Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dartanyan113

arkadaşlar hepsiburada da GL552VW serisi 3500e geliyor sormak istediğim, 17 inç bana biraz taşınabilirlik açısından sorun teşkil ediyor ondan dolayı tercihim bu cihazdan yana, belirttiğim model n551VW modeline göre hangi açılardan üstün belirtebilir misiniz?

bu model ROG GL552VW-DM463T neden sadece hepsiburada da var ? biraz garip değil mi ? başka hiçbiryerde bulamadım bu makina ile ilgili birşey yerli yabancı kaynakların hiçbirinde . sen de bu makinayı beğenmişsin sen bulabildin mi ?
  • aykuyt11 kullanıcısına yanıt
    Turkiyeye yeni gelmeye basladi. Daha bugun hepsiburadaya geldi. Bu ay icinde tum magazalarda baslar satisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Selamlar, ürün Türkiye'de yeni satılmaya başlandı ve sonundaki kod Türkiye'ye özel koddur. Örneğin benim şu anki laptopum da (Samsung R580)-JS02TR kodludur, Türkiye dışında bu kodla bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonu

Selamlar, ürün Türkiye'de yeni satılmaya başlandı ve sonundaki kod Türkiye'ye özel koddur. Örneğin benim şu anki laptopum da (Samsung R580)-JS02TR kodludur, Türkiye dışında bu kodla bulamazsınız.

selamlar,
    teşekkürler ekran kartı 4gb dahili olması sıkıntı yaratır mı sizce ?
    Rica ederim. Benim bildiğim kadarıyla üründe 2 tane ekran kartı var 1'i Intel HD530 diğeri ise GTX960M 4GB. GTX960m bildiğim kadarıyla dahili olarak geçmiyor paylaşımsız bir ekran kartı, dahiliden kasıt değiştirilemiyor olmasıysa evet ilerde upgrade edilemiyor. Ancak konuya çok hakim değilim daha iyi bilen arkadaşlar da cevaplarsa sevinirim.
  • Gl552vw olan ips değilse tadından yenmez 3500e çok uygun olur

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonu

Arkadaşlar sonuç olarak ben de Amazon siparişimi iptal edip Hepsiburada'dan sipariş geçtim bilginize

nasıl iptal ettin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

Gl552vw olan ips değilse tadından yenmez 3500e çok uygun olur

İps değilse tadından yenmez derken ?
    İps olması çok daha iyi bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Fascism

quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

Gl552vw olan ips değilse tadından yenmez 3500e çok uygun olur

İps değilse tadından yenmez derken ?
    İps olması çok daha iyi bir şey

n551vw'de gözüken ışık sızmalarına rastlarsak çok daha kötü bir şey olur
  • pesimist27 kullanıcısına yanıt
    rastlama ihtimalimiz var gl552vw ile n551vw nin ekranları aynı diye biliyorum notebookcheck te görmüştüm iki incelemede de LG-made, LP156WF6-SPB5 model number ekran çıkıyor

N551VW

GL552VW

zaten bunu gördükten sonra soru işaretlerim oluştu bir bakalım (neye elimizi atsak kalacak gibi) n551 deki gibi ışık sızması, hadi bu azsa bir derecede, ölü piksel olayı varsa durum kötü olur.

:( araştırmaya devam

• quote:

rastlama ihtimalimiz var gl552vw ile n551vw nin ekranları aynı diye biliyorum notebookcheck te görmüştüm iki incelemede de LG-made, LP156WF6-SPB5 model number ekran çıkıyor

N551VW

GL552VW

zaten bunu gördükten sonra soru işaretlerim oluştu bir bakalım (neye elimizi atsak kalacak gibi) n551 deki gibi ışık sızması, hadi bu azsa bir derecede, ölü piksel olayı varsa durum kötü olur.

İşte bende o yüzden umarım ips ekran değildir dedim inşallah değildir belki türkiyeye farklıdır bi umut işte :D

• Arkadaşlar bu notebook ile flight simulator x veya prepar3d kullanan var mı? orbx, rex gibi eklentiler ve pmdg uçaklarıyla beraber. sırf fsx için bir notebook almayı planlıyorumda, bilen bilir fsx biraz sorunlu bir program. iyi bir ekran kartından çok iyi bir işlemci istiyor.

benim notebook'ta radeon r5 m230 gibi bir dandik ekran kartı var, işlemcim i5 4200m. 20-25fps alıyorum, ama stabil değil, 5dk böyle gidiyorsa 1dk sonra şişiyor ve 3-5fps almaya başlıyorum yaklaşık 1dk boyunca. merak ettiğim bu notebook'lada aynı sorunu yaşarmıyım.

ayrıca istanbul bilişimde gördüm aynı notebook'u 4299 liraya. ama ram ddr4 değil, ddr3 yazıyor sitesinde, bilginize.
  • quote:

N551VW

GL552VW

klavye türkçe değil sanırım di mi ? bu handikabı nasıl aşarız ?

hocam klavye Türkçe orda sorun yok ayrıca kaliteli klavye sticker ları mevcut ona çözüm buluruz da diğer soru işaretlerimiz pek giderilmedi yani yurtdışında gl552 2gb gtx960 görünüyor hepsiburadaya sorduk malum onlarda iş işten geçtikten sonra cevaplar lakin alım yapacağım bilgisayar %99 bu olacak, alım yaparsam sonuçları veririm makine performansı testlerde n551 den %5 daha yukarda fps lerde genelde 2-3 fps yüksek gl552 ayrıca pil ömründeki testlerde web film testlerinde %10 daha yukarda oyuna gelince n551vw den yaklaşık %40 daha uzun süre veriyor

Ben notebook ta ilk olarak pilin çıkarılabilir olup olmadığına, hdd ram varsa m2 ssd nin kullanıcı tarafından değiştirilebilir olup olmadığına bakıyorum bu hususlar olmazsa olmazım daha evvel Asus f3sc modeli kullanmıştım çok güzeldi ramlerin olduğu kapağı açtıkmı anakartın tüm temizlik ve bakım yapılacak işlemci fan ekran kartı vb açıktaydı hele böyle bir model üretseler tadından yenmez. kullanıcıya opsiyon vermemeleri benim için alım kararımda handikap oluşturuyor yaşadığım yerde bu tür değişim ve bakımları yapacak yer yok ki hemen götürüp oralarda yaptırayım gönder 20 gün bekle bilgisayarsız kal ömrümüz bunla mı geçsin ben 2-3 hdd mi ayda bir değiştirerek farklı kullanımlar yapmaktayım ve her seferinde servise göndermek işkence olur o yüzden bu hususlara özellikle öncelik veriyorum

n551vw kötü mü değil ama bluray çok elzem değil mini display port kaç kere kullanıyorum onda sadece ssd iş görür onun da çıkarılabilir olup olmadığına dair bir bilgi bulamadım ayrıca tak sök olsa bile bildiğim kadarıyla sökülmesi garantiye etki edecek kısımda birde subwoofer var onu da ne kadar yanımda taşırım belli değil dolayısıyla gl552vw öne çıkmaya başladı...

kendimi kurban seçeyim de ;) bir tane alayım bakalım sorularımıza yanıtı ancak o zaman buluruz gibi...

• quote:

hocam klavye Türkçe orda sorun yok ayrıca kaliteli klavye sticker ları mevcut ona çözüm buluruz da diğer soru işaretlerimiz pek giderilmedi yani yurtdışında gl552 2gb gtx960 görünüyor hepsiburadaya sorduk malum onlarda iş işten geçtikten sonra cevaplar lakin alım yapacağım bilgisayar %99 bu olacak, alım yaparsam sonuçları veririm makine performansı testlerde n551 den %5 daha yukarda fps lerde genelde 2-3 fps yüksek gl552 ayrıca pil ömründeki testlerde web film testlerinde %10 daha yukarda oyuna gelince n551vw den yaklaşık %40 daha uzun süre veriyor

Ben notebook ta ilk olarak pilin çıkarılabilir olup olmadığına, hdd ram varsa m2 ssd nin kullanıcı tarafından değiştirilebilir olup olmadığına bakıyorum bu hususlar olmazsa olmazım daha evvel Asus f3sc modeli kullanmıştım çok güzeldi ramlerin olduğu kapağı açtıkmı anakartın tüm temizlik ve bakım yapılacak işlemci fan ekran kartı vb açıktaydı hele böyle bir model üretseler tadından yenmez. kullanıcıya opsiyon vermemeleri benim için alım kararımda handikap oluşturuyor yaşadığım yerde bu tür değişim ve bakımları yapacak yer yok ki hemen götürüp oralarda yaptırayım gönder 20 gün bekle bilgisayarsız kal ömrümüz bunla mı geçsin ben 2-3 hdd mi ayda bir değiştirerek farklı kullanımlar yapmaktayım ve her seferinde servise göndermek işkence olur o yüzden bu hususlara özellikle öncelik veriyorum

n551vw kötü mü değil ama bluray çok elzem değil mini display port kaç kere kullanıyorum onda sadece ssd iş görür onun da çıkarılabilir olup olmadığına dair bir bilgi bulamadım ayrıca tak sök olsa bile bildiğim kadarıyla sökülmesi garantiye etki edecek kısımda birde subwoofer var onu da ne kadar yanımda taşırım belli değil dolayısıyla gl552vw öne çıkmaya başladı...

kendimi kurban seçeyim de ;) bir tane alayım bakalım sorularımıza yanıtı ancak o zaman buluruz gibi...

aynen benim de alacağım bu gibi görünüyor 10-15 güne.sen ne zaman alacaksın bi test etmiş oluruz :)

• muhtemel bugün olacak gibi n551 in akıbeti olmasın diyorum zira 3500 lerde taksitle bulabildiğimiz makine şimdi 3700 lere çıktı zaten stokları da bitiyor gibi bu bilgisayar bile geceden bu saate 3 tane satılmış hepsiburada da makine tutulursa o da 200-300 yukarı çıkar gibi geliyor (dolar yükselmeden bir de o yükselirse halimiz harap)
  • quote:

muhtemel bugün olacak gibi n551 in akıbeti olmasın diyorum zira 3500 lerde taksitle bulabildiğimiz makine şimdi 3700 lere çıktı zaten stokları da bitiyor gibi bu bilgisayar bile geceden bu saate 3 tane satılmış hepsiburada da makine tutulursa o da 200-300 yukarı çıkar gibi geliyor (dolar yükselmeden bir de o yükselirse halimiz harap)

çok iyi laptop eline geçince yazarsan sevinirim.bu özellikteki bir laptop sanırım 3-4 sene sağlam grafikli oyunları rahat çalıştırır diğer takılmalık işler içinse min 6-7 yıl gider gibi.ekran kartı özelliğini de ayrıca merak ettim 4 gb paylaşımsız artı dahili olan başka bi ekran kartı daha var di mi
    intel hd 530 da var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dartanyan113 kullanıcısına yanıt
    tuş takımlarını daha doğrusu türkçe karakterlerin tuşlarının orjinalini nerden bulacaz ?
  • hocam onu dert etme ona çözüm zorlarsak buluruz önce bir makine gelsin ona bakalım özel kaliteli stickerlar var onlarla profesyonel şekilde yaparız. Ayrıca ben Türkçe klavye olduğu düşüncesindeyim... Model fotolarına uğraşmadıkları için genellikle yabancı sitelerden alıyorlar onlarda da görseller ülkemize uymuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.