Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanan arkadaşlardan rica etsem rog Gl752vw nin ses kalitesi ve yüksekliği konusunda yorum yapabilirler mi. Dahili subwoofer var mı laptopta?
    N551vw de bazılarında ışık sızması rastlanmış fakat başka ne gibi kronik sorunları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piece.of.paper -- 10 Şubat 2016; 2:01:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık Amazon'dan almanın bir espirisi kalmamış. 2 yıllık garanti ile fiyatlar uygun. Ayrıca TR modelinde ekran kartı 4gb. Normal ram sonradan yükseltilir ama ekran kartı rami yükseltilmez. Mesela GTA 5'te tüm ayarları high yapılmıyor çünkü ekran kartı 2gb. Ama TR modelinde yapılabilir. Yine cihaz ikinci bir ekrana bağlanmak istense ve çözünürlük 4k olsa yük yine ekran kartı ramıne biniyor. Kesinlikle TR'den almak şu an daha avantajlı.

Edit: Amazon'dan yeni alan arkadaşlar var kesinlikle iptal etsinler derim. Amazon'dan alıp da içine sinmeyen, 30 günü dolmamış arkadaşlar da üründen memnun kalmadım deyip Amazon'a sorgusuz sualsiz iade geçebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milis Kuvvet -- 10 Şubat 2016; 2:06:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stronghammer61

Kullanan arkadaşlardan rica etsem rog Gl752vw nin ses kalitesi ve yüksekliği konusunda yorum yapabilirler mi. Dahili subwoofer var mı laptopta?
    N551vw de bazılarında ışık sızması rastlanmış fakat başka ne gibi kronik sorunları var.

Touchpadde sıkıntı yasayanlar var sanki boşluk var gibi diyorlardı

Hdd'de sıkıntı yaşayanlar var ses geliyor diyorlardi pet siseyi cama sürter gibi

Pıt sesi olayı vardı

Başkada vardiysa hatırlamıyorum hocam

• laptopu 15 gündür kullanıyorum yukarı bazı arkadaşlarımızın bahsettiğin sorunların hiç birini yaşamadım.
    ben sadece World of Thanks oynayan biri olarak full ayarlarda 60-70 fps alıyorum. ve bugune kadar yine hiç rahatsız edici bir ısınmayla karşılaşmadım.
    dahili ses sistemi bence gayet yeterli, güçlü. amazondan 3.300 tl gibi maliyetlere aldık. vergi iadesi geri yatarsa 2,750 TL gibi rakamlara gelecek muhtemelen.
    8 gb ram, 4gb ekran kartı ramli modelini TR den almak mantıklı diyen arkadaşları o zaman da burda görmek isteriz.
  • Arkadaşlar merhaba,

Birebir aynı özellikteki MSI GE62-004 ve ASUS GL552VW-DH71 modelleri arasında kaldım. MSI 100 dolar daha pahalı. Sizce hangisini tercih etmeliyim? MSI için 100 dolar fazladan ödemeye değer mi değmez mi arada kaldım.

http://www.amazon.com/gp/product/B01578ZKPO?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_sfl_title_1&smid=ATVUL0X91ONM4
    http://www.amazon.com/gp/product/B0161XPCNO?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A2TC87EJKQMY9O

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetddr

laptopu 15 gündür kullanıyorum yukarı bazı arkadaşlarımızın bahsettiğin sorunların hiç birini yaşamadım.
    ben sadece World of Thanks oynayan biri olarak full ayarlarda 60-70 fps alıyorum. ve bugune kadar yine hiç rahatsız edici bir ısınmayla karşılaşmadım.
    dahili ses sistemi bence gayet yeterli, güçlü. amazondan 3.300 tl gibi maliyetlere aldık. vergi iadesi geri yatarsa 2,750 TL gibi rakamlara gelecek muhtemelen.
    8 gb ram, 4gb ekran kartı ramli modelini TR den almak mantıklı diyen arkadaşları o zaman da burda görmek isteriz.

Hocam nasıl 3.300'e mal oldu? En ucuz 1000 dolar + 228 vergi kargo dahil satıldı Amazonda. Hadi vergi yattı diyelim 3000tl ye gelir. Uzun zamanlı kullanımda 4gb ekran kartı daha iyi olacaktır. Oyunların ekran kartı rami ihtiyacı her geçen gün artıyor. Normal ram her zaman değişir ama ekran kartının değişmez. Klavye tr olacak ayrıca laptoplar ilk seneden sonra bozulmaya başlıyor bozulacaksa. Garantilik bir durum olduğunda tamamen sıkıntı. Amazon'dan aldığınız cihazın tr de parça garantisi var sadece o da kısıtlı. Hepsiburadadan 250tl'lik çek bularak 3750tl ye gelir cihaz. Aradaki fark risk değmez. 300 liralık mal değil ki bu risk ne gerek var. Siz aldınız diye en süperi en mantıklısi bu olacak diye bir şey yok. Lütfen objektif bakın.

Edit:Yine Abd'de bir sene garanti uzatmak bu laptop için 100 dolar ve üzerinden başlıyor. Tr fiyatı gayet makul tutulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milis Kuvvet -- 10 Şubat 2016; 13:43:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonradan ram takıldığında, ürün garanti dışı kalıyor diye biliyorum, bu da kurduğunuz denklemi sarsıyor

• Kabuska kullanıcısına yanıt
    Tamamen size kalmış, değebilir de değmeyebilir de. Msi'ın tercih edilmenin ana sebeplerinden birisi yedek parçasının daha kola bulunması sanırım

• XwarcraftX kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir şey yok. Nereden duyduysaniz maalesef yanlış bilgi. Amazon'dan almanın savunulacak bir tarafı kalmadı. Ama tabi Amazon'dan alan herkes savunmaya devam edecek çünkü aldılar bir kere

• Milis Kuvvet M kullanıcısına yanıt
    Hocam sırf kendim Amazon'dan aldım diye körü körüne savunacak değilim doğru neyse o fakat ben bu bilgisayarı almışım gayet işimi görüyor ve memnunum , kalkıp Türkiye'den almak için bilgisayarı tekrar geri yollamak bana saçma geliyor hem o kadar işlemle uğraşamam hem de dediğim gibi beni gayet tatmin ediyor. Ha tabi yeni alacak arkadaşlara diretmiyorum illa Amazon'dan alın diye , Türkiye'den alabilirler tamamen kendi bilecekleri iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: XwarcraftX

Tamamen size kalmış, değebilir de değmeyebilir de. Msi'ın tercih edilmenin ana sebeplerinden birisi yedek parçasının daha kola bulunması sanırım

Sonuçta burada garantisiz olacak yedek parça da önemli. O zaman biraz daha bakalım teşekkür ederim
  • XwarcraftX kullanıcısına yanıt
    Ben de size illa geri gönderin demiyorum ki hocam. Sadece yeni alacak arkadaşlara artık mantığının kalmadığını söylüyorum. Bu arada ben de Amazon'dan Aralık ayı içerisinde alanlardanım. Ama ben alırken Turkiyede bu model bu fiyattan olsa hemen 250 liralık çek bulup hepsiburadadan alırdım.

• Garanti diyorsunuz da Türkiye de garantinin nasıl işlediğini bilmiyoruz sanki.

• |Perseus| kullanıcısına yanıt
    Laptop su an Amazon'da 1213 dolar yani 3639 Tl. Hemen hemen aynı fiyata 2 yıl garanti ve 4gb ekran kartı (+) tr klavye alabiliyorsunuz. Üstelik ne çıkacak derdi yok. Almak istiyorsanız tabi Amazon'dan alın siz bilirsiniz

Edit: Verginin geri yatması tamamen şans işi. Kumar oynamak isteyen oynar. Ama iki sonra laptobu satarken kimse yurtdışı almak istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milis Kuvvet -- 10 Şubat 2016; 15:24:06 >
    Bir girdi yapayım hepsiburadada satılan bilgisayarın klavyeside tr klavye değil gerisi tercih meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartel1

Bir girdi yapayım hepsiburadada satılan bilgisayarın klavyeside tr klavye değil gerisi tercih meselesi.

Tr olmadigindan emin misiniz?

• kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam tr klavye barındırmak zorunda yoksa Asus Tr garantili satışı yapılamaz. Görsele bakarak yorum yapmayın.

Edit: Zaten hepsiburada daki ilanda da klavye için tr/q açıklaması yapılmış. Yani klavye Tr. Eğer bir urun satacaksanız ister digital olsun klavyesi ister gerçek mutlaka tr klavye ihtiva etmek zorunda yoksa ithal edemezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milis Kuvvet -- 10 Şubat 2016; 16:29:39 >
  • Merhabalar arkadaşlar,
    Konuyu baştan itibaren okudum. Benimde yeni bir laptop ihtiyacım var. Uzun süren araştırmalar sonunda nihayet bir karar verebildim. Açıkçası bu başlıkta okuduklarımda karar vermeme yardımcı oldu. Önümüzdeki hafta Amerikadan gelecek bir arkadaşım var. Onun vasıtası ile bu laptopu almak istiyorum.
    Bu noktada sadece 2 soru işareti var kafamda.. Laptopu kullanan tecrübeli arkadaşlar bu konuda beni aydınlatabilirse sevinirim.

1) İlk sorum malum bu modelin 15.6 inç ve 17.3 inç olmak üzere iki farklı seçeneği var. ve bu iki seçeneğinde fiyatı şuan amazonda aynı. Ancak küçük olan IPS ekrana sahip iken büyük olan Mat FHD ekran. Birisi büyüklük konusunda avantajlı iken diğeri ise IPS ile parlaklık ve göürntü kalitesi açısından bir adım önde. Ben açıkçası kullanmadığım için IPS ile Mat ekran arasındaki gözle görülen farkın ne boyutta olduğunu bilmiyorum. Ekran büyüklüğününde görüntü açısından avantajları taşınabilirlik ve ergonomi konusunda ise dezavantajları var. Bu noktada tercihimi hangi ekran büyüklükten yana kullanmamı tavsiye edersiniz?

2. ikinci sorum ise herkesin yaptığı ilk modifikasyon olan SSD ekleme ile alakalı. Bu noktada da karşımdaki iki farklı alternatif var. laptopun hem 15 inçlik hemde 17 inçlik iki versiyonunda da artık iki alternatif mevcut.

İlk versiyon 1 tb hdd ve 2 gb ekran kartı ram i ile 997 dolar 2. versiyon ise 1tb hdd+128 gb ssd ve 4 gb ekran kartı rami ile konfigüre edilmiş ve 1253 dolar

http://www.amazon.com/gp/product/B01578ZKPO/ref=s9_simh_gw_g147_i1_r?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=1MDE43Z596Q102249NFD&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop

Bu hem 15 inç olanda hem 17 inç olanda böyle..

Sizce aradaki 250 dolara ssd li ve 4 gb ekran kartlı versiyonu mu alayım? Yoksa düşük versiyonu alıp kendim ssd mi takayım? Tabi ssd taksam bile ekram kartı ramini yükseltme şansım olmayacak. SSD 100 dolar olsa.. 2 gb fazladan ekran kartı rami için ekstradan 150 dolar vermek mantıklı olur mu?

• Kabuska kullanıcısına yanıt
    Aralarındaki tek fark ekran boyutu ve malzeme

aynı iki laptop arasında kalıp 1 ay düşündükten sonra asus da karar kıldım..

ikiside olur hangisi ucuzsa asus 999 dolardı ben asusu tercih ettim.
    Ben laptop için çok uğraştım hocam wedding gift filan kastım baya bir
    bu şekilde mal ettim kendime ;)

Order Summary
    Item(s) Subtotal: $999.00
    Shipping & Handling: $28.31
    Wedding Gift: -$99.90
    Amazon App Referral: -$5.00
    Total before tax: $922.41
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Import Fees Deposit $184.92
    Grand Total: $1,107.33

ama dediklerine katılıyorum, oyun amaçlı ram yetersizliği çekilebilir ilerleyen süreçlerde.
    ben eşime verdim laptopu, photshop, illistiratör takılıyor
    arada ben WOT oynuyorum,
    ben alırken tr de satılmıyordu, eğer olsaydı emin ol değerlendirirdim
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.