Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mertheklaw Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.352
Cevap
213
Favori
355.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
83. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani orası artık bize kalsın bence hocam mesela Indiana jones kapatılamayan ray tracing koymuş üstüne low bile çoğu oyunun high ile kapısir mesela bı insan çimleri tamamen kapatmak istiyorsa ona bile izin vermelliler diye düşünüyorum. en kolayindan ben gölgeleri her zaman low da kullanıyorum bana göre Low high fark çok yok olsa bile gölgeye kim odaklanır ki. Yumuşak olmuş sert olmuş umrumda bile değil yani
    Baksana mesela diyorum ya bizim Ally 1060 gücünde indiana Jones u 1060 da açamıyorsun çünkü ray tracing desteklemiyor ally destekledigi için açıyor yani ama ray tracing kapanmiyor diye çok iyi FPS alınmıyor son gelen Frame generation ile biraz adam oldu yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 2 Mart 2025; 21:25:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fk0154 kullanıcısına yanıt
    Bios 338 ise onda turbo çok çok sessiz hocam manuel en temizi 20w en ideal güç harcama ve sıcaklık temiz yani

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, zaten o kapatılamayan ray tracing tam komedi. Nasıl böyle bir şey yaparlar cidden anlam veremiyorum. Bir de indiana jones için o zorlu ray tracing oyun öncesi atılan testlerde yoktu oyunun çıkışıyla birlikte geldi. Madem o olmadan da oyun oynanabiliyor neden sonradan böyle bir şey koyarsın ki cidden millet düşünmüyor gibi kullanıcıları

Bir kontrol edeceğim.hocam bios sürümünü eve geçince ama eskiden turbo kendini hissettiriyordu şimdi resmen sessiz olsun diye fanları çalıştirmamişlar sizin ayarlarıda bir deneyeceğim spiderman için

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Hocam bi de baktığınız zaman 1080 de dahil bir çok ekran kartını çöpe atıyorlar rtx yok diye oyunu acamazlar ki 2000 serisi öncesi direkt çöp oldu böylece bir benim laptopun ekran kartı şanslı rtx açabiliyor 1660ti tabii teoride böyle 1660 da çalışmıyor tuhaf şekilde delirmelik 😂 büyük saçmalık yani bırak açıp açmamak bize kalsın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 2 Mart 2025; 21:46:35 >
  • serseri35 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arada şimdi farkettim update değil direkt ayrı oyun olarak gelecekmiş enhanced edition diye. Eski hali legacy olarak yine oynanabilecek bilgisayarı yeni halini kaldıramayacaklar için bence iyi bı olay legacy nin durması.
    Saveini upload etmeyi unutma yoksa yeni hali 0 dan başlıyormuş yarın oynanabilir olacak enhanced edition

Valla hocam, en azından el bilgisayarları ve özellikle steam deck ismini duyurdu, sony ve xbox da el konsolları çıkarttı mı yapımcılar mecburen optimizasyona daha fazla özen göstermek zorunda kalacak bizim işimize gelecek 

Beklenti o hocam gidipte PSP gibi kendine özel eski grafikli oyunlar ile el konsolu çıkaracaklar ise hiç çıkmasın daha iyi. Anlamı yok şu zamandan sonra.

Hocam oyuna ignore komutunu girip açtım fakat açılması 15 dakika sürüyor. Açıldığındada çok kasıyor. Ram kaçta senin hocam? Birde ben 341 e geçtim belki sorun çözülür diye. Tekrar 338 e döneceğim nereden bulabilirim linki?

edit: oyunu aç kapa yaptım ne yaparsam yapayım açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 3 Mart 2025; 3:8:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam burda tam göremiyorum ama detaylı çekme imkanin varmı v341 bu arada hocam bendeki bios

Bence öyle yapmazlar hocam, her oyunu mümkün olduğunca desteklemeye çalışacaktır. Steam'in yaptığı gibi el konsolunu destekleyen oyunlara özel avantajlar vesayre de sağlarlarsa o zaman güzel olur. Bu arada gta 5 hakkındaki yorumunu yukarıda yeni gördüm hocam, ben şuan enhanced versiyonunu yüklüyorum da normal versiyondaki save dosyasını otomatik olarak görmez mi acaba?

Dediğim gibi upload save seçeneği var oyun içinde onu yapmak lazım

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Çok değişik hocam valla ya ben dedim ya bı temiz format at bence boşa uğraş resmen şuan senin durum bir şey bozuyor bariz yani

Bios 338

• Fk0154 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de buna bakarak yapıyorum hep sol ve aşağıdaki sayıların kesiştiği yerlere koy işte 😂😂

Olmazsa öyle yapacağım hocam ama en son garantiye verirken yapıcam. Rdr2 bitirdim ben zamanında ama arada oynayasım gelmişti. Yani api kaynaklı diye düşünüyorum. Birşeyle çakışıyor oyun ama anlamadım gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Ben baya oynuyorum çünkü hocam saçma bir şey var senin durumda çözemedim

Hocam bende malum makina Ally X

Ram kac gb ayirmam lazim, 8 idi, yulselteyim mi, ne kadar yuksek o kadar iyi mi olur ?

Bu arada ben RDR2 oynuyorum akiyor acikcasi, bende PS5 var, acikcasi stabil calisma konusunda mukemmel ama sadece Ps oyunlarina gebe olma durumunun yaninda Turkce yama muazzam bir arti Ally icin.

Resmen muthic keyif aliyorum oynarken. Iyi derece rusca bilmeme ragmen o kadar cok farkediyor ki ana dilde oynamak.

A.C Oddsey oynamistim yarisina kadar, baktim acayip indirim var yapistirdim hemen, turkce yama ile akar gider ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri35 -- 3 Mart 2025; 14:26:23 >
    Hocam Ally x var ise tam kapasite kullan 8gb vram 16gb ram kullan senlik bir problem yok normal Ally kullananlar da 6gb vram kullanması daha iyi olur

Hocam aynen bu cihaz insana oyun oynama konusunda tekrar bı keyif veriyor cidden webteknoda Lütfü diye birj vardı kendi kanalında video paylaşmis Steam deck ile oyun oynamayı meğer seviyormusum ama doğru yerde oynamıyormusum falan diyordu 😂😂
    Oddsey akar hocam Valhalla origins hepsini bitirdim bu cihazda laptopta hiç sarmamisti 😂
    Oddsey biraz optimizasyon özürlüsu ama onu söyleyeyim Valhalla daha iyi çalışıyor fsr teknolojileri sayesinde

Lütfü nün videoyu izledim aynen )))

Valhalayı da aldım hocam, turkce yama ile sira ona da gelecek)))

İyi oyunlar hocam

• 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.