Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (512. sayfa)

-
-
Hocam bilmiyorum ki ben steamden kuruyorum şuan sen epicden mi açmaya çalışıyorsun
Benim ssd biraz dandik hala yazma işi bitemedi bitince bi deneyip sana söylerim hocam benimkinin açılıp açılmadığını
-
Olmazsa rockstar laucherdan 500 TL ye alırım hocam zaten epic bedava vermişti dert değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Epicten iniyor şu an. Bitsin yazayım bende hocam.
-
Hocam epicden ilk indirdiğinde oyuna girerken social clup hesabı oluşturuyorsunya bu enhanced versiyona girerken de o hesapla girmen gerekiyor sanırım
-
Öyle yapıyorum ama yok olmuyor rockstar laucherdan aldım 550 TL idi zaten çok koymaz hocam
Anladım hocam, istersen steam bahar indirimini bekle gelmek üzere. Steamde şuan legacy 60 dolar enhanced indirimsiz haliyle 30 dolar acaba neden öyle ve bahar indiriminde indirimine girer mi acaba
-
Hocam şuan zaten Rockstar launcher da 15 dolar 😂
Anladım hocam, ben belki benim gibi Steam bağımlısısındır diye söyleyim dedim
Bu arada oyun bende de açılmıyor böyle kalıyor
-
-
dosya doğrulaması yaptım eksik dosya çıktı hocam belki girer benimki de şimdi
-
Hocam bende de aynisi oldu, Epic ile alakali yaziyor, Redditte de cok sikayet var, millet giydiriyor Epice. Ben ayni Rockstar hesabindan oynamistim daha gecenlerde, neyse beklemek lazim diyorlar.
-
-
Valla ben rockstar laucherdan devam ya zaten sevmiyorum epici kurtuldum GTA için yüklüydü bildiğin..
Anlamadim hocam, tekrar rockstar launcherdan mi aldin oyunu ?
-
Evet hocam yeni hesap açtım 550 TL zaten
Hocam fsr performansı nasıl görüntü açısından güzel mi? Bir de ben ilk defa fsr kullanıcam ekran kartına göre değişiyor mu? Benimki eski bir nvidia kartı olduğu için daha verimsiz performans alır mıyım
-
-
https://x.com/rockstarturk/status/1896938279527932097?t=igVel1P6LwtQ8H3weuRAHg&s=19 hocam hata rockstar kaynaklı
Çok iyiymiş hocam gerçekten online da durum nasıl olur acaba. Ben kendi bilgisayarım için konuşacak olursam online girince ortalama 20 fps fark ediyordu eski versiyonda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X