Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manyetizma kullanıcısına yanıt
    uyum sorunu olmadığını varsayarsak bu fiyattan başlıyor

http://m.n11.com/kingston-8gb-ddr4-2133mhz-value-notebook-ram-kvr21s15d88-12volt-P96905807?cid=604001&gclid=COWxsd6N5soCFeUy0wodj_YJqQ

• hiç düşünmeden rog gl752 ama eksen bilgisayar dan daha ucuza alabilirsiniz. güven konusunda sıkıntı yok. kendim defalarca alışveriş yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdryvz -- 7 Şubat 2016; 19:03:38 >
  • CizikFerrari kullanıcısına yanıt
    alakası yok benim ikiside farklıydı ve kargolandı

• sdryvz kullanıcısına yanıt
    valla ben çok uğraştım ama çekmedi parayı reddedildi dedi durmadan düzelttim tamamlandı dedi ikinci el bi g751jt buldum siparişi iptal ettim yani çekebilecekmiydi yada çekemiycekmiydi bilemiyorum ama sipariş reddedildi diye mailler gelmemişti öyle yaptığımda
  • Neden peki kardeşim. N551vw de 128gb ssd de var hem fiyatı 300tl daha uygun. Gl752vw nin tek artısı tasarımı ve 17.3" oluşu değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piece.of.paper -- 8 Şubat 2016; 5:08:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rog oyun diğeri multimedya bilgisayarı. tercihini bu şekilde yap. ekran kartı yanan yanında anakartı da yanan pc ler var. çok oynamam ya da ağır oyunlar oynamam dersen tercih meselesi.

• bende aldım bilgisayarı bugün bu türkçe harfleri nasıl halledicez stickeri nerden alabilirim linki olan var mı ya da istanbul bilişim gibi lazerle işleyen yerler var mı istanbul bilişim sadece kendi laptoplarına lazerle çiziyormus böyle bi uygulama baska bi yerde var mı
  • Lazerle nasil yapiliyormus kendiniz gordunuz mu yoksa birinden mi duydunuz yada istanbul bilisimin konuyla ilgili bilgilendirmesi olan bir yer mi var

• enesozcan E kullanıcısına yanıt
    Hiç sıkıntı olmuyor benim açımdan, farkında olmadan Ü'süydü Ş'siydi yazıyorum fakat bakarak yazmaya çalıştığımda bocalıyorum biraz

• Ben de amazondan aldım ama Hepsiburadadaki de aklımı çeldi açıkçası, iptal edip hbden mi alsak ne dersiniz?
  • https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00TGIVZTW/ref=aw_wl_ov_dp_1_3?colid=11FB43SVV0BXH&coliid=I3TBF0111WVLCO&vs=1

Ssd indirime girmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: XwarcraftX

Hiç sıkıntı olmuyor benim açımdan, farkında olmadan Ü'süydü Ş'siydi yazıyorum fakat bakarak yazmaya çalıştığımda bocalıyorum biraz

Genelde bende sıkıntı yasamiyorum yaziyorum yani su 1 gunluk surecte :) ama bazen insanin bakarak yazasi geliyor :)

• enesozcan E kullanıcısına yanıt
    Harici bir ikinci usb TR klavye ile kullanan varmı ?
  • Arkadaşlar şimdi laptop geldi yalnız fişe takamıyorum malum.Evde eski laptopumun kablosunu buldum adaptöre takmaya ama güvenemiyorum 8 9 yıllık kablo.Taksam bi şey olur mu yoksa yeni kablo almayı mı bekliyim fikir verin lütfen

• Birsey olmaz kullanin ama en kisa zamanda orjinaline yakin 10 a lik kablo almaya calisin

• quote:

Orijinalden alıntı: kartel1

Birsey olmaz kullanin ama en kisa zamanda orjinaline yakin 10 a lik kablo almaya calisin

Fotolardaki gibi telefonum için kullandığım çevirici var ama üstteki 3. Uç boş kalıyor böyle takabilir miyim takarsam bi sorun çıkar mı ?

• |Perseus| kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle topraksız kullanmış olursunuz oda bir risk bence öyle bir cihaz için alınabilecek bir risk değil yani risk almayın.
  • bir milyoncularda 3 lü ucu 2 liye dönüştürücü başlıklar var 3 5 tl yakın zamanda bir arkadaşıma aldım. on numara kullanılıyor.

• 1. Sayfadan beri o kadar yorum okudum okudum gaming laptop olmasına rağmen 1 tane oyun testi ısı testi görmedim konusunu açtınız keşke 3-5 denemeler yapıp değerlerini yazsaydınız ürün türkiyede satışa sunuldu 8gb ramli versiyonu 3900 tllerde fakat ekran kartı 4gb olarak satılıyor bende konuya bi testlere bakayım diye girmiştim imkanı olan varsa testleri bekliyoruz şimdiden teşekkürler

Bu arada ürün adı üstünde vw serisi yani n551vw ile aynı fakat n551vw kronik sorunları çok olduğu için o kadar ucuza satılıyor ve ips ekranlı yani ışık sızması var
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.