< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (513. sayfa)

-
-
Yani artık geçti hocam bekleyemedim 😂
Rtx li baya hoş göründü gözüme FPS düşük 20fps ortalama ama değer gibi biraz tabii dev fark yok yine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bendede epicte oyun sorun düzelsin bende deneyecem hocam tekrar hayırlı olsun hepimize
Düzeldi hocam açıldı bende. Oynuyorum şu an
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aaa hemen indiriyorum bende teşekkürler hocam sağolun
Steam yorumları ikiye ayrılmış bazıları optimizasyon daha iyi olmuş diyor bazıları kötü olmuş diyor
Bu arada steamde de 15 dolar olmuş istersen iade et hocam rockstardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uniquemusha -- 4 Mart 2025; 21:23:57 > -
-
Fps in aynı olmasına sevindim hocam, sunucu doluluğuna göre belki farklılık gösterir.
Ben gta online baya bi oynamışlığım var fakat para hilesi vesayre ile oynamıştım geçen aylarda sıfır bir karakter ile başlamıştım 5 parasız bir şekilde fakat online sunucuları aşırı kötüydü oyun sağlıklı çalışmıyordu şimdi her şey güzelce elden geçmiştir umarım. Bende şimdi giriyorum, normalde hikaye modunu yüksek çok yüksek karışık 60fps kilidi ile oynuyordum bakalım acı çekecek miyim
-
Yani tabii online her türlü daha düşüktür hocam ben şuan dolandım biraz ortalama olarak yakın yani RT açık bı de dediğim gibi kapatsam rahat iyi FPS alınir yani bu FPS e çok bakma RT çokta önemli bişey değil
Turkce yama calismadi ya tuh, hikayesi icin indirmistim, biraz bekleyecegiz bakalim. Ps5 de zaten online karakterim var uzun yillardir.
-
Yeni sürüm için ayrı bı yama çıkar muhtemelen hocam
Hocam rt sadece yansıma için değilmiş bir çok rt ayarı var oyuna girince gördüm. Benim bilgisayar sınıfta kaldı hocam eski sürüme göre çok daha kötü performans alıyorum maalesef
-
Rt kapalı fsr 3 açık mı hocam bi öyle deneyin bence
Rt zaten açmama izin yok hocam
Şuan kendimce bir ayar oturtup 30fps sabitledim online da da kasmazsa böyle devam ederim hocam.
Bu arada hocam attığın rt açık fps değerlerinde hangi ray tracingleri açtın? Sadece yansıma mı veya gölge, ambient occlusion ve global illuminaton vesayre tüm rt ler açık mı alıyordun o değerleri
-
Hepsi açık highda hocam garanti 30 üstü yerine göre değişiyor ama ortalama 45 FPS gibi görünüyor. Keşke fsr 3 gelmişken Frame generation da gelseydi o zaman ray tracing garanti sorunsuz oynanirdi. Neyse GTA 6 da bari onu koysunlar da ağlamasın bizim cihaz çıkınca en azında fsr 4 gibi gelecek teknolojileri GTA 6 ya ekleyeceklerinden bı şüphem yok şuan için 😂😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 4 Mart 2025; 23:22:46 >
Hepsi açık olmasına rağmen gerçekten çok iyi fps değeri hocam maşallah diyelim
Umarım gta 6 da olur frame gen
-
dualsense desteği eklenmesi çok iyi olmuş, biraz göz gezdirdim oyun keyfini çok çok arttırmış. hikayenin ilk kısmında polis peşimizdeyken dualsense ışığı mavi-kırmızı döngüsüyle yanıyor. tüm özelliklerini destekliyor kolun kesinlikle tavsiye ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ally'da helldivers 2/spiderman 2/star wars outlaws/jedi survivor deneyen oldu mu deneyim nasıl keyifli oynatıyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 2 iki star wars optimizasyon özürlüsu istediği minimum sistem gereksinimlerine bakarsan anlarsin hocam demek istediğimi bizim cihaz 1060 1650 gücünde. O iki oyun da 1070 istiyor 720 900p de anca oynanır yani. Helldivers oynamadım ama fena değil gibi görünüyor videolarda.
Spiderman 2 yi çıktığı gibi akarak bitirdim ki çıkışında baya sorunluydu oyun dev droplar çökmeler oluyordu ama iki kez olmuştu o da başta. Şuan yoktu belki o sorunlar
Oyun eski ama taze gibi hissettiriyor valla hocam hani oynayıp hikayeyi yine bitiresim geldi rt açarak bitireceğim hatta en kötü PS5 fidelity mod kafası 30 fps e yakın şekilde oynanır bu oyun baktım olmuyor kaparım rt yi 60 her türlü alınır ben very high da oynuyorum bildiğin şuan çok iyi yani. Fsr olmasını bu yüzden istiyordum faydası ortada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X