Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim. Henüz denemedim denedikçe yazarım
  • GL552VW' bu seriden ne farki var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hako_55

GL552VW' bu seriden ne farki var?

ekran boyutu farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonu

Peki hocam bekliyoruz en çokta batman arkham knight felan merak ediyorum ama zevkinize kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

quote:

Orijinalden alıntı: enesozcan

arkadaslar düsük fps alıyorum oyunlarda very high de tom clancy 20 30 fps. cs go 90 100 fps alıyordum recovery yaptım ama çözüm olmadı benim gibi bu sorun yasayan ve ya soruna çözüm bulabilicek var mı? driverlar güncel nvidia devreye giriyor

the division malesef çok yüksek kart istiyor yani 20-30 fps very highda normal alıyorsunuz ama cs go yu bilemem

rainbow six siegeydi ama o da çok mu ister
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hako_55

GL552VW' bu seriden ne farki var?

ekran boyutu farkı var

Gl552vw modelini dusunuyorum hepsiburada dan. Guvenilirmi acaba. Yazdiklari gibimi ozellikleri acaba

• quote:

quote:

quote:

arkadaslar düsük fps alıyorum oyunlarda very high de tom clancy 20 30 fps. cs go 90 100 fps alıyordum recovery yaptım ama çözüm olmadı benim gibi bu sorun yasayan ve ya soruna çözüm bulabilicek var mı? driverlar güncel nvidia devreye giriyor

the division malesef çok yüksek kart istiyor yani 20-30 fps very highda normal alıyorsunuz ama cs go yu bilemem

rainbow six siegeydi ama o da çok mu ister

evet youtubeden bakabilirsiniz gtx960m ile oyunların hepsini oynuyorlar zaten 30larda geziyor fps

• Arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum. Çok kararsızım şuan :/

Şu 2 laptop arasında kaldım. Bütçemi zorlayıp bu laptobu mu almalıyım? 350 dolar daha pahalı.

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00NVV2B98/ref=mp_s_a_1_54?qid=1455475764&sr=1-54&refinements=p_89:Asus&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=Gaming+laptop&th=1&psc=1

Yoksa konudaki laptop da işimi görür mü?

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B01578ZK9A/ref=mp_s_a_1_8?qid=1455475675&sr=1-8&refinements=p_89%3AAsus&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=Gaming+laptop

Batarya performansı benim için önemli. Sizce hangisi daha uzun götürür?? 350 dolar daha pahalı olan mı?

• 2 yıl önceki eski modele daha fazla para vermek mantıklı değil. Oyun ve performans laptopu oldukları için cihaz fişe takılıyken daha performanslı çalışmakta. 2.5 saat sizi tatmin etmez ise almayın bu ürünü derim bu tür laptoplarda hele hele 17 inch bir laptoptan bahsediyorsak desktop yerine düşünülen ürünler öyle çok da yanınızda taşıyıp prizden ayrı kalınacak şeyler değiller. Belki msi apache Pro ve Gs serilerine yönelmek isteyebilirsiniz

• innocent_ kullanıcısına yanıt
    Elektrik kesintisi sırasında laptop şarj oluyorsa herhangi bir zarar görür mü? Daha önce masaüstü sistemlerinde çok yaşadım bu durumu. Bilmediğim için soruyorum. İlk dizüstü sistemim olacak.

• Topraklı bir priz kullanıyorsanız olmaz sonuçta ha elektrik gelmis gitmiş ha siz prize takmışsıniz cekmissiniz. Desktop değil ki elektrik gidince pat diye kapansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 14 Şubat 2016; 22:53:26 >
  • innocent_ kullanıcısına yanıt
    Saolun. Bayağı yardımcı oldunuz. Teşekkürler. Bu laptobu amozondan takibe aldım. Bi ihtimal indirime girse satın alacam inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonu

Üstad Ram kaç gg destekliyor + kaç slotu var?
    Fan çıkışı 1 mi 2 mi?
    Soğutma olayı nasıl oyunlarda?
    Oyunlara girdiğinde ses olayı laptop da nasıl?
    Ekran kartı 4 gb mı?
    7200 rpm kesin değil mi 5400 çıkmasın?

şimdiden çok tşk.ederim Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Valla ram konusunu çok incelemedim bi yerde 32gb destekliyor diye okumuştum ama emin değilim, slotunu da bakmadım 2 tane var en az ama ssd geldiğinde takarken bakarım heralde artık.
    1 tane fan çıkışı var.
    Ben CS:GO ve NFS:Most Wanted oynadım şimdilik. Derece olarak ölçmedim ama özellikle sol fan çıkışının olduğu yer iyi ısınıyor onun dışında gayet iyi. Performans kaybı hiç yaşamadım.
    Beni rahatsız eden bir ses yok bence kabul edilebilir seviyelerde, hatta eski laptopuma göre şaşırıyorum bazen fanlar tam kapasite çalışıyor mu acaba diye.
    Ekran kartı 4 gb, hdd 7200rpm bu iki değeri nvidia sürücüsü ve crystal mark ile teyit ettim.

Rica ederim ben de teşekkür ederim
  • Bu laptopu almayı düşünüyorum. Şuan masaüstünde takılı olanhttp://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-850-evo-sata-30-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html

Ssd yi bu cihazın içine takma şansım varmı. Yoksa m2 ssd mi almam gerek?
  • Takabilirsin ama hdd icin sadece 1 port var mevcut hdd yi sokup yerine takmaniz lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartel1

Takabilirsin ama hdd icin sadece 1 port var mevcut hdd yi sokup yerine takmaniz lazim.

Anladım hocam 250 gb sistem için yeterli. Diğer bilgiler harici belleklerde durur. O 1 tb belleği harici yapabilirmiyiz

• Harici disk kutusu alirsan kullanabilirsin tabiki.

• 4 şubatta amazondan sipariş edip defalarca iptal talebinde bulunduğum cihazım bugün geldi fakat verdiğim adresten farklı yerde olmam dolayısıyla teslim alamadım. sabah ilk işim arayıp iade etmek ve hepsiburada dan tekrar sipariş etmkek. hiçbir avantajı kalmadı bildiğiniz üzere ama amazondan alışveriş olarak harika bir tecrübe oldu. gümrükte hiç beklemedi. hatta site ödemeyi 3742 tl olarak belirlemesine rağmen. 3614 tl kesti kartımdan. site gayet güvenilir olduğunu ıspatlamış oldu bir kez daha. alan arkadaşlar hiç detaylı resim koymamışlar. sorular soruluyor detaylı cevap yok. inşallah yarın iade edip hemen siparişimi verecem ve tüm sorulara tek tek sıkılmadan cevap verecem. hayırlı geceler.
  • sdryvz kullanıcısına yanıt
    İadeyi nasıl yapacaksınız

Yurtiçinden alıp ptt ile mi göndereceksiniz?

Yurtiçinden almayıp geri çevirince sorun oluyor galiba

Amazon konusunda sorun bunu

Bir arkadaş vardı geri çevirmiş daha durumunbelli değildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.