Şimdi Ara

Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
368
Cevap
6
Favori
16.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    G750Jz serisinin en üst seviye makinesi ; İşlemci; i7-4710HQ - 32 GB RAM , 512 GB ( 2x256Gb Raid 0 ) 8 Gb GTX 880M seviyeli ürün 6699 TL den satıldı ki , 700 Tl değerinde 10" Tablet , Çanta & Mouse pack ile beraber. benim beklentim 7,500 Tl yakın bir civar ki ideal ortalamasıda o olur kanaatimce
  • voleren V kullanıcısına yanıt
    Piyasayı takip ediyorum. 880 M kart ile 980 arasında ciddi fiyat farkı olacağı kesin o sebeple 7.000 TL den fazla olur diyorum. 850 ile alt model ekran kartları arasında bile ciddi fiyat farkı olduğunu düşününce 980 M bir ekran kartı olunca fiyat beklenenden fazla olur diye düşündüm.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    aslında şuan için GTX980 ve 970 ön siparişte ; ve ben zamanında gtx 780 aldıgımda 2074 TL den almıştım şuan için ilk parti her daim fazla faiş rakama sahip oluyor , bence normalden çokta fazla gibi gelmedi ekran kartı fiyatı , yineliyorum hakkı 7500 TL civarı olabilir. Daha MSI girecek bu piyasaya çok uzun sürmez bence bekleyip görelim amazon fiyatının üzerine genelde KDV eklenerek bizim ülkemizin fiyatına ulaşabiliyoruz , Lap Top larda
  • Bu adamların kasa tasarımını bir türlü sevemedim ben...
  • morfintr M kullanıcısına yanıt
    doğrudur renkler ve zevkler tartışılmaz :)
  • Elbette herkesin zevki farklıdır. :)

Yani çok kaslı geliyor Asus. Zarif değil.

Ha bir de eğer klavye ışıkları ayarlanamıyorsa bu çok kötü bir durum. Bu kadar para ver klavye ışığını bile ayarlama. Ben yanlış anlamışımdır umarım :)
  • Bunu güzel yapmışlar.Klavyede değisiklik space ve reng sıyah kırmızı uyumu yapmışlar.Fena olmamıs ne kadar klavyesini kullanmasamda. Elimdeki makinayı satma zamanı geldi.Aralıkta bir tane alırım ABD'den elimdeki makinayıda yakın zamanda satışa çıkartırım.
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    çok geçikmez umarım bende alıp atayım şimdiden köşeye memlekete döndüğümde pcsiz kalıyorum :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

çok geçikmez umarım bende alıp atayım şimdiden köşeye memlekete döndüğümde pcsiz kalıyorum :p

Çok pahalıya çıkmaz işallah yoksa ben alamam.elimdeki makinayıda kac TL cıkartıcam oda var üstüne kac TL ekliyecem pöfff gene sıkıntı :D
    7000 Tl kadar yolu var bendede ama bakalım :D DX12 lerde geldi ufaktan gtx 780 nında modası geçer bir üst seviyeye geçmek zorunda kalırım seneye gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

7000 Tl kadar yolu var bendede ama bakalım :D DX12 lerde geldi ufaktan gtx 780 nında modası geçer bir üst seviyeye geçmek zorunda kalırım seneye gibi

ABD de 7000 tl cok degilmi ya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ben Türkiye için söylemiştim :D üst seviyeleri orada 2800 $ 3000 $ arası gibi olur bence
  • Tasarım bence arkadaşın dediği gibi tost makinası gibi olnuş.Laptop üreticileri artık rutine bağladı işi,donanımı yüksrlt "göm gitsin" politikası.Soğutma sisteminde,kullanılabilirlikte pek geliştirme yapılmıyor.Şarj makineleri de dahil buna,ar-ge maliyetini kimse göze almıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir mesajım kalsın Reis inceden takip
  • Beklediğim bir laptoptu, ama bence tasarım açısından G750 daha iyi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu model yada MSI GT72 Dorminator Pro 2QE Türkiye'ye giriş yaparsa bilgilendirirseniz sevinirim bende takipteyim ama gözden kaçırabildiğim olabilir
  • Bende neredeyse G750 alıyordum bir baktımki G751 Çıkmış.. Bekliyoruz sabırsızlıkla.
  • http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834232199&Tpk=34-232-199

Amerikada fiyatlar belli olmuş..Sitede sağdaki sekmeden opsiyonları belirleyebilirsiniz. Seçiminize göre fiyat değişiyor.
  • Arkadaslar amerikadan bir tanidiga bu ikisinden birini aldirtmak istiyorum ama kararsizin
    Msi su an satista ,asus g751 ise nisanda cikacak
    Bu iki pc arasinda sogutma,kasa vb yonlerden kiyaslama yapabilecek olan var mi?970mli modeller bunlar

http://www.xoticpc.com/msi-gt70-dominator2293-eta-oct22-p-7598.html

http://www.newegg.com/Product/index/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.