Şimdi Ara

SATILDI SIFIR LOGITECH G903 POWERPLAY MOUSE 600 TL (TÜRKİYE'DE YOK, DAHA İYİSİ YOK) RESİMLİ İLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba. Piyasada daha iyisi olmayan ve henüz Türkiye'de hiçbir yerde satılmayan bir mouse'u sizlerle buluşturuyorum. Arkadaşımla iki adet aldığımız Logitech G903 Powerplay mouse'lardan biri satılıktır. Fotoğraflarda görüldüğü üzere iki G903 var, birisi benim öteki de arkadaşın sattığı modeldir. Arkadaş bir hevesle gaza gelip benle birlikte aldı ancak borca girdiğini fark edince satmaya karar verdi. Ürün sıfırdır. Sadece kutu jelatini açıldı. 1 yıl uluslararası garantiye sahiptir. Logitech'ten teyitlidir. Amazon faturası durmaktadır. Ürün etkinleştirilmediği için garantisi başlamamıştır. Siz etkinleştirdiğinizde garanti başlayacak.

Araştıranınız varsa biliyordur, G903'ün kablolu mouse'lardan bile daha hızlı tepkime süresi vardır. Kablosuz modda gecikme yaşatmayan dünya üzerindeki tek mouse'tır. Hem kablolu hem kablosuz modda kendisinden daha iyisi yok. Piyasadaki en iyi sensör olan PMW3367 sensörünü kullanmaktadır. En büyük avantajı da 3 tutuş tipine de uygundur. Eğer uyumlu Logitech Powerplay mousepad'ini alırsanız mouse, mousepad üzerinde durdukça sürekli şarj olur ve şarjı hiç bitmemiş olur. Mouse'ı kendim iki aydır kullanıyorum. En ufak bir olumsuz yorumum yok. Anlatma ihtiyacı duymuyorum zaten böyle bir mouse'u.

Ürün Türkiye'de yok. Ne sıfırı ne ikinci eli. Bir alt modeli G900, Türkiye'de 600 liraya satılmakta. G903'ü Amazon'dan alsanız bile 650 liraya alabiliyorsunuz. Türkiye'ye ise 720 liradan giriş yapacak G903. İstediğimiz fiyat 600 TL'dir. G900 fiyatına sıfır G903 almış olacaksınız. Yani Amazon'dan bile daha uygun fiyata satıyoruz mouse'u sıfır haliyle. Türkiye'den zaten alma şansınız yok.

Referanslarım fazlasıyla mevcuttur. Forumda açtığım onca yararlı konudaki insan bana kefil olacaktır. Referanslarım bölümünde de pek çok alım satım yaptığım insan bulunmaktadır. İstanbul'da elden teslim edilir. Diğer şehirlere EFT sonrası ücretsiz kargo yapılır.

SATILDI SIFIR LOGITECH G903 POWERPLAY MOUSE 600 TL (TÜRKİYE'DE YOK, DAHA İYİSİ YOK) RESİMLİ İLAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 29 Ocak 2018; 0:36:29 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.