Şimdi Ara

Cloud Alpha Wireless- JBL Mikrofon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Cloud Alpha Wireless- JBL Mikrofon

Detaylar için pm atabilirsiniz.

JBL Quantum Stream mikrofon : Gerçekten aşırı kaliteli bir mikrofon, hyperx quadcastın ötesinde. Vatan bilgisayar garantili 1600TL

Hyperx Cloud Alpha Wireless : Kapalı kutu, amazon ingiltere ürünü. 3300 TL.

Final Audio VR3000 : Sıfır Kapalı kutu. Japon profesyonel IEM markasının ürettiği kulaklık. Özellikle oyuncular için üretilmiş, geniş soundstage ve 3D ses sağlamayı hedeflemiş kulaklık (sanal vs. surround değil). Çoğu gaming kulaklıklardan daha iyi müzik performansı ve bir çoğundan daha iyi ses kalitesi var. Incelemeler için yorumlar burda mevcut. Kendi kullandığım Sennheiser+Drop PC38x ile neredeyse aynı performansta şaşırtıcı derecede iyi, özellikle apex gibi geniş soundstage gerektiren oyunlar için mükemmel. (Creative G6ses kartı ile kullandım). Mikrofonu da mevcut ama süs diye koymuşlar diye düşünebilirsiniz çok kötü aşırı kötü Fiyat SATILDI

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• En iyi gaming etiketli oyuncu kulaklığı olabilir ama oyun için en iyi kulaklık değil. Benim oyum Beyerdynamic DT 1990 Pro'ya. Magni+Modi ile her ikisini de kullanmıştım, DT 990 Pro bile daha iyi gelmişti. Escape From Tarkov, R6: Siege, Apex Legends ve o dönemlerde dandik bir oyun olsa da ilginç bir şekilde ilk versiyonlarında güzel pozisyon sesi veren SCUM oyunlarında denemiştim.

Ses öznel bir konu ve amfi+dac kalitesi sesi doğrudan etkiliyor. Yeterli ve doğru besleyiciler ile sürülmeyen bir kulaklık, 200 liralık dandik kulaklık performansı da verebilir.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

kesinlikle öznel ses konusu. Dediğiniz stüdyo kulaklıklarıyla tabiki yarışamaz açıkcası imkanı olanın güzel bi mikrofon alıp o kulaklıkları kullanması daha iyi olur açıkcası. PC38x in özelliği ohm değeri 28 düşük olduğu için ek bi amp dac zorunluluğu olmadan yüksek performans alınabiliyor

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Hocam dediğiniz kombo güzel ama sace oyun için yaklaşık 8 9k para vermen gerekiyor ses kartı olarak fiio k5 pro yada creative sound blasterx g6 alman gerek bunun yanında bir de mikrofon alıcak sın zaten beyerdynamic dt 990 pro sace 3600₺ şuan. Ben zamanında g6 ve dt990 pro vardı 3000₺ almıştım 2020 de 6 7 ay kulanıp satmıştım. Satma sebebim sennheiser cx 275s bir kulak içi kulaklık bile bu pahalı ekipmanların görevini çok rahat yerine getiriyordu. Paraya sıkışınca sattım. Daha sonra corsair virtoso aldım şuan çok nadir kullanıyorum yine kulak içi kulaklık daha rahat geliyor bana. Kulaklık ve ses sevk işi bir kulaklık uyuyor sa sana o kulaklık en iyi kulaklık dır sizin dt 990pro gibi benim cx 275s gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDLaX -- 26 Haziran 2022; 4:21:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReDLaX kullanıcısına yanıt

hocam kulakiçi kulaklık kesinlikle çok daha rahat, ben de bu final audioyu kullanıyorum ara ara mükemmel. Sadece ek bi mikrofon gerekiyor, kulakiçilerde mikrofon sorunu oluyo

• jbl quantum stream ne konularda quadcastten iyidir ?

• alihanakman A kullanıcısına yanıt

Daha küçük boyutta ve hyperxin yapabildiği herşeyden daha fazlasını yapabiliyor. Aynı şekilde ses kalitesi de bi tık daha iyi. İkisini de kullanmış birisi olarak aldığım geri bildirimler bu şekilde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • final vr duruyor mu acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.