Şimdi Ara

Asus ROG FX705DT-H7115 AMD Ryzen 7 3750H 17.3'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yukarıda ki Dizüstü bilgisayarı almak üzereyim. Fakat artısı nedir eksisi nedir pek bilgi bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Tavsiye edermisiniz?

Aslında şunu düşünüyordum ama arada 2.500 TL gibi bir fiyat farkı var. Değer mi sizce?

• Kesinlikle değer hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derebey44

Kesinlikle değer hocam
    Görüşün için teşekkür ederim.

Arkadaşlar varmı başka yardımcı olabilecek, fikir verebilecek?
  • Değer hocam. Aradaki 2500tlye Ram,ekran kalitesi, işlemci, ekran kartı alıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeqaS xLR

Değer hocam. Aradaki 2500tlye Ram,ekran kalitesi, işlemci, ekran kartı alıyorsun
    Görüşlerin için teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar aslında belirtmeyi unutmuşum. Amacım oyun oynamak değil. Belki arada sırada olabilir. Asıl tercih sebebim 17" olması. Büyük ekran lazım olduğu için. En uygun olanı AMD, artı olarak ASUS oduğu için ilk tercih sebebim oldu. AMD İşlemci ve GTX1650 beni 5-6 yıl idare eder mi? Ram Gerektiği zaman takviye olur onu dert etmiyorum.
  • Güncel
  • sistem51 S kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz yeterse 2500 TL fazla olanı alın yok yetmezse sizi pişman etmeyecektir. Alırsanız gg üzerinden alın 200 250 indirime giriyor aynı bilgisayar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: doken

Bütçeniz yeterse 2500 TL fazla olanı alın yok yetmezse sizi pişman etmeyecektir. Alırsanız gg üzerinden alın 200 250 indirime giriyor aynı bilgisayar
    Teşekkürler...
  • Arkadaşlar eski Asus k53sv Dizüstü bilgisayarıma Ssd ve Ram Desteği yaptım resmen uçak oldu. Şimdilik onunla devam edeceğim. İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.