen kullanıyor olması. Bu yüzden hem lumen olmasın rt oluyorsa da seçenek olarak olsun isteyen açsın yeter bence

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış bilmiyorsam mesela Black myth wukongun global illumination i lumen zaten ve bı ayarı var en azından düşük yüksek şeklinde hatta en düşüğe alınca oyun PS3 oyununa dönüyor neredeyse 😂 ama rt fps i deli gibi düşürüyor fpsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 6 Mart 2025; 22:41:29 >

Anladım hocam, yanlış bilmiyorsam lumen yazılımsal rt olarak geçiyor ve ray tracing in biraz daha dandik versiyonu ama sonuçta ray tracing olduğu için çok sistem yoruyor. İşte bizim bahsettiğimiz zorunlu rt olan oyunlar sanırım lumen kullanıyor. Bu oyunlarda lumen olmasına rağmen ekstra rt seçeneği olabiliyor onu açarsan da donanımsal rt devreye giriyor daha kaliteli oluyor falan

• serseri35 S kullanıcısına yanıt

Merhaba nasıl aldınız? Türkiye'de satışı yok. Bende bu ürünü almak istiyorum.

Aslında kapatılamayan rt olucağı baştan belliydi konsollarda rt cekirdekleri geldiginde fakat rezalet kullanılıyor screen space reflection ile arasinda çok ta uçurum yok ya (path tracing güzel ama çok fazla götürüsü var) ben bi amd yi beğeniyorum bu konuda (ubisoft oyunlarında amd'nin dinamik ışıklandırması var ve çok guzel görünüyor performansa çoğu oyunda olduğu fatality çekmiyor ve bunun için rt çekirdekleri gerekmiyor the divison hala gözüme harika görünüyor oyun aşırı sıkıcı olsada) bence reshade<ray tracing dlss ve fsr ise bence firmaların utanç duyması gereken bişey ben sana yeterince güçlü donanım veremiyorum yapay zeka ile sahte kare olusturarak performans veriyorum diyor resmen

• Doomslayer666 D kullanıcısına yanıt
    Hocam evet ama mesela PS5 performans modunda RT kapanıyor çoğu oyunda Spiderman mesela. Bu tercihe bağlı olmalı bana göre düşünsene her oyun texture ultra zorunlu yapıyor öyle saçmalık olur mu ya.. vrami düşük olan tüm kartlar gg olur şuan zaten zorunlu RT ile 1000 serisi oldu baya Indiana Jones ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 7 Mart 2025; 5:42:42 >
  • Evet daha once dedigim oldu snapdragon 8 gen 2 ile pc oyunlari denenmeye baslandi 8gen2 16 gb ram li bir cihazla gow rangrog gta5 rdr2 vb oyunlar sorunsuz calisiyor 720 orta ayarlarda ortalma 45 ila 105 fps degerlerine ulasildi 5000 mah batarya ila ortalama 3.5 saat sure alindi hayirli ugurlu olsun

• srkngncy S kullanıcısına yanıt
    Ooo nasip olursa 23ultra almayı düşünüyorum ondada 8 gen 2 var inşallah alabilirim tabiki🤲

• matea3535 kullanıcısına yanıt
    Ben de bu haftasonu alacağım hocam baya iyi telefon cidden 24 25 e geçmeye bile gerek yok diyor zamanında alanlar

Bende bayadır araştırıyorum hocam cidden çok bir fark yok s24u ve 25u arasında s24u da gen3 var ondada gen 2 ile çok bir fark olmadığını söylediler sadece 25uda snapdrapon elite var ama o telefonun fiyatıda çok çok pahalı bence

Geçen sene yapılmadı mı hocam bunlar bu işlemciye özellikle bı oyuncu telefonu ile yapıyorlar winlator ile redmagic hatta telefon. Direkt native Windows kullanınca alınabiliyor ise güzel değerler tabii ki zamanla zaten herşey küçük ve güçlü oldu daha da ilerlemeye devam ediyor bakalım şimdiden bu seviyelerin olması güzel. AMD li handheldler çıktı snapdragonlu handheldler çıksa da görsek daha iyi olur bence kacirmamali firmalar bu işlemci ile olabilecek handheldleri zaten s23 gibi telefonlarda var iken.

Yok hocam bu winlator degil baska bir yontem winlator gibi manuel ugrasmiyorsun

• matea3535 kullanıcısına yanıt
    Valla ben ikinci el alacağım hocam hep öyle alıyordum yine devam yani garantisi devam eden sağlam cihazlar var 35k ya alacağım yani bu zamana kadar pişman olmadım ikinci el aldığıma da. telefonlara verilen parayı saçma buluyorum 60k verilmez yani. En azından yenilenmiş telefonları falan da taksitli satın alabiliyorsun bütçesi fazla olmayan insanlar için çok mantıklı bir seçenek bence.

Direkt bu işlemciye sahip laptop mu çıktı hocam nasıl yapmışlar testleri

• 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.