Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu arkadaşlar bilgisayarı açtım ufak tefek kasmalar var çok rahatsız oldum açıkcası. Ürünün paketlemesini zayıf buldum, acaba taşıma esnasında bi hasar mı oluştu? Siz bilgisayarı ilk açtığınızda da böyle miydi sormak istiyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XwarcraftX kullanıcısına yanıt
    Kardes once bir tane m2 ssd al isletim sistemini oraya kur hdd yi formatla yedek olarak kullan windowsu kurarken temiz kurulum yap gereksiz asus programlarini kurma yag gibi akar.

• Cd romu iptal edip yerine ssd takmak için hiç çalışma yapan varmı ?
  • ahmetddr kullanıcısına yanıt
    düşünmedim değil ama şöyle bir baktım gerek olmadığına karar verdim m2 işimi görüyor muadil bir ürüne gerek yok dedim. eski laptopum için düşünmüştüm ama arayüz sıkıntısı yaşıyorum cd rom sata arayüzlü değil 10 yıllık laptop uygun aparatı bulmak hem zor hem pahalı yani mantıklı değil onada ssd takviyesi yaptım öyle idare edeceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 5 Şubat 2016; 12:10:19 >
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt
    m.2 ssd ler şu an pahalı fiyatları amazon da vergi altına uygun indirimli birşey yakalarsam alıcam.
    elimde OCZ trion 240 gb vardı. hdd yi söküp taktım. hdd yi de cd romu iptal edip onun yerinemi montelesem düşüncesindeyim arşiv için.
    uygun cady i bulmak için sanırsam söküp bakmak lazım. hafta sonu dağıtıcam sanırım
  • ahmetddr kullanıcısına yanıt
    Senin iş kolay hocam 40 tl civarı değişik aparatlar var onlar işini görür.
  • Arkadaşlar şu şarj aletini prize takma işini nasıl hallettiniz benim telefon da amerikadan gelme küçük bir aparat var onu ucuna taktım işte aletin ama pek sağlıklı değil takınca falan hep alev çıkartıyor tam oturmuyor falan şimdi laptopu da onunla taksam prize; şarj aletine ya da batarya ya zarar verir mi diye düşünüyorum onunla uğraşmayalım bi de
  • |Perseus| kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/s-link-sl-d080-1-5m-0-75mm-notebook-adaptor-kablosu-p-BSUCZLKPC-6611 bundan 1 tane alıyorsun o kadar
  • Ürünün batarya ömrü kısa batarya da çıkmıyor sürekli şarja takılı kullanmak lazım olucak.Bu bataryanın ömrünü iyice kısaltır mı? Ve pc nin performansını düşürür mü?

Eski laptopumu da sürekli şarja da kullanırdım en sonunda batarya resmen ölmüştü ve fişten çıkarınca ekran baya kararıyordu ama dediğim ürün baya 8 sene önce falan alınmıştı.Şimdi bu laptopda da aynısı yaşamak istemiyorum.

Nasıl kullanalım bunu şarjı dolunca çıkarıp bittiğinde tekrar mı takalım her seferinde yoksa hep şarjda dursa da olur mu?
  • http://www.hepsiburada.com/asus-gl752vw-t4015t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602006
    http://www.hepsiburada.com/asus-n551vw-cn007t-intel-core-i7-6700hq-2-60-ghz-8-gb-1-tb-hdd-128-gb-ssd-15-6-windows-10-tasinabilir-bilgisayar-pm-bdn551vwcn007t
    Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım yorumlar mısınız lütfen. Ayrıca gl752 modeli tamamen metal mi ve ses kalitesi n551 deki gibi tok mudur merak ediyorum.

• Merhaba beyler bu gün laptop geldide priz için çevirici yerine başka bir laptopun kablosunu buldum üzerinde 2,5 A 250 w yazıyor. Kutudan çıkanda ise 7 A 125 w yazıyor çevirici yerine bu kabloyu kullansam sorun olur mu ?

• Birde bu klavyenin ust kisminda bulanan klavye isigini acma parlaklik arttirma tuslarini nasil aktif edebilirim hic biri calismiyor
  • ghost123q kullanıcısına yanıt
    Altta "fn" tuşu var, ikisine aynı anda basıp deneyin

• http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-gl752vw-t4015-core-i7-6700hq-8gb-1tb-4gb-gtx-960m-173-fhd-win10.aspx ürün türkiye de satışa başladı ben de 3 gün önce amazon dan sipariş ettim. bugün kargolandı en hızlı nasıl iptal edilir bilen var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sdryvz kullanıcısına yanıt
    Chatten soyleyin

Iptal edebilir misiniz? Turkiyeden satin alacagim lutfen diyin

Belki kargodan geri cekebilirler

Kargolandiktan sonra hala onlarin merkezinde biraz dolasiyor

Eger iparcel deposuna ulasmadan ve export edilmediyse

Chatten yazin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hemen deneyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdryvz -- 7 Şubat 2016; 11:53:17 >
  • amazon dan gelen cevap. translate den çevirdim ama tam anlayamadım.

Hello Sadri Yavuz,
    We've accepted your return request. As this item was sent to you in addition to the original order by mistake, we'll not issue a refund for this return. Thank you for returning the item

• Hello Sadri Yavuz, 
    We've accepted your return request. As this item was sent to you in addition to the original order by mistake, we'll not issue a refund for this return. Thank you for returning the item

İade isteğinizi kabul ettik. Orjinal ürüne ek olarak kazara(hata ile) gönderildiği için bu iade için ücret cikarmayazagiz. Ürünü iade ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Gerçi ülkemizde satılan 8gb ram sanırım. Ve vergi iadesi alan olmuştu 16gb bizim aldigimiz ürün daha ucuza geliyor aslinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 7 Şubat 2016; 13:01:38 >
  • sdryvz kullanıcısına yanıt
    8gb aynı ramden extra taktırsak ne kadar olur hocam hiç bilginiz varmı

• innocent_ kullanıcısına yanıt
    Turkiyedekinin ekran karti 4gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.