Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende neden çekmediler anlamış değilim ödemede nasıl bir yöntemleri var onuda çözemedim biraz araştırdım ama kullanıcı yorumu filanda bulamadım. Deneme yanılma yöntemiyle ödemeyi yapmaya çalışıyorum şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CizikFerrari kullanıcısına yanıt
    Kargoya verilmeden çekim yapılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

Bu şekilde olduguna emin misiniz? Kargoya verildiktrn sonra cekiliyorsa kartta yeterli bakiye olmadığında ne olucak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesozcan

quote:

Bu şekilde olduguna emin misiniz? Kargoya verildiktrn sonra cekiliyorsa kartta yeterli bakiye olmadığında ne olucak?

Kargoya verileceği sırada çekiliyor yani

Ürün hazırlanıyor gibi oluyor

Paketleneceği zaman çekiliyor diye biliyorum

Eğer çekilemezse paketlenmiyor

Yani sipariş verdiğiniz anda çekilmiyor sonra çekiliyor

Sadece bazı özel indirimlerde hemen çektikleri oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura adresi ile banka kartının bağlı olduğu adresin tıpatıp aynı olması gerekiyormuş ödeme yapabilmek için düzelttim bakalım yarın sonuç ne olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

Orijinalden alıntı: enesozcan

quote:

Kargoya verileceği sırada çekiliyor yani

Ürün hazırlanıyor gibi oluyor

Paketleneceği zaman çekiliyor diye biliyorum

Eğer çekilemezse paketlenmiyor

Yani sipariş verdiğiniz anda çekilmiyor sonra çekiliyor

Sadece bazı özel indirimlerde hemen çektikleri oluyor

Bir şeyi düzeltmek istedim.

Sipariş verilince evet karttan direkt çekilmiyor. ama amazon bankadan provizyon alıyor. yeterli bakiye olup olmadığını ordan anlıyorlar zaten. bu provizyon tutarı kargo aşamasına kadar muhasebeleştirilmiyor. kargoya verildiği an muhasebeleştirme işlemi yapılarak gereken tutar provizyondan karta yanstılıyor ve para çekiliyor.

• Yani bizim ülkemizdeki gibi stokta olsa da para çekiliyor olmasa da çekiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanikAtak

Yani bizim ülkemizdeki gibi stokta olsa da para çekiliyor olmasa da çekiliyor.

Provizyon aliniyor para direkt cekilmiyor. Eger kargo asamasi gerceklesmezse provizyon iptal ediliyor. Kargo yapilana kadar cekilmiyor hic bir ucret.

• TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    Bende bizim ülkemizden örnek verdim. Stok olsa da olmasa da çekiliyor :) Sonra al taksitle geri
  • Acaba bu ssd sorunsuz çalışırmı laptopta fiyatı samsunga göre uygun geldi yada başka ssd önerisi var mı ?

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00KLTPURI/ref=s9_simh_gw_d0_g147_i4?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=mobile-1&pf_rd_r=19P4N13GVNVPHXXE3MR6&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2068141862&pf_rd_i=mobile#mobile-twister_size_name_1454269457711

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost123q

Acaba bu ssd sorunsuz çalışırmı laptopta fiyatı samsunga göre uygun geldi yada başka ssd önerisi var mı ?

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00KLTPURI/ref=s9_simh_gw_d0_g147_i4?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=mobile-1&pf_rd_r=19P4N13GVNVPHXXE3MR6&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2068141862&pf_rd_i=mobile#mobile-twister_size_name_1454269457711

Transcend de iyi markadir ama Samsung Evo serisinden daha iyi olacagini sanmiyorum bu linkteki verdiginiz urunun.

Onun yerine ayni fiyata turkiyeden Ayni gun kargoyla Samsung Evo 850 M.2 SSD 120 gb alabilirsiniz aslinda.

http://www.webdenal.com/samsung-mz-n5e120bw_775491.html

Ben bu siteden birkac urun almistim en son hatta bu ssd'nin 250 gb olanini aldim. Turkiye resmi garantili satiyorlar tavsiye edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost123q

Acaba bu ssd sorunsuz çalışırmı laptopta fiyatı samsunga göre uygun geldi yada başka ssd önerisi var mı ?

128 almayin
    256 alin bence

Cunku oynayacaginiz oyunu vb yi ssd ye kurunca hizli oluyor programlar hizli calisiyor
    128 cok cabuk doluyor tavsiyem
    256 alin

850 evo 250 gb
    80 e falan dusmustu bir ara veya
    Tr deki indirimlerde 250 gb alin

• Satistan kaldirildi mi arkadaslar bulamadim ben amazon tarafindan satilan ve turkiyeye gonderilen?

• enesozcan E kullanıcısına yanıt
    ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop, Discrete GPU GeForce GTX 960M 2GB VRAM, 16GB DDR4, 1TB (ROG Metallic)https://www.amazon.com/dp/B01578ZK9A/

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop, Discrete GPU GeForce GTX 960M 2GB VRAM, 16GB DDR4, 1TB (ROG Metallic)https://www.amazon.com/dp/B01578ZK9A/

Evet hocam gordum yeniden stokta gece 4 gibi eklendi yani onlarda aksam vakti

• Merhaba arkadaşlar bilgisayarı aldığım günden beri internet tarayıcı açıkken dahili ekran kartı bir sorunla karşılaştı ve durduruldu oturum başarılı bir şekilde kurtarıldı yazıyor bu arada ekran siyah şekilde donup kalıyor(tarayıcı ekranı) diğer programlar normal çalışıyor tarayıcıyı aşağıya alıp tekrar tam ekran yapınca düzeliyor bunun sebebini bilen var mı?
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt
    İntelin ekran kartının son sürücüsünü manuel kurun
    Sorun çözülecektir muhtemelen

Çoğu bilgisayarda olan bir sorun

• hayırlı akşamlar. yarım saat kadar önce amazon dan bu bilgisayarı sipariş ettim. ödemeyi dolar olarak yaptım. diğer türlü 360 tl fazladan ödeme oluyor. onun yerine samsung m.2 250 gb ssd alacam. sorusu olan varsa cevaplarız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarda hangi ayarlarda kaç fps aldığınıza da yazar mısınız arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Perseus| -- 4 Şubat 2016; 21:42:33 >
  • Şimdi açtım kutuyu, bugün olmadı yarın bakıcam kaç fps alıyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.