Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SSD siparişimi verdim sanırım biraz geç iletilecek 1 hafta ya da 10 gün gibi elime ulaşır diye tahmin ediyorum ben de bu zaman zarfında vida arayışlarına başlayayım. Sistemi ssd'ye kurup zaten hızlı olan cihazı daha da hızlı hale getireceğim bi kaç oyun indirip performansını tam olarak göremesem de sanırım pazartesi günü biraz boş vaktim olacak iyi bir değerlendirme için. Şu sıralar işim gereği oldukça yoğun çalışmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

SSD siparişimi verdim sanırım biraz geç iletilecek 1 hafta ya da 10 gün gibi elime ulaşır diye tahmin ediyorum ben de bu zaman zarfında vida arayışlarına başlayayım. Sistemi ssd'ye kurup zaten hızlı olan cihazı daha da hızlı hale getireceğim bi kaç oyun indirip performansını tam olarak göremesem de sanırım pazartesi günü biraz boş vaktim olacak iyi bir değerlendirme için. Şu sıralar işim gereği oldukça yoğun çalışmaktayım.

Kargo hareketlerini içeren bir resim yükleme şansınız varmı. Kargo hareketleri bu cihaz kadar heyecanlandiriyor beni. Hayırlı olsun Güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okocygt kullanıcısına yanıt
    SSD'yi ülkemizden sipariş verdim.
  • Arkadaşlar benim laptop ta pazartesi olucak büyük ihtimal, fiş olayını nasıl çözdünüz, kabloyu mu değiştirdiniz yoksa ucuna dönüştürücü mü taktınız? Yardımcı olursanız sevinirim, kablo ile oluyorsa kablo almak benim için daha iyi olur.

Teşekkürler

• Konuda da yazdığım gibi eski laptopun adaptöre girdiği ara kabloyu kullanıyorum. Dönüştürücü şimdilik almadım.

• Herhangi bir sıkıntı yaşadığınız zaman garanti konusunda sıkıntı oluyor mu ?

Ve usd den kastınız nedir ?

• reaperboys1 R kullanıcısına yanıt
    Garanti 1 yıl boyunca Türkiye'de de geçerli.

USD = $

Asusla hem yazılı hem sözlü iletişim kurdum ve garantisi 1 yıl geçerli olduğunu defalarca teyit ettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

Asusla hem yazılı hem sözlü iletişim kurdum ve garantisi 1 yıl geçerli olduğunu defalarca teyit ettiler.

o zaman çok iyi ya bende bir inceliyim amazonu.
    Bu ışık sızması felan oluyo ya bazen laptoplar da o yüzden merak ettim eğer 1 yılsa çok çok iyi.
    Birde sıfırı kaç dolar dı yani ne kadar vergi bindi üzerine türkiye ye gelince ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reaperboys1 -- 15 Ocak 2016; 19:44:31 >
    Epi topu 3 sayfa var konuda, az inceleseniz bütün sorularınıza cevap bulacaksınız
  • XwarcraftX kullanıcısına yanıt
    tam ben yazacaktım sen cevabı vermişsin
  • hocam benim laptop bugün geldi biraz kurcaladım ama benim emektar hp den sonra açılıp kapanması baya bir yavaş geldi bu arada bir sorum olacak laptopla birlikte fatura gelmedi sendede böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartel1

hocam benim laptop bugün geldi biraz kurcaladım ama benim emektar hp den sonra açılıp kapanması baya bir yavaş geldi bu arada bir sorum olacak laptopla birlikte fatura gelmedi sendede böyle mi?

ship in amazon box veya gift sectiyseniz gelmiyor

amazonun sitesindeki invoice in ciktisi da fatura islevi goruyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    peki ürünün garantisinin ne zaman başladığını yada bize ait olduğunu nasıl ispatlayacağız
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Kutudan faturam çıktı. Ürünü asusa seri numaranız ile kaydettirdiğinizde fabrika çıkışı olarak 10. 11. aya kadar bir yıllık garantisi görünüyor elinizdeki fatura baz alınacağı için elinize ulaştığı ya da siparişi verdiğiniz tarihe bakacak asus. Garantide sorun yok keza arkadaş da belirtmiş amazondan faturayı yazdırabilirsiniz.

Çok yavaş açıldığını söyleyemem ama bir sürü ıvır zıvır yüklü geliyor onları kaldırırsanız daha da hızlanacaktır. SSD siparişi verdim haftaya elimde olacak asıl hız o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 15 Ocak 2016; 21:39:08 >
  • innocent_ kullanıcısına yanıt
    Ne zamana kadar garantisi var görebildiğimiz yer neresi
    zenbook icin Chatten sorunca 11. Ay yani fabrika çıkışını bana da söylemişlerdi telefonla arayıp sorunca de dediler fakat ben bir stede veya ekranda bulamadım

Ssd ile cihazınız tamamlanmış olacak :)
    Gule gule kullanin

hocam garantinin bitiş tarihini nereden görüyorsunuz?
    birde temiz win 10 kuracağım o zaman asus programlarını nerden bulup kuracagız keza ses kartı ve ekran kartı programlarınıda nasıl bulacağız (driver ları demiyorum) asus install live update gibi programlar
    mesela mc caffee 30 günlük deneme sürümü ondan filan kurtulmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 15 Ocak 2016; 22:00:10 >
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Asus size seri no ile bakıp söylediği için sadece fabrika çıkışını baz alır. Bi yerden bakmanıza gerek yok fatura tarihinden itibaren 1 yıl geçerli. tamir durumunda faturaya bakılır fabrika çıkışına değil dediler asusla görüştüğümde.
    ürünün açıklamasında 3 usb 3.0 2 tane usb 2.0 port yazıyor ama toplamda 3 usb var bu ne iş yada ne demek istemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartel1

ürünün açıklamasında 3 usb 3.0 2 tane usb 2.0 port yazıyor ama toplamda 3 usb var bu ne iş yada ne demek istemiş

Interface
    1 x Microphone-in/Headphone-out jack
    1 x USB 3.1 TYPE C port(s)
    1 x USB 3.0 port(s)
    2 x USB 2.0 port(s)
    1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
    1 x HDMI

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.