Şimdi Ara

Asus Rog Falchion Kablosuz Klavye // 18 Nisan 2023 e kadar Garnt // Tertemiz -- SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Asus Rog Falchion Kablosuz Klavye // 18 Nisan 2023 e kadar Garnt // Tertemiz -- SATILDI
    Asus Rog Falchion Kablosuz Klavye // 18 Nisan 2023 e kadar Garnt // Tertemiz -- SATILDI

1) Ürün İtopya'dan alınma, sıfır olarak bir başkasından almış idim, gönderirken İtopya irsaliyesini koymuş ama faturasını bulamamıştı, sonra göndereceğini söyledi. İtopya'ya bir mail atıp fatura almak zor geldi daha sonra. Neyse, irsaliyesi var ancak faturası yok kısaca. Garanti hizmeti alırken Asus ta gerek olmuyor ve garantisinin bitişine 3 ay kaldığı için çok sorun olacağını düşünmüyorum. Durumu açıkça ifade etmek istedim.

2) Ürünü yedek kablosuz klavye olarak almış idim. Herhalde maks kullanım süresi 2 ila 3 aydır. Dolayısıyla muadillerine göre çok çok temiz kondisyonda.

3) Orjinal kutusu mevcut.

4) Önceliğim elden teslim. (İzmir-Bornova-Evka 3)

SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Nisan 2023 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.