Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bahsettiğiniz ürünün 17 inçlik versiyonunu,

Order Summary
    Item(s) Subtotal: $999.00
    Shipping & Handling: $28.31
    Wedding Gift: -$99.90
    Amazon App Referral: -$5.00
    Total before tax: $922.41
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Import Fees Deposit $184.92
    Grand Total: $1,107.33

1.107 dolar gibi rakamlara mal eden biri olarak, ben ssd+4 gb ekran belleği için o kadar para vermem,
    amacımız bir şeyleri ucuza mal etmek değilmi ?
    sabrınız varsa en fazla 2 ay kasın, wedding gift yapın. yukarıdaki örnekteki gibi
    vergi de iade gelirse, oturup nasıl karlı bir iş yaptım dersiniz.
  • Milis Kuvvet M kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada müşteri hizmetlerinin yalancısıyım önce yok dediler sonra detaylı bilgi için mail adresimi istediler cevap gelince burada açıklarım. Bu arada tr klavye ile ilgili mevzuatı biliyorum ama sence sanayi ve ticaret bakanlığı sektörü kontrol edebiliyor mu yada yaptırımı ne kadar?
  • ahmetddr kullanıcısına yanıt
    Hocam faturalarda hep görürümde ne olduğunu pek sorgulamadım açıkçası bu wedding gift olayı nedir zahmet olmazsa açıklayabilirmisin bilmeyen varsa senin aracılığınla buradan öğrenmiş olalım.
  • Milis Kuvvet M kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 1 hafta önce amazon dan sipariş ettim ama iptal süreci nasıl olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 5 gün önce verdiğim siparişi iptal etmedim Amazon'dan, açıkçası gittim geldim ama bakalım inşallah pişman olmayız.
  • Ürün gerek ülkemizden gerekse de amazondan alınsın değişmeyecek tek şey ürünün kalitesidir. Alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun. Muadillerine göre ürünün tr fiyatı da uygun. Benzer konfigürasyon içeren diğer markalara bakarsanız 4bin ve üzeri bir fiyat aralığında satılmakta.

• innocent_ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, kesinlikle katılıyorum, benzerlerinin TR fiyatını görünce bunun TR fiyatının bu kadar makul olması şaşırttı beni de.
  • jasonu kullanıcısına yanıt
    eksen bilgisayar da stoklarda kalmadı hepsiburada da 4000 tl. klavye resimlerde ingilizce görünüyor. 3600 tl ye aldım. gelince iade etsem mi emin değilim ben de.

• Evet arkadaslar hepsiburada musteri hizmetlerinin verdigi cevaba gkre urun tr klavye ile satilmaktaymis ilgilenen arkadaslara duyurulur.

• Bu cevap iyi oldu hocam. Ben de askerden geldikten sonra bir adet de ablam için alacaktım kalitesinden ötürü ama askerlik mart ayına kaldı 2.grup çıktığı için. O yüzden şimdi alayım diyordum. Konuya bakayım demiştim. Forumun çek bölümünden hepsiburada için çek buldum. Madem klavye de TR var o zaman siparişi vereyim. Hem 150-200 lira için riske girmemiş olurum hem de 1 yıl fazladan garantili olur. Teşekkür ederim bilginizi paylaştığınız için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sdryvz kullanıcısına yanıt
    İnan ben de başka işim yokmuş gibi bunu düşünüyorum sürekli Ekran kartı biraz aklımı çelmişti ama yapılan testlere baktım özellikle benchmark testlerinde 4gb ve 2gb nerdeyse birebir skorlar alıyor. 2K, 4K görüntü alındığında fark yaratıyor 4gb VRAM. TR klavye de çok sorun değil zaten gerçekten bakmadan yazıyoruz, çok rahatsız ederse 1 şeffaf sticker yapıştırırım. Şu an aklımı çelen burdan alsam bir an önce elime geçecek olması Bir de Allah korusun bir sorun olursa iade işlemi biraz zahmetli olacak Amazon için ağır büyük bir kargo yollamamız gerekecek.

Sonuçta şu an beklemekten yanayım hazır almışken

• Bu notebook türkiyede her siteye neden gelmiyor anlamis degilim.

• Arkadaşlar sonuç olarak ben de Amazon siparişimi iptal edip Hepsiburada'dan sipariş geçtim bilginize
  • Amazondan 600 lira verginin geri yatma ihtimali var ama tabi sadece ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetddr

bahsettiğiniz ürünün 17 inçlik versiyonunu,

Order Summary
    Item(s) Subtotal: $999.00
    Shipping & Handling: $28.31
    Wedding Gift: -$99.90
    Amazon App Referral: -$5.00
    Total before tax: $922.41
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Import Fees Deposit $184.92
    Grand Total: $1,107.33

1.107 dolar gibi rakamlara mal eden biri olarak, ben ssd+4 gb ekran belleği için o kadar para vermem,
    amacımız bir şeyleri ucuza mal etmek değilmi ?
    sabrınız varsa en fazla 2 ay kasın, wedding gift yapın. yukarıdaki örnekteki gibi
    vergi de iade gelirse, oturup nasıl karlı bir iş yaptım dersiniz.

Merhaba dostum..
    Bende öyle yaptım. Arkadaşım orada bilgisayar donanım ve yazılımı üzerine çalışıyor. Kendi dükkanı olduğu için microcenterdan 15.6 inçlik linkteki ürünü vergisiz olarak
    http://www.microcenter.com/product/455707/ROG_GL552VW-DH71_156_Gaming_Laptop_Computer_-_ROG_Metallic 899 dolara aldım. Bu zincir arkadaşımın toptancısı olduğu için vergide ödememiş.

Tabi olmazsa olmaz olarak yanında samsung evo 850 ssd istedim. Ancak forumda da konuşulmuştu o yüzden uyumlu ssd yi alıp almadığımdan emin olamadım.
    Arkadaşımdan bunu almasını istedim. Oda aldı..

http://www.microcenter.com/product/442386/850_EVO_Series_250GB_SATA_III_6Gb-s_25_Internal_SSD_Single_Unit_Version_MZ-75E250B-AM

Ancak birde bu ürün var..

http://www.microcenter.com/product/445917/850_EVO_M2_Series_250GB_SATA_III_M2_Internal_Solid_State_Drive_Single_Unit_Version_MZ-N5E250BW

Fiyatları kapasiteleri ölçüleri aynı gibi.. Ancak fark nedir hangisi uyumludur emin olamadım.. SSD takan arkadaşlar konu ile ilgili yardımcı olursa sevinirim. Eğer yanlış yani uyumlu olmayan ürünü aldıysam değiştirmesini isteyeceğim.

• sevensleepers1907 kullanıcısına yanıt
    Selamlar, ilk gönderdiğiniz linktekini takmak için bilgisayarın içindeki HDD'yi çıkarmanız gerekiyor. İkinci yolladığınız için ayrıca M2 yeri var ikisini birlikte kullanabiliyorsunuz. Tek problem bazı arkadaşlarda bağlantı tipi PCI-e çıkmış anladığım kadarıyla.

Genelde çoğu arkadaşa ikinci linkteki ürün uymuş. Ben de bu yüzden bunu aldım;
    http://www.amazon.com/gp/product/B00TGIVZTW?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonu

Selamlar, ilk gönderdiğiniz linktekini takmak için bilgisayarın içindeki HDD'yi çıkarmanız gerekiyor. İkinci yolladığınız için ayrıca M2 yeri var ikisini birlikte kullanabiliyorsunuz. Tek problem bazı arkadaşlarda bağlantı tipi PCI-e çıkmış anladığım kadarıyla.

Genelde çoğu arkadaşa ikinci linkteki ürün uymuş. Ben de bu yüzden bunu aldım;
    http://www.amazon.com/gp/product/B00TGIVZTW?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

Anladım Hocam.. Bilgi için teşekkürler.. Bi yanlış yaptığımı hissetmiştim :) Sende teyit etmiş oldun.
    Tabi ki HDD ile SSD yi birlikte kullanmak istiyorum. Mecburen ya aldığım ürünü değiştiricem. Yada M2 slotuna uygun 2. ürünü alıcam.
    Peki siz bu ürünü alıp taktıktan sonra bir sıkıntı yaşadınız mı acaba?

• sevensleepers1907 kullanıcısına yanıt
    Ben de daha laptopun ve ssd'nin gelmesini bekliyorum, burdan okuduklarımdan çıkarım yaparak hareket ediyorum mecburen. O yüzden lütfen dediklerimi başkasından da teyit ederek hareket edin.
  • arkadaş bende aynı serininhttp://www.hepsiburada.com/asus-gl552vw-dm463t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602035 bu modelini beğendim ama bu modeli hepsiburadadan başka hiçbir yerde bulamamam biraz garip değil mi?? mesela gl552vw modeli var ama gl552vw-dm463t serisi yok.yardımcı olur musunuz
  • arkadaşlar hepsiburada da GL552VW serisi 3500e geliyor sormak istediğim, 17 inç bana biraz taşınabilirlik açısından sorun teşkil ediyor ondan dolayı tercihim bu cihazdan yana, belirttiğim model n551VW modeline göre hangi açılardan üstün belirtebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.