Şimdi Ara

Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
6
Favori
16.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sroad

yalnız 2800$ diyor hocam sanırım sizin aldığınız bir alt model 970m olan

http://www.amazon.com/G751JY-DH72X-17-3-inch-GeForce-Graphics-i7-4860HQ/dp/B00NWE9SBS

Evet benım aldıgım 970M modeli. O kadar para veremedim 980M modelini almaya :)
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    evet şimdi gördüm 970m 1500$ fiyat yine de asus kalitesiyle çok iyi yahu. bu modeli almanya'da falan bulabilir miyiz ki? ya da buraya gelir mi, gelirse fiyatı ne olur sizce?
  • quote:

evet şimdi gördüm 970m 1500$ fiyat yine de asus kalitesiyle çok iyi yahu. bu modeli almanya'da falan bulabilir miyiz ki? ya da buraya gelir mi, gelirse fiyatı ne olur sizce?

Amazon.de bakın orada satış vardır kesin. Yada tadık birilerine oranın elektronik marketlerini gezdirin
    sanırım almanya'dan alınırsa daha pahalıya denk gelecek. hocam bu arada siz ürünü aldım demiştiniz şu an kullanıyor musunuz? ben 1tb 7200rpm modeli almayı düşünüyorum ssd'yi buradan alıp takmayı düşünüyorum çünkü 256 gb ssd eklenmiş modeli 1850 dolara geliyor 250 dolar pahalı geldi bana buradan alıp kendim takabilir miyim ? garanti bozulur mu ve ssd için ek yuva var mı? msata da olur illa büyük olması gerekmiyor.
  • quote:

sanırım almanya'dan alınırsa daha pahalıya denk gelecek. hocam bu arada siz ürünü aldım demiştiniz şu an kullanıyor musunuz? ben 1tb 7200rpm modeli almayı düşünüyorum ssd'yi buradan alıp takmayı düşünüyorum çünkü 256 gb ssd eklenmiş modeli 1850 dolara geliyor 250 dolar pahalı geldi bana buradan alıp kendim takabilir miyim ? garanti bozulur mu ve ssd için ek yuva var mı? msata da olur illa büyük olması gerekmiyor.

suan en ucuz ABD geliyor laptoplar benim bildigim. Suan benim bu makina ile 3 asus olacak ve hepsini ABD aldım. Evet ssd modeline o kadar verilmez mantıklı ssd almak ve takmak olsun. Hem msata hemde bir tane ssd takmak icin yer mevcut yani takabilirsiniz. Garanti konusuna gelirsek fabrika zaten ssd ve rem bölümüne ulaşmamız icin kapak koymuş yani garantisine bir sey olmaz diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

anladım hocam çok teşekkürler yanıtlarınız için. sizi sıktım ama birkaç sorum daha olacak malum pek Türkçe kaynak yok yabancı kaynaklardan da her detayı anlayamıyorum o nedenle siz de tecrübeli olduğunuz için sorabileceğim tek kişisiniz

öncelikle cihazda 4710hq var peki bu model 4710mq dan daha mı iyi daha mı kötü? 970m ile darboğaz yapar mı ? bu işlemci ortalama 4-5 yıl idare eder mi ?

bir de en önemli konu bu cihazın ekranı nasıl ? yani evet fhd ama parlaklık olsun keskinlik olsun kaliteli mi? bazı üst düzey laptoplarda her şey güzel oluyor ama ekrandan memnun kalınmayabiliyor bu da çok limoni bir durum yaratıyor.

hoparlör nasıldır idare eder mi yoksa iyi mi ? sesleri berrak verebiliyor mu ? mesela jbl hoparlöre göre kıyaslayabilir misiniz eğer lenovo tecrübeniz varsa?

klavye nasıl tuşların kullanımı rahat mı ve ışıklı mı ? (gördüğüm kadarıyla kırmızı renk aydınlatmalı ama emin olamadım)

soğutmada sanırım sıkıntı yok zaten ızgaralardan belli oluyor ayrıca rog adı da bu konuda şüphe bırakmıyor siz ne dersiniz?

şu modelle karşılaştırırsanız ne dersiniz? fiyatları aynı 2 si de 1500 dolar
    http://www.amazon.com/MSI-GT70-DOMINATOR-2293-9S7-1763A2-2293-17-3-Inch/dp/B00O4ORQ3C

anlaşılacağı üzere oyun oynayabileceğim ve beni 4-5 yıl götürecek üst seviye bir laptop arıyorum bütçem de 3500 civarı o yüzden eğer yurtdışından getirtebilirsem bu modellerden birini tercih etmeye karar verdim sizin de onayladığınız gibi burada bir 120 veya 240-256 lık bir ssd takıp performans canavarına dönüştürüp uzunca bir süre kullanmak istiyorum.

yanıtlarsanız çok sevinirim yanıtlamazsanız da canınız sağ olsun her şey için teşekkürler.

edit: sonradan aklıma geldi Türkçe klavye olayını nasıl hallettiniz? ya da halledebildiniz mi diye sorayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 23 Kasım 2014; 23:18:42 >

• quote:

anladım hocam çok teşekkürler yanıtlarınız için. sizi sıktım ama birkaç sorum daha olacak malum pek Türkçe kaynak yok yabancı kaynaklardan da her detayı anlayamıyorum o nedenle siz de tecrübeli olduğunuz için sorabileceğim tek kişisiniz

öncelikle cihazda 4710hq var peki bu model 4710mq dan daha mı iyi daha mı kötü? 970m ile darboğaz yapar mı ? bu işlemci ortalama 4-5 yıl idare eder mi ?

bir de en önemli konu bu cihazın ekranı nasıl ? yani evet fhd ama parlaklık olsun keskinlik olsun kaliteli mi? bazı üst düzey laptoplarda her şey güzel oluyor ama ekrandan memnun kalınmayabiliyor bu da çok limoni bir durum yaratıyor.

hoparlör nasıldır idare eder mi yoksa iyi mi ? sesleri berrak verebiliyor mu ? mesela jbl hoparlöre göre kıyaslayabilir misiniz eğer lenovo tecrübeniz varsa?

klavye nasıl tuşların kullanımı rahat mı ve ışıklı mı ? (gördüğüm kadarıyla kırmızı renk aydınlatmalı ama emin olamadım)

soğutmada sanırım sıkıntı yok zaten ızgaralardan belli oluyor ayrıca rog adı da bu konuda şüphe bırakmıyor siz ne dersiniz?

şu modelle karşılaştırırsanız ne dersiniz? fiyatları aynı 2 si de 1500 dolar
    http://www.amazon.com/MSI-GT70-DOMINATOR-2293-9S7-1763A2-2293-17-3-Inch/dp/B00O4ORQ3C

anlaşılacağı üzere oyun oynayabileceğim ve beni 4-5 yıl götürecek üst seviye bir laptop arıyorum bütçem de 3500 civarı o yüzden eğer yurtdışından getirtebilirsem bu modellerden birini tercih etmeye karar verdim sizin de onayladığınız gibi burada bir 120 veya 240-256 lık bir ssd takıp performans canavarına dönüştürüp uzunca bir süre kullanmak istiyorum.

yanıtlarsanız çok sevinirim yanıtlamazsanız da canınız sağ olsun her şey için teşekkürler.

edit: sonradan aklıma geldi Türkçe klavye olayını nasıl hallettiniz? ya da halledebildiniz mi diye sorayım.

Ilk olarak işlemci MQ HQ ben gecen seneki modelde araştırmıştım yanlis hatırlamıyorsam MQ ile HQ arasındaki anakartin HM97 olması lazım o anakart chip setleri ile ilgili olması lazımdı tam hatirlayamiyorum acikcasi hic bir farkı yok oyle diyeyim :) Darboğaz felan yok hic raslamadim suana kadar 4 veya 5 sene idare ederim orasını bilemem şuanlik teknoloji cok hızlı gidiyor bi makinanın bile yenisi belki cikar 7 ay sonra:). ekran diger model iyidir ben bir problem gormedim ama bu modelde bir kac kisi ekranın sönük olduğunu yazmış ama belki ağrızasindan dolayıdir o
    Ses olayı gecen dönem ki modele tatmin ediciydi ama bu seneki modelde problemler oldugu yazıyordu forumlarda sadece bastan ses geliyormuş ust haporlorden ses gelmiyor gibilerinden yazıyorlardı o bir sorunmua galiba klavye gecen sene veya bol ışıklı idi bu sene kırmızı yapmislar guzel olmus ben beyendim. ama ben kullanmiyorum klavye kullanıyorum o yuzden bir sey diyemem
    Soğutma da bir problem yok :) Msi bulaşma bu kasalarına soğutma sıkıntı benim gözlemlediklerim kadarıyla ama GT 72 modeli cikti kasa değişmiş soğutma performansı da değişmiş olabilir. Alienware benzetmişler kasa tipini bence.Telefondan bu kadar yazabiliyom

tekrar teşekkürler aslında buralarda bu modeli inceleme şansı olsa çok iyi olacaktı ama bakalım asus adına güvenerek bir de alabilecek birini bulursam almayı kafama koydum.
  • quote:

tekrar teşekkürler aslında buralarda bu modeli inceleme şansı olsa çok iyi olacaktı ama bakalım asus adına güvenerek bir de alabilecek birini bulursam almayı kafama koydum.

TR ne zaman gelir bilemem ama benim bir aksilik çıkmaz ise 15 Aralık'ta burda
    hocam türkçe klavye olayını sormuştum onu görmemişsiniz siz ne yaptınız türkçe klavye taktırabildiniz mi yoksa bu mümkün değil mi?
  • quote:

hocam türkçe klavye olayını sormuştum onu görmemişsiniz siz ne yaptınız türkçe klavye taktırabildiniz mi yoksa bu mümkün değil mi?

Ben ayrıca klavye kullanıyorum hoş onuda yurtdısından aldım onda da TR karakterlerı yok :=)
    Anladım hocam teşekürler onu artık alacak olana söylerim yapılacak bir şey var mı sorar

Anladım hocam teşekürler onu artık alacak olana söylerim yapılacak bir şey var mı sorar

• quote:

yapacak bir sey klavyeyi ezbere biliyoz zaten klavye ayarından tr alicaz

hocam ş,ü,ğ hangi tuşların yerine geliyor ? eğer o şekilde olacaksa sorun yok dediğiniz gibi ezbere biliyoruz en olmadı bir çıkartma tarzı bir şey yapıştırırız üstüne hallolur.
  • quote:

hocam ş,ü,ğ hangi tuşların yerine geliyor ? eğer o şekilde olacaksa sorun yok dediğiniz gibi ezbere biliyoruz en olmadı bir çıkartma tarzı bir şey yapıştırırız üstüne hallolur.

ezberimde yok bak resimlerden yani bizim harfler ile aynı yere deng geliyor zaten

önemli değil eğer o şekildeyse sorun yok.
  • Bende newegg'den bir arkadaşa aldırdım. razer mause, kraken kulaklık mause pad 1630 dolara felan gelecek. arkadaş 1-2 hafta içerisinde getirecek kısmetse makinayı, gtx 970 ekran kartlı linkteki cihaz

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834232202&cm_re=asus_rog-_-34-232-202-_-Product
  • kalekale kullanıcısına yanıt
    benim de düşündüğüm model tam olarak buydu amazonda'da mevcut aynı model fiyatı da aynı. sonra düşündüm bütçeyi biraz artırıp bir üst model olan 980m mi alsam diye ve alternatif olan msi gt72 2qe dominator pro gözüme çarptı. çok kararsız kaldım siz olsanız hangisine yönelirdiniz? bütçem herhalde en fazla 2300 dolar olacak.
  • quote:

benim de düşündüğüm model tam olarak buydu amazonda'da mevcut aynı model fiyatı da aynı. sonra düşündüm bütçeyi biraz artırıp bir üst model olan 980m mi alsam diye ve alternatif olan msi gt72 2qe dominator pro gözüme çarptı. çok kararsız kaldım siz olsanız hangisine yönelirdiniz? bütçem herhalde en fazla 2300 dolar olacak.

bütçe uygunsahttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834232199&ignorebbr=1 yadahttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834152660 modeller düşünülebilir tabi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.