Şimdi Ara

Asus ROG Ally X Türkiye’de satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Leziak Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet X modeli bence gayet güzel olmuş bir yıldır düz olan modeli kullanıyorum uzun zamandır bu kadar memnun olduğum bir alet olmamıştı. Sd kart sorunu oldu garantide ana kartı değiştirdiler şu an 4 aydır sorunsuz çalışıyor sd kartta

X deki ram fazlalığı ve 2 kat batarya çok güzel yükseltme olmuş bence ara model için gayet güzel özellikler

Ekran özelinde dediğim gibi bana göre VRR olması inanılmaz harika bir özellik SD oled Ally ve Legion Go denedim VRR oyundan aldığınız keyfi katlıyor çünkü ekran yırtılması takılma olmuyor fps değişse bile akıcılık bozulmuyor.
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Bence ürün Ally 2 denmeyi hak ediyordu. Belki de ilk versiyonu alanları kızdırmamak için yaptılar bilemiyorum. Bir sonraki versiyona wifi 7 ve 890M'li yeni işlemci bekliyorum. Ekran bence daha sonraki versiyonlarda güncellenir. Çünkü geliştirecek başka bir şey kalmadı sanki.
  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    30 bin mah'a gerek yok ki. Bataryayı ne kadar büyütürseniz büyütün cihazı bilgisayar gibi sürekli elimizde oyun oynamak da sakıncalı çünkü bir süre sonra ısınacak bu cihaz. Günümüz laptopları bile lityum pillere geçtikten sonra şarjdatken oynama ve ısı sonucu piller bir sene içerisinde hücre şişmesinden piller ömrünğ yitiriyo. Hani içine canavar işlemci koyup da ekranı zayıf tutmak biraz manasız olmuş.

Hani ben de 4k ekran demedim 😁 2k 120hz ya da oled bir panel olabilirdi en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk91 -- 22 Temmuz 2024; 23:14:35 >
  • zadnxcom kullanıcısına yanıt
    Evet ama kişisel olarak nedense lenovo markasına bir antipatim var ve o cihazın şekli hiç hoşuma gitmiyo 😁

Ben daha çok nintendo switch ve psp tarzı tasarımları seviyorum açıkçası
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Oled olsa eyvallah da, oled bile değil 😂 yani 3-4 bin liralık telefonlarda kullanılan ekranı koymuşlar.

Neyse qvga koymalarından iyidir diyerek kendimizi avutacağız 😁

Dip not: Bu cihazla 2k da 144hz'i çok çok rahat görürsünüz hocam.
  • anilk91 kullanıcısına yanıt
    1000 nit parlaklık = çok yüksek pil tüketimi
    120 hz tazeleme hızı = yüksek pil tüketimi
    2k panel = daha yüksek grafik gücü ve sonucunda yüksek pil tüketimi

Gayet basit sebepler, bu cihaz hala bir playstation konsolu gücünde değil ki 2k 120hz oyun oynatsın (indie ve küçük ölçekli oyunlar haricinde). Yani muhakkak rdr 2'yi bile 2k'da çalıştırır ama grafik ayarlarını aşağı çekmeniz gerekecek bu senaryoda. En optimum değerler 720p-900p-1080p'de olacağından multimedya için üretilmeyen bu cihazda gayet yerinde bir donanım kullanmışlar. Dediğiniz özelliklere bilgisayar toplayarak zaten ulaşabilirsiniz ki daha büyük ekranda bu fiyatlara yine keyif sürebilirsiniz + gamepad ile uzandığınız yerden oynayarak.
  • bu türde cihazlar için şu anki pil ve işlemci teknolojisini düşününce 2k ekran isteyenlerin mantığını anlamak zor

• crashris kullanıcısına yanıt

haklisiniz hocam hatta cebimden vereyim ahiretligimi yaparim :)

• canozturk21 kullanıcısına yanıt

uzatma o zaman git başka yere konu aç şikayet etmediğime şükret!

• Aynı fiyata zaten masaüstü pc toplanıyor. Z1 Extreme'den yüzde 15 daha performanslı Radeon 880M gpu da yakında çıkıyor zaten.
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Çocuk yap, bizim arkadaşlar çocuğa alıyorlar oyuncakları =)
  • aniceman kullanıcısına yanıt

Yaptık da o büyüyene kadar Playstation 10 çıkar  

• şu 2k 4k ekran olsaydı iyi olurdu diyen arkadaşlar ekranını görmedi sanırım 7 inçte 1080p bir ekran zaten pixel görünmicek derecede net oluyor yani 2k diye verseler yine yersiniz ha oled olsa iyi olur diyen arkadaşlara katılıyorum pil bakımından d [siyah temalı oyunlarda pil tasafuru olurdu ] görüntü bakımından da iyi olabilirdi fps de 90 olsa da olurdu zaten kendimden söylüyorum Lol veya orta ayarlı forza hariç hiçbir oyun beni 90 fps üstüne çıkartmadı cyberpunk filan onlar zaten normal pcler zorluyor 720p oynanabilicek en iyi ayar ki yine tekrarlıyorum 7 inç bir erkan için 720p bile çok net oluyor pixel saydırtmaz size merak etmeyın ama z1 extreme varyantında joystıcklerden çok çeken insan oldu x in alel acele çıkış sebebide bence bu oldu zira x te görüldüğü üzere joystıck kartını asus kendı üretmiş gibi görünüyor öncekini kim üretti bilemem ama donanım kimliğinde xbox 360 controller diye geçiyor böyle yenı bir şeye yazılmsal olarak bile böyle eski bir kontrolcü yüklemeleri hata olmuş ben 2 adet z1 ekstreme versyon iade etmek zorunda kaldım armory create programı güncellendiği zaman joystıckleri görmez oluyordu sıfırlamak ve yazılımın sürümünü geri çekmek bişeye yaramıyor donanım resmen yokmuş hiç takılmamış gibi davranıyordu
    eGPU söketi saçmalıktı kimse kullanmıyor diye iptal e gitti yerini ekstra type c aldı keşke ikisi de jenarasyon olarak aynı olsaydı ama yıne biri kırpılmış x in şarj adaptöründe iyileştirme yapılmış sanırım daha küçük ve 100w olmuş ben telefonum çinde kullanıyordum extrem versiyonunkini bence biraz boyutu büyük duruyor 65w şarj aletine göre.
    ramler 24 olmuş ben extreme versiyonu kullanırken bir yerde her zaman o darboğazı hissederdim 16 gb ram 4 ü gpu alıyor 12 sisteme kalıyor 8 i oyun alınca sistem bu sefer sıkıyor gpu ya daha fazla vermek ısteyınce bu sefer dıyerlerı batıyor 24 çok iyi olmuş ve 7500 mhz hız la uzun süre gider diye düşünüyorum keşke ddr6 ram kullansalarmış ama inatla ddr5 e yapışmışlar sesi çok kısıktı el atmış asus daha yüksek kaliteli bir sesi var x in bakalım henüz tr de satışı yok sahıbınden e de kara borsa gibi atanlar olmuş ama satılmış mı vazmı geçmişler artık yok bekleyıp göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.