Şimdi Ara

Asus ROG Ally X Türkiye’de satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus ROG Ally X Türkiye’de satışa sunuldu
    Nintendo Switch ve Steam Deck ile büyük bir ivme yakalayan el konsolu pazarında Asus da ROG Ally ile boy göstermişti. Firma ROG Ally X modelinde ise önceki modelin zayıf yönlerini ortadan kaldırıyor. En büyük gelişmesini pil ömrü tarafında yaşayan Asus ROG Ally X şimdi de Türkiye pazarında satışa çıkıyor. İşte İşte Asus ROG Ally X Türkiye fiyatı:

İşte Asus ROG Ally X ne kadar?

Asus’un resmi web sitesinde satışa ROG Ally X, 36,999 TL fiyat etiketine sahip. Halihazırda ön sipariş sürecinde olan cihaz, 29 Temmuz tarihinde alıcılarına gönderilecek. Asus ROG Ally X aynı zamanda 3 aylık Game Pass ile de birlikte geliyor.

Geçtiğimiz ay Computex’te tanıtılan ROG Ally X, Windows 11’i çalıştırıyor. İşlemci tarafında gücünü 8 çekirdek 16 iş parçacıklı Zen 4 tabanlı 4nm AMD Ryzen Z1 Extreme çipinden alan cihaz, GPU tarafında ise RDNA 3 tabanlı 12 CU konfigürasyonlu entegre grafik birimini barındırıyor.

Ayrıca Bkz.ASUS ROG Ally X tanıtıldı: Ryzen Z1 Extreme ve daha fazlası

7 inçlik IPS ekranında FHD çözünürlük sunan Rog Ally X, 120 Hz yenileme hıznı, 500 nit parlaklık ve FreeSync Premium’u vadediyor. Bellek tarafında ise 2x12GB LPDDR5X bulunuyor. Ayrıca 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD de yine cihazın güçlü yönlerinden. Tüm bunlara ek olarak Rog Ally X, önceki modelin iki katı olan 80Wh'lik bir batarya ile geliyor.

Kaynak:https://shop.asus.com/tr/rog/90nv00f1-m000l0-rog-ally-x-2024.html

• Herşey mükemmel ama ekranı biraz zayıf geldi bana bu fiyata. En azından 2k 120hz destekli olabilirdi ve parlaklık 500 nit değeri 1000 nitlerde olabilirdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • On numara ürün para olsa alırdım, bakmak ile yetiniyorum. haber için teşekkürler...

• Avrupa cihazi isteyen varsa 20 eylulte Turkiye'ye gelecegim komisyon karsiligi getirebilirim dm atabilirsiniz.

• canozturk21 kullanıcısına yanıt
    hiç zaten hayrına bişey yapmayın. herkes ydışı tanıdığı herkes kendi halleder

• anilk91 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tam aksine 1080p'de 90 hz olmalıydı. Bu kadar ufak ve o fpsleri vermeyecek ekrana gereksiz yere yatırım yapmaya gerek yok. Steam Deck Oled gibi 1080p, Oled, 90 hz. Ekran da 8 inç tam olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ROG Phone'ları ve Zenfone'ları niye getirmiyonuz? Zenfone 5 ve 5z için muhteşem bir fiyat ve reklam kampanyası ile baya sattınız, Zenfone 6'da Türkiye'yi sattınız, aynı yıl çıkan ROG Phone da gelmedi. Artık tekrar getirin Asus telefonları, yeter bu kadar beklettiğiniz...

• haktan24 kullanıcısına yanıt
    Para var ama evliyim, haliyle alamıyorum :)

Lenovo Legion Go'nun ekranı 8.8 inç, 144Hz ve 2560x1600 çözünürlüğünde (parlaklık aynı).

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt

Steam Deck 1080p değil 1280x800p.

• zadnxcom kullanıcısına yanıt
    Steam Deck Oled gibi demekten asıl kastım Oled ve 90 hz olması idi. Gerçi 1080p sanıyordum o da ayrı. Henüz işlemciler 1080p'de bile tatmin edicilikten kısmen uzak (AAA oyunlar en azından). Gereksiz yere hz ve çözünürlük yerine ekran teknolojisini artırmaları daha önemli bence.

Haklısınız, artı olarak cihazın içine 30.000 mah batarya koyup hediye olarak akü verebilirlerdi.

Hocam el konsolu olan bir cihazda bu kadar özellik olması için batarya teknolojisinin daha 40 fırın ekmek yemesi lazım. Dediğiniz özelliklerle 1 saat çalışacak bir cihazın sürekli prize mahkum olması kaçınılmaz. Yoksa keşke olsa dediğiniz gibi, 1080p 90 hz panel yeterlidir bence,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Oled olmadıktan sonra ...

• Ekran ufak ayrıca oled değil. Kısaca alınmaz

• Avrupa satış fiyatı 899 Euro. Nerdeyse 33k. Tax free alsan 29k.

Amerikadan tax free ile yaklaşık 24-25k ya gelir imkanı olan varsa tabi :)

• pc den oyunu açıp buna yansıtabiliyor muyuz ? cahilliğimi hor görmeyin bu tür şeylerin ne olduğunu hala bilemiyorum ^^

yanisi sadece ekran olsun pc işletsin ben bununla yatarak oynayayım ?

hayaller.

• Elde oynanan oyunlar belli normal deckler 12-13k bandına düşmüşken buna bunca verilmez

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Ekranın 120hz olmasından ziyade o ekranda VRR özelliği var 40-60 fps arasındaki dalgalanmalarini hissettirmiyor yeni elden ring bitirdim Ally ile bu özellik muhteşem birsey varsin oled olmasın ayrıca ekranın çözünürlüğü netliği parlakligi gayet güzel kimse bu cihazları güneş altında kullanmıyor

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Oled ekran sadece güneşte etkisini gösteren bir teknoloji olmadığı için olması olmamasından iyidir. Zaten bunun birkaç nesil sonrasını ben de almayı düşünüyorum ve düşüncem o zamanlar oled ekran olacağı yönünde, mesajım burada dursun. Şu anda almamı engelleyen şeyler günden güne düşüyor. X ile ilk versiyon arasında işlemci hariç, ki onu da daha iyi soğuttuğu için performansa katkısı yadsınamaz, bayağı bir fark var. Pilin de ileride 99.99 olanı mutlaka çıkar. Her konuda tatmin olduğum an bundan alıp kasayı satabilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.