Şimdi Ara

ASUS ROG G751JY-DH72X Priz Sorunsalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. ASUS ROG G751JY-DH72X model laptop geliyor şuan amerikadan muhtemelen bugün yarın elimde. Ancak malum priz 110w. Bunu 220 ye nasıl çevireceğim? Minik converterlardan taksam yanar mı ya da ucundaki çıkışa 220 giriş taksam olur mu ? Herkes farklı bir şey söylüyor ancak adaptörün sıfırı 148 dolar ebay de o yüzden riskli iş yapmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• MeTKiYou kullanıcısına yanıt
    Böyle bir laptopum olsun da tek sorun priz olsun zor bi işlem değil bahsettiğin. tam olarak bilmiyorum ama arkadaşım da bu yaz msi gt70 aldı ny 'dan . o da dediğin gibi bi sorundan bahsediyordu kolay bişeyle çözdüm diyodu. Bir çözüm bulamazsan bana pm at ben soruyum ona
  • Adaptörün linkini atın, onun değerlerine göre yardımcı olayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gelmiş laptop yarın alacağım. İnternetten baktığımda " BUNU " buldum ancak orjinal mi bilmiyorum. Eğer cidden yardımcı olabilecek birisi çıkarsa yarın değerlerinin fotorafını çekip yükleyebilirim.
    Adaptörün arkasında input değerleri yazıyor. O linkini attığınız adaptör Türkiye'de de çalışır. Size geleni de kontrol edin eğer aynı değerler yazıyorsa sıkıntı yok.

• Selamlar tekrardan. Pc yi aldım zaten dükkanda çözdük olayı. Adaptörü 100-240w arası destekliyordu sadece girişi sıkıntıydı ancak prize doğru giden kablonun adaptör girişi standart laptoplarınki gibi değil daha çok amfilerinki gibi 10 amperlik girişlerden. Dükkan stüdyo olunca 2 dakikada hallettim şuan kullanıyorum ancak 5 liralık converter ile de oluyormuş. İlginiz için sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTKiYou -- 6 Şubat 2015; 22:48:39 >
    Rica ederim, hayırlı olsun. Artık bu tip adaptörler universal olarak (100-240V) üretiliyor genel olarak, dediğiniz gibi priz kısmı değiştirilerek yada dönüştürücü ile rahatça kullanılabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.