Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onrgmc1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.365
Cevap
214
Favori
356.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam cozunurlugu dusurerek dene 960p yapip denesene senin ekranda bu cozunurluk sapitmaz gayet guzel gorunur bilgin olsun fps de artar. Yeni amd li consollar cikmis a9 islemcili yapay zekali ekran kartlarida baya bir gelismis oled ekran yuksek batarya iyi sarj sureleri ama fiyat 1600 usd. Sapitti millet iyice. Bende sanirim 74w lik bataryayi alip takacam bir sekilde kullananlar memnun 2.30 saat oyun sureleri alanlar var emuda sanirim 3.30 u gorur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • srkngncy S kullanıcısına yanıt
    Valla yeni şeyler hep pahalı olur hocam yapacak bisey piyasa yer alan normal şeyler olana kadar böyle olur fiyatlar.
    74w batarya x gibi bir deneyim verir mesela oyunları 25w consumption yapacak sekilde cihazı ve oyunu optimist edersen 3 saat oynarsın. Max kapasite gücünü kullanırsan 40w harcar ortalama o zaman bile 2 saate yakın oynarsın bence böyle güce sahip cihaz için iyi süreler olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Aynen zaten 74w batarya benim sikayetlerimi cozer bide ilerde oled ekran takariz tamamdir 😂😂😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • srkngncy S kullanıcısına yanıt
    Bataryayı nasıl alacaksınız ? Aliexpress gönderim yapmıyor çünkü. Alacağınız zaman benimde haberim olsun, 1 tane de ben almak istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.