Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (521. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.465
Cevap
216
Favori
359.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gördüm onu ama pek hosuma gitmedi hocam 😂😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Tasarim daha degisir ama flex gelirse durum vahim asus masus kalmaz ortada katla koy cebine heryerde oyna 😂😂😂😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • papeneser P kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ps5 ve series x varken şımarıklık yapıp steam deck almıştım. 2. Yılına giriyor, en sevdiğim konsol oldu. Ama kesinlikle herkese göre değil. Herkese tavsiye etmem. Ben ev dışında beni oyalaması ve eriştiğim oyun kütüphanesini genişlettiğinden acayip coşuyorum. Ne etki yapacağını bilmiyorsanız ucuz yollu lcd deck ikinci el ve 10-15 bantında bulunuyor. Anca o şekilde denemenizi tavsiye ederim. Şu an hand held’ler taze ve yeterince büyük pazar değil. Az daha yolu var gibi

• srkngncy S kullanıcısına yanıt
    Yani oynattığı oyunlara bağlı ben allydan memnunum. Emulator ile değil native Windows istiyorum ben ya da steam os gibi PC oyunu oynatan bi işletim sistemi. Gelecekte bi çok alternatif olacağını görmek güzel ama

Linux arm tabanli bir cok cihazda calisiyor hocam buda su demek oluyor yakinda steam os yada herhangibir linux dagitimi kurulup steam yuklenip pc oyunlari oynanabilir zaten android ustunde steam kurulabilir mantiken cunku android yapisi ittibari ile linux uygulamalarini calistirabiliyor belki yakin gelecekte steam direk androide uygun paket yapip dagitabilir

Valla çok guc lazım hocam ally in gücünü veren bi el cihazı yok mesela PC tabanli olmayan android vs emulator ile biraz oynatıyor olsa da grafik ayarları ve alinan fpsler ortada. Dersen ki Switch gibi olsun da camurdan olsun belki olur şuan ki telefonlar en az 60k oldugunu da düşününce 720p low gta oynatıyor işte belki ok olunabilir oyun oynama süresi 4 5 saat olacaksa özellikle. Batarya guclu cihazlarda kapasite mesela ally x sureleri gayet iyi bence hele bi de o telefonda yaptığın gibi kisinca gayet 4 saat gta yi rahat oynarsın bu bi gercek hatta 30fps sabitle 5 saatte oynarsın. Android ya da ios tabanli cihazlarin daha cok yolu var bence.
    Hadi o olayı gectim istediğim de allyda prize takılı kullanirken very high 1080p oynamak neredeyse yakın zamanda imkansiz geliyor bana telefon tarzi cihazlarda.
    Ama teknoloji gelişiyor illa ki o gunleri de görürüz

• iPhone 17 serisinde daha rahat olacak oyun oynatma.

• @onrgmc1 hocam ubisfot resmi kanalında AC Shadows için "Steamdeck Verified" şeklinde video paylaşmış o zaman rog ally da her türlü oynanır bu oyun sevindim. Yapımcıların el bilgisayarlarını ciddiye aldığını görmek güzel

Assassin's Creed Shadows: Steam Fragmanı

• bados123 B kullanıcısına yanıt
    Şu frame generation ve upscale teknolojilerine abanirlarsa mobilde çok jyi deneyimler alınır diye düşünüyorum artik çok güçlü mobil islemciler tabii hala PC mobil kadar değil o yuzden teknoloji kesinlikle lazım. Neymiş iPhone 16 ray tracing calisabilirmis kime ne ya ray tracing dediğin fps in icjne eden bir şey. sen performansa odaklan mobil oyuncular grafige çok onem verseydi Switch satış rekoru kiramazdi.

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Cok iyi hocam sevindim 1070 istediği için acaba star wars outlaws gibi cop olmasini bekliyordum steam deck için bile 30fps garanti oynatacak sekilde verified ise bizim cihaz hayli hayli 😂

Gerçekten iyi olmuş valla hocam diğer yapımcılara örnek olsun

Yine de testleri beklıyorum ubisofta guvenim yok benim 😂

Görünüşe göre asustan kurtulamayacaksin hocam 😂😂
    Belki bununla beraber allyda da çalışabilecek düzgün bi konsol arayüzü gelir göreceğiz

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

Haha kurtulurum hocam onexplayer alirim yd dan ama dedigim gibi benim aradigim mobilite ve sarj yani tasinabilir olacak xbox oyunlarini switch vs oyunlari acsin bana yeter benim amacim pc oyunu degil xbox oyunlari daha iyi yada ps oyunlari switch oyunlari vs ben 100 fps vs aramiyorum en az 3 saat gotursun keyifli vakit gecireyim istedigim heryerde rahatca oynayayim. E sport oyuncusu degilim evde pc den de gayet kaliteli oynayabiliyorum :)) ama ms hata yapiyor bence asusla anlasabilir ama xbox yazilimini ve oyunlarini sunmasi gerek bence yoksa bos olur

Hocam bence msi claw 8ai+ seni tatmin eder daha fazla performansa sahip ve 32gb ram var senin istediğin gibi hemde 8500mhz ama fiyatı çok fazla. Ayrıca performans farkı aşşşırı büyük değil yorumuma güvenip alma bu yüzden testlere bakıp öyle almanı tavsiye ederim

Evet hocam bekleyip görmek lazım, ama steam'in kendisi onaylarsa belki güvenilir steam direkt oynayıp test ediyor diye biliyorum

Ben asustan sarj haric memnunum beyler sakin :)) burda konustugumuz hani daha iyi sekilde gelisebilirmi oyun konsollari

• Ne boş bir yorum, sırf yorum yazmak için yazmayın lütfen. Asus rog ally X sahibiyim ve el konsolun sınırı yok. TV'ye bağlayıp PC, Nintendo, PS4, PS3 oyunları oynuyorum. Balkonda, yatağimda, iş yerinde hatta tuvalette bile oynuyorum. Kıyaslamak için ikisinide kullanmak lazım. Ben 7800XT sistemimi satıp Asus rog ally X aldım. 0 pişmanlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koray0138 kullanıcısına yanıt
    Hocam PC çeşitliliği kesinlikle ayrı konu ama biraz oynadıktan sonra yine çoğunlukla tv ye bağlanıp kullanılacak ise hazirda da ps5 varsa portal almak daha mantıklı hani elde oynama hevesi açısından. Ben de oyun laptopunu video izlemek dışında kullanmıyorum allydan güçlü olsa bile 😂😂
    Hatta Switch aldım harbiden tozlandi anneme Mario ogrettim arada açıp oynuyor yoksa ben dokunuyorum bile 🤣

• Koray0138 kullanıcısına yanıt
    Sen pisman degilsin diye baskalari da mi olmayacak asil sen cok gereksiz bir yorum yapmissin senin ally x ten 4 gomlek ustun konsollar ally x fiyatina satiliyor dunyada hem sarj hem gpu hem cpu hem ssd hem ram hem ekran bakimindan yani sen cok gereksiz bir yorum yapmissin dostum dunyada kullanicilarin /90 ninda ortak sorun sarj asus icin bunu sen mutlusun diye yok saynak cahilliktir

• 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.