Şimdi Ara

ASUS ROG G550JK Kullanıcıları Klubü (Sorular & Cevaplar) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.485
Cevap
24
Favori
75.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MBlack

quote:

Orijinalden alıntı: ObtObt

quote:

Orijinalden alıntı: MBlack

PC'de wi-fi led ışığı yanmıyor ne yaptıysam yakamadım böyle bi problemle karşılaşan var mı acaba? Garantiye mi yollamalıyım?

Daha önce forumda bahsi geçmişti. Onunla ilgili bir sürücü var, şuan tam hatırlayamadım. Onu güncellemeniz lazım.

öncelikle cevabınız için teşekkürler hangi driver olduğu konusunda bana yardımcı olabilir misiniz acaba?

Hocam şuan için hangi sürücü olduğunu hatırlayamıyorum, belki sürücü de olmayabilir fakat bir şey sormak istiyorum. Wireless lediniz yanmıyor fakat wireless'in çalışmasında herhangi bir sıkıntı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ObtObt kullanıcısına yanıt
    evet kulaklık yokken yapıyor. Fakat son 2-3 aydır var. bilgisayarı ilk aldığım zamanlar böyle bir sorunla karşılaşmadım. bu donanımsal sorun sonradan oluşmuş olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeV16

evet kulaklık yokken yapıyor. Fakat son 2-3 aydır var. bilgisayarı ilk aldığım zamanlar böyle bir sorunla karşılaşmadım. bu donanımsal sorun sonradan oluşmuş olabilir mi ?

Cihaz darbe vs. aldıysa, içindeki ses kartı zarar görmüş olabilir. Ama sadece tahminde bulunuyorum ben. Kart elektroniğinden anlayan arkadaşlara sormak kazım.

hocam bugün SteelSeries Siberia 200 gaming kulaklık geldi ( tek jak ) denedim süper oldu sesim şimdi çok net arkaplanda hiçbirşey duyulmuyor :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jessie2012

hocam bugün SteelSeries Siberia 200 gaming kulaklık geldi ( tek jak ) denedim süper oldu sesim şimdi çok net arkaplanda hiçbirşey duyulmuyor :-)

Demek ki cihaz ile alakalı değilmiş hocam :) Ben de Asus ROG serisi bir kulaklık almayı düşünüyorum, bakalım artık. Size de hayırlı olsun hocam, görsel atarsanız seviniriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 14 Ocak 2016; 6:11:16 >
    aslında var hocam usb headset + mic ile oluyor sadece :-(. usb gaming kulaklıklardan uzak durmak lazım

• Arkadaşlar bende aynı notebookdan kullanıyorum. okul işlerimde genel olarak ama masaüstü genelde render yaptığı için oyun oynayamıyorum onda mecburen notebook a yükleniyoruz. sürekli oyundan dolayı da şarjda takılı duruyor. içini açtım ssd taktım. acaba bataryayı çıkarsam nasıl olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkdrc58

Arkadaşlar bende aynı notebookdan kullanıyorum. okul işlerimde genel olarak ama masaüstü genelde render yaptığı için oyun oynayamıyorum onda mecburen notebook a yükleniyoruz. sürekli oyundan dolayı da şarjda takılı duruyor. içini açtım ssd taktım. acaba bataryayı çıkarsam nasıl olur.

Hiç gerek yok hocam. Çok sık oyun oynadığım için cihazı ben de aynı şekilde kullanıyorum ve batarya performansında en ufak bir düşme görmedim. Fişe takılı oynadığında batarya %100 olduğu zaman dolmayı kesiyor, direkt prizden güç alıyorsun zaten.

• arkdaşlar bilgisayar çok geç açılmaya başladı ve oyunua girdiğimde gpu tweak programı hemen devreye giriyor çok sinirimi bozmaya başladı ısınınca girmesi lazım değil mi acaba garantiye göndersem mi donanımsal bir sıkıntı var diye düşünüyorum ve kasımda bilgisayar disikin %100 ünü kullanıyordu çökme noktasına geldi sistemi geri almıştım böyle problemleride oldu 4 aylık cihazda böyle şeyler olması çok sıkıntı
  • Gta 5 i acar acmaz 90 dereceye cikmaya basladi birkac gundur ilk defa boyle bisey basima geliyor pc ye el degdiremiyorum normal calisirken de 35 derecede fln ama eskiden olmayan daha gurultulu bir fan sesiyle karsi karsiyayim 90 dereceyi gecmiyor 3 saatlik gta 5 oynamadan sonra ama acar acmaz o degerlere variyo sicaklik gpu tweakten fani hizlandirdigimda ise 70-75 derecede seyrediyor sizce garantiye gondermeli miyim cunku garantiye gondermek hic istemiyorum nedeni de gecmiste asus laptopum da sorun yasadim servisle fani temizlemenin vakti geldi mi yoksa arka plan islemlerine bagli bir virusten mi kaynaklaniyo sorunum

• Fan sesi alışılmışın dışındaysa sizin için bir nevi uyarı olabilir. Yinede aşırı evham yapmayın derim. Bu durumda tweak ile zaten 'fan on full speed' seçeneğini kullanmalısınız. Doğrusunu isterseniz değerler fazla anormal gibi gelmedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devridünya -- 28 Ocak 2016; 0:38:24 >
  • Değerleriniz normal. Grafiksel olarak kaliteli oyunlar açarken kesinlikle gpu tweak kullanın.

• Devridünya kullanıcısına yanıt
    Gpu tweak kullandigim zamanda soyle bi sorunla karsilasiyorum belli bir muddet sonra hoparlorden ara ara "lop" tipinde bir ses geliyor ve ben bu sesin kesinlike fanin hizini arttirmadan dolayi geldigini dusunuyorum cunku full speed i acmasam bu ses gelmiyor eski laptopumda da ayni sorun vardi fan hizlaninca o tip bir ses geliyodu bu ses ayni zamanda periyodik yani oyun muzigiyle baglantili bir ses degil bir suredir fani fullemeden oyun oynamiyorum ayrica ben gecen sene ilk aldigimda bu sicaklik degerlerine ulasmazdi ben o yuzden sorun olarak goruyoruk yoksa diger laptoplarla kiyasladigimda farkindayim asiri bir sorun olmadigini bu degerlerin

• Mekanik cihazlar söz konusuysa absürt sesler anormallik göstergesidir. Yanlış anlamayın ama böyle bi' şeyi ilk defa duyuyorum. Ses çıkışından gelen yansımayla gpu bağlantısını kuramadım.
  • Devridünya kullanıcısına yanıt
    Gpu yla alakali oldugunu soylemedim zaten fan hiziyla alakali fani normal hizda kullandigim zaman sorun ortadan kalkiyor kulaklikla denedigimde de ayni anormal sesi duyuyorum daha once hic karsilasmadigim bi ses degil baska pc lerde de duymuslugum var bu sesi yalniz bazilari onemsemez ama benim takinti yapacagim turden bi ses

• Merhaba arkadaşlar. Bugün cihazıma Windows 10 temiz kurulumu yapmak istiyorum. Asus Backtracker ile recovery bölümünün yedeğini aldım fakat yine de hdd'de gömülü bulunmasını istiyorum. O yüzden, kurulum yaparken hdd'deki recovery bölümünün silinmemesi için yapmam gerekenler nelerdir? Ayrıca bunun dışında, genel olarak kurulumla alâkalı dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 30 Ocak 2016; 10:14:24 >
  • BeV16 kullanıcısına yanıt
    bende de benzer sorun var. ses ilk boğuk geliyor sonra seviyesini yükseltince düzeliyor. driverları ben de güncelledim, düzelmedi. w10 ile alakalı bir sıkıntı galiba. zamanla düzelir umarım.
  • arkadaşlar subwoofer kablosunun ucu kırıldı. ne yapmamı tavsiye edersiniz
  • ne zaman bir oyun açsam gpu tweak programını full speed ayarında çalıştırıyorum. Bunun gürültü dışında bana bir zararı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokedici78

ne zaman bir oyun açsam gpu tweak programını full speed ayarında çalıştırıyorum. Bunun gürültü dışında bana bir zararı olur mu?

Ben cihazı ilk aldığımdan beri GPU Tweak açık kullanıyorum. Bugüne kadar bir zararını görmedim.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.