Amd nin işlemcilerinin hepsinde var yapay zeka artık laptoplarda ama Türkiye'ye geliyor hocam |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (523. sayfa)

-
-
Çalışır mı bilmiyorum hocam valla ama herhangi bir pc de çalışıyorsa el bilgisayarında da çalışır
-
Maalesef hocam gelmiyor abd cin tr ukranya rusya vs vs bunlari yasakladi nvidia nin bile tr ye gonderilen ekran kartlarinda yapay zeka cipi yok kaldirilmis amd abd markasiysa trump un kararina uyacak hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satılık rog ally z1 extreme, ilgilenen olursa pm lütfen
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160953163
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yalan söyleyeyim beklediğimden daha iyi cidden performans 1080p de fg kapalı iken 30fps alabiliyor yani. Açınca biraz daha iyi olacağını hesaba katarsak 1070 isteyen bir oyuna göre iyi fps değerleri. Avatar da 1070 istiyordu ama böyle fps almak imkansızdı
Deck Wizardyoutube
Assassin's Creed Shadows ROG ALLY Performance TESTED - Is it Playable?https://www.youtube.com/watch?v=ZG8sKnr8b4E&ab_channel=DeckWizard
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Oynanabilir durumda olmasına sevindim hocam
-
Şu firmaların rtx takıntısı çok sinir bozucu hocam bu oyunda da var kapatılamayan rt, koca 5090 4k da 50fps altına düşüyor 1080p de 66fps e kadar düştüğü oluyor ki 1080p hiç konuşulmaması gereken bir çözünürlük bu kart için.
Yine de günümüz oyunlarından bir tık daha iyi optimizasyonu var
-
Var mi ya cidden ben bakmadim ona yine de fps iyi hocam kapatılmıyor olsa da. Demek ki kapatılabilir olsa god of war gibi fpsler alacaktık..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kapatılamıyor maalesef hocam en fazla low ayara getirebiliyorsun ray tracing'i. Kapatılsa gerçekten baya iyi verirmiş gibi performans
-
Hadi bizim cihaz acıyor diyelim 1000 serisi tüm ekran kartları çöp oluyor bu olay yüzünden böyle saçmalık mı olur ya
Cidden hocam en azından rt çekirdeği var olmasa ne olurdu düşünemiyorum
-
Tutturmuşlar zaten dlss var aman bosver optimizasyonu kafasına girmiş firmalar. Işık koymaya üşendik alin rt kullanın diyorlar rt olmasaydı belki dlls cikmayacakti ama bu kadar da zorlama olmaz ya. Fsr yi yine herkese açık yapardı ama muhtemelen amd scaling teknolojisi vardı zaten ama cok iyi değildi yapay zeka ile geliştirilmesi rt den sonra gormustuk iste
dlss ve frame gen bence de rtx için yapıldı hocam. Rtx ile birlikte dlss geldi.
Bu arada ac shadows un günahını almayım sanırım rtx seçeneğini "sadece hideout" için seçebiliyosun. Yani kendi yapılarını inşaa ettiğin bir yer var sadece orda olsun olarak değiştirebiliyosun sanırım tam çözemedim.
-
Selam arkadaslar, bi heves Claw 8 aldim. Kisaca ilk izlenimlerimden bahsedeyim.
Malesef oyun kutuphanesi ekrani korkunc, Ally'da tum oyunlarin arka planlari varken Claw sadece ikon koyuyor, onlar da dusuk cozunurlukte kotu ikonlar. Umarim guncelleme ile duzelir.
Alet goruldugu uzere biraz buyuk, ancak alisilmayacak kadar buyuk ve agir degil.
Pil omru kabaca yaptigim olcumlerle Ally'nin en az iki kati.
Ekrani cok test edemedim cunku henuz ekran koruyucu bulamadigim icin korumasini cikartmadim ama buyuk olmasi disinda pek bi fark olacagini sanmiyorum, 120hz test edebilecegim bir oyun olursa belki farkedilebilir.
Real time monitoru cirkin, sadece kare oluyor, Ally'deki gibi ince cizgi seklinde olamiyor.
Ben aleti cok sik kullandigim icin upgrade edeyim dedim ama pil omru disinda cok da bir numara yok bence, daha fazla kullandikca farkederim belki.
Herkese iyi oyunlar.
-
Seçim varsa yine iyi hocam ben bi demosu çıksın ona göre satın alırım denedikten sonra 😜
Hayırlı olsun hocam iki katı batarya var zaten sure de doğal olarak iki katı oluyor. Onun dışında bi kaç fps farkı ve boyut dışında bi farkı yok allydan zaten. İki cihazın ekranı da aynı bu arada vrr 120hz bi fark göremezsin yani.
Hayırlı olsun hocam çok güzel cihaz
-
Sanırım var hocam tam çözemedim
-
Hayırlı Olsun Üstad. Bende Bu İntelin İşlemci Apusunu Beğenmiyorum AMD kadar destek görmeyecektir.
Birde Bazzite falan bunlara tam optimize olamayabilir birde öyle denemek lazım Malum Win Arayüzü bu cihazlara karışık geliyor.
Adaptasyon olarak Linuxdaki SteamOS vari Sistemler daha iyi Bazzite - ChimeraOS - CachyOS Handheld Edition -HoloİSO
İntelin tek artısı Tam Bir ThunderBolt 4.0 desteği olması AMD USB 4.0 Olayı Thunderbolt 3.0 gibi fakat MAc Thunderbolt cihazları tanımıyor.
Bende AllyX var Şimdi Yeni İşlemcileri Beliyorum Z2 Extreme falan diye çıkar 1080p high bazı oyunlarda 2k performans verebilir gibi duruyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 21 Mart 2025; 9:42:41 > -
@onrgmc1 last of us 2 sistem gereksinimleri yayımlanmış hocam 720p 30fps low için 1650 istemişler 1080p 60fps medium için 3060
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X