Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Cloud Alpha Wireless- JBL Mikrofon
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
En iyi gaming etiketli oyuncu kulaklığı olabilir ama oyun için en iyi kulaklık değil. Benim oyum Beyerdynamic DT 1990 Pro'ya. Magni+Modi ile her ikisini de kullanmıştım, DT 990 Pro bile daha iyi gelmişti. Escape From Tarkov, R6: Siege, Apex Legends ve o dönemlerde dandik bir oyun olsa da ilginç bir şekilde ilk versiyonlarında güzel pozisyon sesi veren SCUM oyunlarında denemiştim.
Ses öznel bir konu ve amfi+dac kalitesi sesi doğrudan etkiliyor. Yeterli ve doğru besleyiciler ile sürülmeyen bir kulaklık, 200 liralık dandik kulaklık performansı da verebilir.
-
kesinlikle öznel ses konusu. Dediğiniz stüdyo kulaklıklarıyla tabiki yarışamaz açıkcası imkanı olanın güzel bi mikrofon alıp o kulaklıkları kullanması daha iyi olur açıkcası. PC38x in özelliği ohm değeri 28 düşük olduğu için ek bi amp dac zorunluluğu olmadan yüksek performans alınabiliyor
Hocam dediğiniz kombo güzel ama sace oyun için yaklaşık 8 9k para vermen gerekiyor ses kartı olarak fiio k5 pro yada creative sound blasterx g6 alman gerek bunun yanında bir de mikrofon alıcak sın zaten beyerdynamic dt 990 pro sace 3600₺ şuan. Ben zamanında g6 ve dt990 pro vardı 3000₺ almıştım 2020 de 6 7 ay kulanıp satmıştım. Satma sebebim sennheiser cx 275s bir kulak içi kulaklık bile bu pahalı ekipmanların görevini çok rahat yerine getiriyordu. Paraya sıkışınca sattım. Daha sonra corsair virtoso aldım şuan çok nadir kullanıyorum yine kulak içi kulaklık daha rahat geliyor bana. Kulaklık ve ses sevk işi bir kulaklık uyuyor sa sana o kulaklık en iyi kulaklık dır sizin dt 990pro gibi benim cx 275s gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDLaX -- 26 Haziran 2022; 4:21:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam kulakiçi kulaklık kesinlikle çok daha rahat, ben de bu final audioyu kullanıyorum ara ara mükemmel. Sadece ek bi mikrofon gerekiyor, kulakiçilerde mikrofon sorunu oluyo
-
Daha küçük boyutta ve hyperxin yapabildiği herşeyden daha fazlasını yapabiliyor. Aynı şekilde ses kalitesi de bi tık daha iyi. İkisini de kullanmış birisi olarak aldığım geri bildirimler bu şekilde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X