Şimdi Ara

Ömürlük Kulaklık ve Fare Önerisi Size Zahmet :) [Rival 300 alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FPS oyunlarını günde 4-5 saat severek oynayan bir üniversite öğrencisiyim, elimde Creative 3d alpha ve A4 Tech X7 var 4 senedir kullanıyorum ve ömürlerini tamamlamak üzereler, bunların performansını aratmıcak veya daha üst düzeyde tattıracak ekipman arayışındayım ama herhangi bir karar veremedim, kafama takılan soru şu ki:

-Steelseries rival300 ve siberia200 almayı düşünüyorum ama fiyatlarından dolayı acaba bu kadar para vermeye gerek varmıdır ?

-Bunlara o kadar para verme git şunu al dediğiniz ne var ?

Yardım ve önerilerinizi bekliyorum

Güncelleme (15.07.2016):

Bu bundle ı görerek pazartesi 16.40 civarı sipariş geçtim tek çekim olarak bugün öğlen vaktı elime ulaştı.

http://magaza.dp-gaming.org/steelseries-rival-300-silver-mouse-steelseries-qck-fnatic-edition-mousepad-bundle-pmu325

Şuanda bağlayıp driver ını indirip kullanmaya başlıyorum. Görüntü bu şekilde, mouse gayet büyük bana biraz ağır gibi geldi belki alışmadığım için olabilir, görünüş ve bi kaç tık itibari ile gayet sağlam ve kullanışlı gibi duruyor.

http://i.hizliresim.com/81R3DQ.jpg

Kulaklık olarak ise Tactic 3d Alpha yani elimde olan kulaklığı tamir edip kullanmaya devam edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfsiapollo -- 15 Temmuz 2016; 23:45:53 >

• Rival 300 yerine bişey önermem çünkü fps için rival 300 den iyisini bulamazsın

Ama siberia 200 yerine g430 öneririm dolby 7.1 farkını gerçekten hissettiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Ömürlük diye birşey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Ömürlükden kastım normal kullanım şartları altında stabil bir şekilde en uzun süre kullanabileceğim ekipman
  • Güncel.
  • Merhaba hocam,ben de mouse almayı düşünüyorum genelde turnuvalarda bu mouse kullanılıyor galiba profesyonel bir oyuncusunuz bana ne önerirsiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wood Pecker kullanıcısına yanıt
    Cok bi profesyonelligim yok ama iyi oynadigimi soyleyebilirim

Butceniz nedir ve ne tur oyun oynuyorsunuz
  • tfsiapollo kullanıcısına yanıt
    peki neye karar verdiniz

eğer Ömürlük olursa pc parçaları üretenler nasıl para kazanıcak

artık senede bir ekran kartı değiştirir duruma geldik
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Size soyle bir cevap verecegim:

Ya yaziyi okumadiniz yada algilamada bir sorununuz var.

ekran kartindan ornek vermissiniz benim her cikan oyunu max settings de oynama gibi bir takintim yok yada is icin kullanilan bilgisayarlarda isiniz 3 dk suruyorsa 6 dk surer ki bu size ekran karti degistirme zorunlulugu yaratmaz.Omurluk ne varki, dandik bi farenin omurluk olmasini isteyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfsiapollo

Size soyle bir cevap verecegim:

Ya yaziyi okumadiniz yada algilamada bir sorununuz var.

ekran kartindan ornek vermissiniz benim her cikan oyunu max settings de oynama gibi bir takintim yok yada is icin kullanilan bilgisayarlarda isiniz 3 dk suruyorsa 6 dk surer ki bu size ekran karti degistirme zorunlulugu yaratmaz.Omurluk ne varki, dandik bi farenin omurluk olmasini isteyeyim.

evet bana verdiğin cevabı oku sonra açtığın konunun ilk başında yazan kelimeyi aç sözlükten bak oku
    yada açtığın konunun başlığını düzelt

anlamınıda bana cevap olarak yazmazsan sevinirim

örnek alındı yazabilirsin

okumuyan algılayamandan sana tavsiye

bak başka arkadaşta demiş ömürlük diye birşey yok diye

neden diye sorsan

senin sorun yanlış yani konun yanlış olunca cevapta yanlış olur..

önce düzgün soru sor veya konu açki
    bende sorun yok merak etme sen
    senin karşında çocukta yok anladın mı

ha sonunda yazmışsın ürün almışsın güle güle kullan
    demek bile gelmedi içimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 20 Temmuz 2016; 19:59:30 >

1-Basligi herhangi bir yerden ornek almadim.
    2-Algilama sorunu olmasi icin cocuk olmaniza gerek yok.
    3-OMURLUK kelimesi neden bu kadar problem oldu. hala yanlis olmadigini dusunuyorum
    4-OMURLUK kelimesini GERCEK anlamiyla kullanmadigimi belirttim,konu yazisinda bir ekipmani 4 senedir kullandigimi ifade etmisim, burada bir ekipmani tavsiye edilen sureden daha uzun bir sure kullandigimi dusunerek bir gonderme ve kelimeye mecaz anlam=Bir ilgi veya benzetme sonucu sözcüğün gerçek anlamından tamamen uzaklaşarak kazandığı yeni anlamlara mecaz anlam denir. Mecaz anlamda kullanılan sözcükler genellikle soyut anlam kazanır= yukledim
    5-Herhangi bir yanlislik yok, varsa daha bilgili birisi daha mantikli bir sekilde aciklarsa sevinirim
    Öncelikle hayırlı akşamlar arkadaşım kelime hatası yapmana rağmen bunu dile getiren arkadaşları aşağılaman ve hala kendini haklı duruma çıkarmaya çalışman çok yanlış hemen durumu düzeltmeni istiyorum öyle cümleleri sıraya koyup numaralandırarak haklı çıkmaya çalışmayalım lütfen.

Dediğim gibi düzeltilecek bir şey göremiyorum ve yanlışım varsa bile mantıklı bir açıklama alamadım henüz iyi geceler.

Hocam sorun aslında kullandığın kelimede değil sorun bunu dile getiren arkadaşa aşırı tepkiden burası konu dışı değil

• Konu disi olup olmamasi tepkinin hakliligina dair bisey ifade etmiyor, yanlis varsa her yerde yanlistir.
    Arkadasin aradigi cevabi zaten vermisim, habire devam ediyor, istedigi cevabi alamadiysa soru tarzini degistirebilir belki o zaman yardimci olabilrim.
    Tepkimin sebebini kendinizi biraz yerime koydugunuz zaman rahatlikla anlayabileceginizi dusunuyorum.
    Asagilamaktan cokda aciklamaya, izah etmeye calisiyorum ama hala bir diretme soz konusu.
  • hayırlı olsun hocam
  • sancaryum kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.