Şimdi Ara

ASUS ROG G752VS (i7 6820HK-6700HQ) GTX 1070 $ İNCELEME ve KULLANICILARI KULÜBÜ $ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • monster msi asus ve pek çok ips ekran kullanan modellerde ışık sızması mevcut genelde lg panellerde oluyor sanırım ips olup ışık sızması yapmayan bilgisayar da var çünkü eğer hiç ışık sızması istemiyorsanız tn panellere bakabilirsiniz.
  • Ek bir bilgi olarak bu bilgisayarı şu an Türkiye'de alma şansımız yok gibi. Sanalmarketim'le görüşerek stoklarında neden olmadığını sordum. Türkiye'ye sadece 10 tane geldiğini şu an kalan 2 tanesinin de paketlemesinde çizilme ve sanırım yırtılma gibi sıkıntılar olduğu için stokta göstermediklerini, eğer almak istersek 100 dolar civarı indirim yapacaklarını belirttiler.
  • İncelemeleri gelirse bende almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef incelemesi gelmeyecek arkadaşlar.

Amazon.de siparişimi 2 haftadır kargolayamadığı için siparişimi iptal edip aşağıdaki linkteki bilgisayarı KDV kadar indirim kampanyasından satın aldım.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt73vr-titan-core-i7-6820hk-2-7ghz-32gb-2x256ssd-1tb-17-3-gtx1070-8gb-w10.html

İyi ki de bu modeli almışım.
  • Merhabalar bende asus rog g752vs-gb007tc modeli var

İslemci oyunlarda ortalama 80 85 derece civarlarında geziyor. Anlik olarak 95 leride görmüşlüğüm var bu normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.