asus rog g512lu i7-10750h gtx1660ti 9.799TL MM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran 144 mü acaba
8gb yerine 16 gb ram olsaymış iyiymiş bi de şimdilik gördüğüm eksiler bunlar -
Bence guzel fiyat bu kurda. Rtx 2060 ile cok benzer. -
144 hz gözüküyor fiyat güzel gerçi geçenlerde gg teknosadan aldığım notebook gelirse o fiyat çok iyi
-
iyi fiyat ama stok yok! -
hiç stok oluyor mu ki
-
suan stok mevcut... ama 10k iyi para :) -
kamerası yok diye biliyorum sonra sürpriz olmasın size
-
Stok güncellenmiş gözüküyor ama almaya çalışınca mevcut değil diyor.. -
Arkadaşlar MediaMarkt sürekli aynı oyunu oynuyor. İyi fiyatlı Ürünü bilerek akşamdan koyuyor sonra sürekli stok yeniliyor. Bir sürü kişi sipariş veriyor. Ertesi gün bakıyorsunuz sipariş iptal. Bir haftaya yakın paranızı iade etmiyorlar. Ben şikayet vara yazarak para iademi aldım. Ayrıca tüketici hakem heyetine verdim. Para iadesini hala almayan arkadaşlar var. Muhtemelen parayi isletiyorlar. -
güzel fiyat,
amerikada fırsat olmazsa $1000 civarı bu cihaz
bu fiyata burdan alınır
-
Verdik sipariş bakalım. (Anlık stok göründü) -
Beyler anlık stok görünmelerinde mm siparişi yollamıyo benim siparişim 3 hafta oyaladılar sonra gönderiyoruz kesin deyip 1 gün sonra iptal ettiler. -
Bugün sipariş kargoya verildi dedi ama umarım gönderirler
-
Adınıza sevindim hocam. Yorumları okuyunca stok kovalamayı bırakmıştım, tekrar takibe alayım o zaman ben de. Umarım yakalarım. -
Sağolun hocam. Dün gece su içmek için 4 gibi kaltım. Telefona bakayım dedim. Bir baktım stok görünüyor. Sipariş verdikten sonra zaten stok yeniden bitti. Sabah mesaj geldi kargolandı diye. Firma Kolaygelsin görünüyor. Bakalım gelecek mi
-
Daha önce kargolandı diyip iptal olan laptopum var mm den -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengaver1güzel fiyat,
amerikada fırsat olmazsa $1000 civarı bu cihaz
bu fiyata burdan alınır
16gb versiyonu $999+tax
burda da mm fiyatı 13bin yapmış.
alanların siparişleri geldiyse hayrını görsünler
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Arkadaşlar MediaMarkt sürekli aynı oyunu oynuyor. İyi fiyatlı Ürünü bilerek akşamdan koyuyor sonra sürekli stok yeniliyor. Bir sürü kişi sipariş veriyor. Ertesi gün bakıyorsunuz sipariş iptal. Bir haftaya yakın paranızı iade etmiyorlar. Ben şikayet vara yazarak para iademi aldım. Ayrıca tüketici hakem heyetine verdim. Para iadesini hala almayan arkadaşlar var. Muhtemelen parayi isletiyorlar.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X