Şimdi Ara

Asus ROG G751 Gaming Notebook'u Duyurdu !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
6
Favori
16.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabi ki sonuncusu. gtx 980m her türlü 860m ve SLI haline fark atar. ayrıca yeni mimari olduğunu da düşünürsek tercih edilmesi en mantıklı olandır. Bu arada fiyat iyiymiş hangi siteden baz aldınız yazar mısınız? cad sanırım kanada doları oluyor ve tam 2 tl olsa gerek bu fiyata 980m + 256gb ssd asus rog kalitesiyle çok iyi.
  • Oncelikle tesekkurler

Bende Asus daha iyi oldugunu dusunuyorum fakat Alienwarein cok iyi oldugu soyleniyor bu sebeple danismak istedim.
    Alienware bu donanimda yaklasik 4000 dolara geliyor.

Asusun linkihttp://www.ncix.com/detail/asus-rog-g751jy-intel-i7-4710hq-12-102954.htm kanada sitesi umarim fiyat dogrudur bana bir yanlislik var gibi geliyor.

Asus almak daha mantikli o halde ya da baska oneriniz var midir ?

Tesekkurler
  • jejouee J kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle cevapla butonunu kullanırsanız sevinirim, dikkat etmesem görmeyecektim mesajınızı.

alienware oyun bilgisayarı konusunda çoğu kişiye göre en iyi marka fakat burada asus rog serisinin üst seviye premium ürünler olduğunu göz önüne alırsak ve de bu en son çıkan serinin çift soğutma ve alüminyum kasasının olduğunu hesaba katarsak soğutma konusunda hiçbir sıkıntı yaşatmıyor. tasarım ve diğer görsel detaylar ise kişiden kişiye değişebileceği için yorum yapmam doğru olmaz ama bildiğim kadarıyla alienware daha afilli tasarıma sahipken asus daha sade bir tasarıma sahip.

burada bana göre eğer bu bilgisayarlardan birini almak istiyorsanız oyuncu olduğunuzu varsayıyorum. o nedenle 980m ile daha önce de dediğim gibi 860m arasında çok büyük farklar var ve 860m sli bile yapılsa 980m performansını veremez ve daha fazla ısınacağını da göz önüne almak gerekir.

fiyat olarak alienware hakkında yorum yapamayacağım ama asusun fiyatı eğer yanlış görmediysem bana gayet uygun geldi. bunun nedeni de 2200-2300 dolar olması normal ama kanada doları olunca kur daha da düşüyor yani tl hesabı yaparsak bu fark iyice açılıyor. ben amazondan bakıyorum genelde 2000-3000 aralığında çeşitli konfigürasyonlarla sunuluyor asusun g751 serisi.(980m karta sahip olanları kastediyorum yoksa 970m ile 1500 dolara kadar konfigürasyon mevcut)

not: ekran kartı performanslarına şuradan göz atabilirsiniz.http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

• Amazonda 25 $ inmiş fiyatı. ASUS ROG G751JT-CH71
  • arkadaslar bu g751 modelini yurtdsindan nasil getirtebilirim..gumrukte falan takılırmı ne kadar kdv veririm vs..?
    daha once net uzerinden yurtdısı alışverişim olmadı hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Slayer

arkadaslar bu g751 modelini yurtdsindan nasil getirtebilirim..gumrukte falan takılırmı ne kadar kdv veririm vs..?
    daha once net uzerinden yurtdısı alışverişim olmadı hiç

amazondan alınınca gümrük işlemlerini onlar hallediyor yani takılmıyor ama gümrük vergisi her halükarda sizin cebinizden çıkıyor ki bu da yaklaşık ürünün %20si kadar diye biliyorum. daha önce tecrübesi olan arkadaşlar daha detaylı anlatabilirler.
  • Külfetli olur o iş %20 vergi ile bitme o iş baya uzar muhabbet çok para çıkar vebinizden
  • beklemekten baska care yok o zaman o da gelirse...
    peki gtx 980m li baska Turkiye de satılan bi marka veya model var mı? ben bulamadım
  • Monster ve victor var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelip gelmeyeceği belli değil henüz. gelse dahi birkaç aydan önce gelmez ve de 980m olanı 7000-8000 TL civarı olur.
  • quote:

beklemekten baska care yok o zaman o da gelirse...
    peki gtx 980m li baska Turkiye de satılan bi marka veya model var mı? ben bulamadım

ustad MSI Türkiyeye giriş yaptı , ebrar bilgisyar , sanalmarketim , hizlial , exa ve eksen bilgisayardan ulaşabilirsin , 970 , 980 li 250-500 GB SSd 32-16 gb ram şeklinde satışa sunuldu bir çok opsiyonel çeşitleri var 6500 Tl den 8000 Tl değişiyor

Tam model adi ;MSI GT72 2QE-628TR Dominator Pro SuperR3 en üst paketi diğerlerinede ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefirEmre -- 18 Aralık 2014; 15:51:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

quote:

beklemekten baska care yok o zaman o da gelirse...

ustad MSI Türkiyeye giriş yaptı , ebrar bilgisyar , sanalmarketim , hizlial , exa ve eksen bilgisayardan ulaşabilirsin , 970 , 980 li 250-500 GB SSd 32-16 gb ram şeklinde satışa sunuldu bir çok opsiyonel çeşitleri var 6500 Tl den 8000 Tl değişiyor

Tam model adi ;MSI GT72 2QE-628TR Dominator Pro SuperR3 en üst paketi diğerlerinede ulaşabilirsiniz

ustad haber icin cok sagol hemen bakıyorum :D
  • SefirEmre kullanıcısına yanıt
    Bu haber iyi oldu teşekkürler yalnız bir şey sormak istiyorum bu en üst seviye olan süper raid 3 e sahip 512 GB SSD 32 gb ram li cihazın yurtdışı kodu nedir ? amazondaki fiyatı merak ediyorum rica etsem amazon linki atar mısınız ?

• sroad kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/MSI-GT72-DOMINATOR-PRO-208-17-3-Inch/dp/B00O4ORV9Q/ref=sr_1_11?s=electronics&ie=UTF8&qid=1418918943&sr=1-11&keywords=MSI+Computer+GT72+DOMINATOR

newegg üzerinden kendiniz optimize edebilirsiniz , CPU kadar fakat fiyat baya bir artiyor 3100 $ kadar falan KDV falanda düşünürseniz Türkiye de 500 600 Tl gibi biraz fazlaya gelmiş oluyor sadece , ha derseniz bana alıp getirebilecek birisi var o zaman değişir.

Türkiye Bundle olarakta gayet geniş paket

Sırt çantası
    klavye koruyucu
    Msi mouse
    ufak dragon oyuncagi
    siberia v2 headset
    bir kaç tanede kolye avrupada bu değişken olabilir arkadaşlar , elden alacak kimse yoksa Türkiye ye yönelmenizi tavsiye ederim , Asus G751 için mail attim Asus a ama daha dönüş yapmadılar Türkiye'ye girerse beklemekte yarar var derim , onlarında paket içeriği ve fiyatı MSI oranla uygun olacagina inanıyorum ama daha önce bir arkadaş bu serinin Türkiyeye girmeyecegini söylemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefirEmre -- 18 Aralık 2014; 18:13:48 >

ilginize teşekkür ederim. verdiğiniz linkteki modelin tek farkı sanırım işlemcisi. ülkemize gelen modellerde eğer üstte verdiğiniz modeli satan ebrarbilgisayar, sanalmarketim, pcdepo gibi siteler hatalı yazmadıysa 4720 hq işlemci ile satıyorlar. amazon ise 4710 hq işlemci ile satıyor sanırım ilk çıkan model bu olsa gerek yenilenince sondaki kodu da değişmiştir. fiyata gelirsek 2900$ amerika fiyatı bu da şu an kuru 2.30 alırsak 2900x2.3=6670 yapıyor burada ise bu üst model 8700 gibi bir fiyata sahip. eğer getirecek biri olursa hala daha amerikadan almak çok daha mantıklı eğer fiyat 7700-8000 gibi bir şey olsaydı sanırım buradan gönül rahatlığıyla alınabilirdi. şu durumda ise dediğiniz gibi vergilerle amerikadan alındığında da aynı yere gelecek ama biri aracılığıyla getirilirse avantajlı olunur her halükarda.
    hocam bir de pcdepoda bu ürünün dragon modeli var fakat stok kalmadı yazıyor benim anlam veremediğim ise gördüğüm kadarıyla tüm özellikler aynı olmasına rağmen fiyat bariz daha düşük 5700 civarı falan. sizce neden böyle ? stok yok diye mi yapılmış ? aynı ürünün tek farkı kasasının dış kaplaması ve işlemci 4810mq olduğunu düşünüyorum yoksa göremediğim başka bir fark mı var? ki 4810mq 4720hq'den daha iyi diye biliyorum ama bu bilgiden emin değilim
    bence o ürün daha Türkiye'ye girmemiştir stok amaçlı açmış olabilirler , elbette 4810 daha iyi bir işlemci ama emin ol atla deve değil arasında ki farklar , bana kalırsa 1-2 ay aceleniz yoksa bekleyin piyasa biraz otursun derim , biliyorsunuz ki ilk parti bu Asus Türkiye'ye girerse baya bir değişeceğini umut ediyorum , ayrıca pc depo arayıp dragon modeli ile detaylı bilgi alabilecek arkadaşlar varsa minnettar olurum ben yurtdışında oldugum için ulaşmam biraz sorun oluyor , eğer öyleyse Türkiye'den 2 yıl garantili bir şekilde almak daha mantıklı global garantiler malesef 1 yıl geçerli diye biliyorum ki üzerine sigorta yaptırabilme imkanımız var 1 yıl da , aceleniz yoksa tekrar ediyorum kesinlikle beklemenizden yanayım arkadaşlar 7000 Tl civarı bu ürünün türkiye piyasasında ederidir 8700 Tl abartı bir fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: SefirEmre

bence o ürün daha Türkiye'ye girmemiştir stok amaçlı açmış olabilirler , elbette 4810 daha iyi bir işlemci ama emin ol atla deve değil arasında ki farklar , bana kalırsa 1-2 ay aceleniz yoksa bekleyin piyasa biraz otursun derim , biliyorsunuz ki ilk parti bu Asus Türkiye'ye girerse baya bir değişeceğini umut ediyorum , ayrıca pc depo arayıp dragon modeli ile detaylı bilgi alabilecek arkadaşlar varsa minnettar olurum ben yurtdışında oldugum için ulaşmam biraz sorun oluyor , eğer öyleyse Türkiye'den 2 yıl garantili bir şekilde almak daha mantıklı global garantiler malesef 1 yıl geçerli diye biliyorum ki üzerine sigorta yaptırabilme imkanımız var 1 yıl da , aceleniz yoksa tekrar ediyorum kesinlikle beklemenizden yanayım arkadaşlar 7000 Tl civarı bu ürünün türkiye piyasasında ederidir 8700 Tl abartı bir fiyat

hocam doğru söylüyorsunuz zaten işlemci 4810 MQ modeli yani 4720 HQ ile kafa kafaya onda sorun yok ben yalnızca dragon modelinin fiyatının epey bir daha ucuz olmasına şaşırdım. 5700 civarı fiyat görünce ilgimi çekti bir de başka bir farkı yok işlemci dışında yani bu fiyat neden daha ucuz diye sorgulama gereği duydum. bana göre stokta olmadığı için fiyatı bu şekilde yazmakta.

notebook alma konusuna gelirsek ben tam 1 ay sonra ocak 15-20 arası almayı düşünüyorum ki şu an benim için kesin bir şey yok. yani hiç almama durumum da olabilir. dediğiniz gibi ürünün en üst modeli için 8700 biraz uçuk olmuş bu model yurt dışında 2900$ ki bu da 2.30 kur alırsak 6670 yapıyor ülkemizde de 7500'ü geçmemeli diye düşünüyorum. asus konusu ise çok sade bir bilgisayar olduğu için ve Türkiye'ye gelme gibi bir durumunun hala daha netlik kazanmamasından dolayı şimdilik almaktan vazgeçtim. artık msi çift soğutmaya geçtiğine göre asustan geri kalır hiçbir yanı kalmadı. bu arada siz ne almayı planlıyorsunuz ve ne zamana doğru alacaksınız?

ben öncelikli olarak msi gt72 2pe aldım , ssd performans sorunu yüzündne geri iade ettim ardırdan g750Jz serisi aldım , ondada ekrana görüntü gelmiyordu dalga geçer gibi 10 adet ayrı üründe Asus aynı sorunu yaşamış paramı geri iade ettiler kafayı yemek üzereyken hayırlısı dedik bekledik , bu arada GTX980M lanse edildi ve piaysaya cıktı bir oh çektim alamamam gerçekten hayırmış :D çünkü yeni nesil dizüstünde performans olarak çığır açtı , MSI gt72 2QE yolunu gözlüyordum bende 7000 7400 e kadar falan yolu var derken , 8700 Tl faiş bir rakam ile hayal kırıklıgı yarattılar açıkcası , benim masaüstü pc bana oldukça yeterli , upgrade edip , Asus Rog Swift G-sync teknolojisi bir monitör alıp orta çaptada bir notebookta alabilirim artık 9000 Tl de yazık günah diyorum ben açıkcası , bu fiyata 5-6 yıl üst üste sistem upgrade ederim tek sıkıntım yurtdışında olmam 3 sene daha yoksa emin olun notebook düşünmem bile :) bu arada Viktor falan var piyasada gayet uygun fiyata aynı bileşenleri veriyorlar ama pek güven duyulur mu bilmiyorum araştırmak gerektiğine inanıyorum açıkcası , ısı değerleri oyun performansları bire bir G751ve gt72 ile aynı

http://www.victor.com.tr/urunler/progamer/p703

cooler booster 3 teknolojisi bu üründe de var , ekran paneli Mat olmasına ragmen IPS kadar kaliteli yorumları okudum kullanan arkadaşlardan kasa yapısı falan çok sade fakat tuş takımı yine istenildiği gibi değiştirebiliyor renk olarak, ses sistemide oldukça şaşırtıcı herkes çok memnun okudugum kadarı ile ama deneyim farklı bir olay , teknik destek ve güvenilirlik önemli en üst seviye ürünü 5000 Tl falan geliyor

Ben ayni modelin (victor) 970mlisini kullaniyorum.
    Sogutmasinin ve ozelliklerinin basarili oldugunu soyleyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.