Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap için teşekkürler hocam. Bir satıcı 100 dolar fark ile Türkiye'ye yolluyoruz dedi. Ben vergi ve kargo ücretini bilmediğim için bir düşünceye kapılamıyorum.
    Burada alan arkadaşlarda var sanırım 1000-1100 dolarlık bu ürün için ne gibi kargo fiyatı ve vergi çıkar?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araknafobia -- 26 Ocak 2016; 18:59:26 >
  • İyi o zaman bir tane de ben alayım bundan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetddr

HDD ile birlikte m.2 ssd kullanabilirsin.
    Ben m.2 yerine HDD yi söküp normal SSD disk kullandım HDD yuvasına
    HDD 1 TB onun için başka düşüncelerim var ;)

Cevap icin teşekkürler .o zaman bu cihazın tek eksiği ips ekran kalmış. Ama yine almayı dusunuyorum

• goenitz117 G kullanıcısına yanıt
    bence acele et, şu an devran bizden yana, gümrükler sallamasyon, vergi iadesi alma olasılığın yüksek,
    alırken kesinlikle en yavaş kargoyu seç, i7, ddr4, gtx960 bu paralara TR de çerçöp alırsın,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetddr

bence acele et, şu an devran bizden yana, gümrükler sallamasyon, vergi iadesi alma olasılığın yüksek,
    alırken kesinlikle en yavaş kargoyu seç, i7, ddr4, gtx960 bu paralara TR de çerçöp alırsın,

Çok Haklısın

• Ips takıntısı yapmayın çok zira tn olsa bile ekran kaliteli.

• Marta kadar kalırsa alıcam da kalır mı acaba. Gerçi aldıktan sonra SSD montajı, bios güncellemesi, win10 kurulumu falan gözümü korkutuyor

• Sinmyeong kullanıcısına yanıt
    Video çekeceğim yakinda

• enesozcan E kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar 4 farklı laptop alıp kullandım birkere bile garantiye ihtiyacım olmadı. Durup dururken arıza çıkaracağını sanmıyorum

• Konuyu yeniden hortlatmak istemem ama günler önce asus müşteri hizmetlerine attığım maile ancak cevap vermişler birbiriyle çelişen cevaplar veriyorlar ama bilmek istersiniz diye düşündüm.
     ASUS ROG GL752VW-DH71 ASUS ROG GL752VW-DH71

• kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Ürün özellikleri yanlış hocam ordan bakıp söylüyorlar macera aramayın pci nvme filan değil sata3

• innocent_ kullanıcısına yanıt
    hocam zaten evo 850 aldım ama senden 70 tl vida takma parası isteyen teknik servisin ne durumda olduğunu görün diye koydum üstelik bu onlara attığım ikinci mesaj ilkinde saçma sapan cevap vermişlerdi bende bastım fırçayı milleti salak yerine koymayın bilmiyorsanız bilmiyoruz deyin dedim bu cevabı göndermişler.
  • Samsung Evo 850 cidden iyi ürün...

http://hizliresimyukle.com/image/tM4
  • Bende şuan verdim bakalım siparişi hayırlısı merak içerisindeyim

Edit: kredi kartının cvc kodunu sormadı bakalım arkadaşın kartıyla satın aldım nasıl bir olay anlamış değilim bi gelişme olursa burdan yazıcam

Edit2: arkadaşımın kartından benim adresime almaya çalıştığım için sanıyorum ki parayı çekememiş amazon. Şuan herşeyi onun adına yaptım bakalım nolucak.
    Siz nasıl yaptınız hocam ödeme adres işini? Bankadaki adreslerle falan tıpatıp aynı olmak zorundamı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CizikFerrari -- 30 Ocak 2016; 0:24:32 >
  • CizikFerrari kullanıcısına yanıt
    Bi başkasının adresi ve kartıyla bu riske girmezdim girmedim de. Tabiki kendi kartım kendi adresime aldım. Hayırlı olsun.

• innocent_ kullanıcısına yanıt
    Hocam üniversite öğrencisiyim ev arkadaşımın kartıyla alma gereği duymuştum kendi kartım olmadığı için aynı evde oturduğumuz için problem olmuyor benim için güvendiğim de bir arkadaş. Zaten reddetti şimdi herşeyi onun adına yaptım sonucu bekliyorum hala çekilmedi karttan para

• CizikFerrari kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede isim ve kredi kartı sahibi farklı
    Ancak 3 gün sonra çektiler şuan kargo aşaması başladı

• Simdiye kadar laptop dan genel anlamda memnunum. Harddiski 2.hdd olarak kullaniyorum. Sistemi Samsung evo 850 ssdye yukledim performans cok iyi. İleriye donuk anlamda da hem islemci hem de 16 gb ddr4 ram olmasi guze yatirim olmus oldu bu belli.

Tek bir sikayetim var ve bunun upgrade edilecek bir yani da yok maalesef. Batarya cok kotu. Yani 2 saati rahat buluyor diyenleri anlayamadim. Cok basit islerde guc tasarrufunu fln da acinca belki 2-2bucuk saat calisir bataryada. Ama normal kullanimda 1bucuk-2 saat arasi anca gidiyor. Hele de birazcik daga agir kullaninca daha fena oluyor.

Tamam prize bagli olunca da isinmiyor, ses cikarmiyor fan vs normal hersey. Ama yine de insan istiyor yani 2-3 saati normal kullanimda da bulsaydi keske. Normal laptoplarda bu sureler artik 6-7 saati bile bulduguna gore gaming laptoplarda 2-3 saati bulsa bari diyor insan.

Bunun icin hic bir cozumu olan var mi? Batarya iyilestirme olsun ince bi ayar olsun. Yada upgrade vs secenegi varmiki batarya icin?

• Benimki de eve gelmiş, sabırsızlanıyorum 6 gün sonra görüşebileceğiz ancak :)

• TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    Batarya upgrade imkanı sanmıyorum hocam öyle birşey olacağını ama gelişmiş ayarlardan donanım güç yüzdelerini kısarsanız daha fazla gidebilir bir deneyin derim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.