Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS ROG CETRA 2 CORE - Büyük kulaklıklardan sıkılanlar için! Satın Al 24 Mayıs 2023 01:48 1 1 ASUS ROG CETRA 2 CORE - Büyük kulaklıklardan sıkılanlar için! Cihaz hakkında açıklamam: Ürünü 28 Ocak tarihinde satın aldım fakat sonradan başka yerden temin ettiğim kulaklığı kullanmaya başladım bu kulaklığı da geldiği gibi iade ettim ve hiç kullanmadım. Fakat ürünün üzerindeki şeffaf poşeti çıkardığım için iadem "Hijyen kuralları" gereği kabul edilmedi. 4 aydır iade süreci üzerinde uğraştım fakat ne yazık ki, firma haklı bulundu. Bende hiç kullanmadığım ürünü mecburen satışa koymak zorunda kaldım. Alana hayırlı olsun.S-Param güvende:www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-asus-rog-cetra-2-core-buyuk-kulakliklardan-sikilanlar-icin-1101351666/detaySistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 28 Ocak 2025 Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ASUS ROG CETRA 2 CORE - Büyük kulaklıklardan sıkılanlar için!