Şimdi Ara

Asus ROG Phone 9 tanıtım tarihi duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus ROG Phone 9 tanıtım tarihi duyuruldu
    ASUS, oyun odaklı ROG Phone 9 serisini piyasaya sürmek için geri sayıma geçti. 2024’ün başlarında tanıtılacağı söylenen telefonlarla ilgili kesin tarih kısa bir süre önce geldi. Asus, ROG Phone 9 ve 9 Pro'nun tanıtılacağı lansman etkinliğini resmen duyurdu. Yeni oyuncu telefonları çok yakında geliyor.

ROG Global hesabı üzerinden yapılan yeni paylaşıma göre, ROG Phone 9 ve 9 Pro, 19 Kasım'da düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtılacak. Ayrıca lansman etkinliği için "AI on, game on" sloganıyla bazı yeni AI özelliklerine işaret edildiğini görüyoruz ancak bunun gerçekte ne anlama geldiğine dair ayrıntılar paylaşılmadı. 

Tanıtım öncesinde, ROG Phone 9 serisinin render görüntüleri ortaya çıkmıştı ve telefonların beşgen şeklindeki kamera adası, ROG markası ve LED ışıklarıyla ROG Phone 8 serisini temel alacağını biliyoruz. Kaputun altında ise ikinci nesil Qualcomm Oryon CPU ve gelişmiş Adreno GPU'ya sahip Snapdragon 8 Elite platformu ile desteklenecek. 

Ayrıca Bkz.Defter kadar ince, OLED'li, güçlü! "Asus Zenbook S14"

Önümüzdeki günlerde ASUS ROG Phone 9 serisi hakkında daha fazla detayın ortaya çıkacağını söyleyelim. Bu arada Lenovo artık Legion markalı oyun telefonu üretmediğinden ROG Phone 9’un rakibi muhtemelen Red Magic 10 serisi olacak.

Kaynak:https://www.techpowerup.com/327963/asus-republic-of-gamers-announces-rog-phone-9-series-launch-date

• " Merakla beklenen " moda oldu bu iki kelime.

• Kim alıyor bu Asus telefonları.....

"Mobil oyuncu" diyorsunuz, adam akıllı toplam 3 tane mobil oyun yok.

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Rog sistem dizdiysem full telefonum da rog olsun derim en azından

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de satılmayan telefon
    madem telefon satmıyorsun tamamen çık kardeşim

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    ben almayı düşünüyorum rog ruhunu yansıtır ise.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    türkiyede satılsada şahsen ben yine kaçak alırım 🥳😉🤩🫣

• Ben sürekli Asus rog kullanıyorum Asus 7 güzel ama 8 pek iç açıcı gelmedi kamerasıni çok çıkartmışlar görüntü telefondan çıkmış fotoğraf makinesine benzemiş 2. Detay ise konsol tetik olayı hassasiyeti Asus 7 gibi değil daha kotu! Almistim 8 geri iade ettim oyun oynarken bunlar önemli şeyler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.