Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Asus N551VW CN007T cihazım şu an değişim kapsamında serviste karar çıkarsa para iadesi veya değişim alıcam. 3987ye almıştım bataryası ve ısınması gayet iyiydi fakat ileriye dönük ssd anlamında msata ssd takılı sanırım 128gb.

Değişim kararı olumlu olursa bu cihazı da alabilirim para iadesiyle. Yalnız birkaç sorum olacak..
    1-batarya gömülü mü ve ve ne kadar dayanıyor
    2-ssd kendimiz taktığımızda garanti dışında kalmıyor mu
    Cihazı kullanan arkadaşlar benim elimde olan cihazla karşılaştırıp tavsiyede bulunurlarsa çok memnun olurum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfur3294 kullanıcısına yanıt
    17 inch ve performans laptopu olduğu için çok üst düzey batarya performansı beklemeyin. Ekran full parlaklık ve ortalama bir kullanım ile 3 saat filan götürüyor. Şu gerçek de unutulmasın cihaz fişte iken daha br performans ile çalışıyor. Ekranı biraz karartır iseniz bu sürenin üzerine çıkabilirsiniz ama sahip olduğu teknoloji gereği fişte de olsa bazen yüzde 98 ve 99da şarj olmayı kesiyor yani sürekli şarjda olsa da önlemi alınmış. Daha iyi bir batarya performansı bekliyorsanız almayın.
    Kasa tasarımı olarak en büyük artısı kolay upgrade edilebilmesi zaten o yüzden kimse garanti bozuldu diyemez SSD taktınız diye.herhangi bir emniyet ya da garanti etiketini ihlal etmiyorsunuz montajda.henüz vida bulamadım ama çift taraflı bant da düşünmüyor değilim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 16 Ocak 2016; 11:09:17 >

• ahmetddr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

Hdd değiştirilebilir değil mi?
    O hangi bölümde ?
    Fotograflarda göremedim de

M.2 sata almanız gerekli

Samsung evo 850 m.2 sata alabilirsiniz

İps ekranlı laptoplar ile karşılaştırırsanız ekranı nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    HDD değiştirilebilir.. foto da ramların sağında kalmış orayı kareye almamışım.

http://www.amazon.com/gp/product/B00TGIVZTW?keywords=m2%20sata&qid=1452938058&ref_=sr_1_1&sr=8-1

sanırım bu işimi görücek, teşekkürler

Bu videoyu biri bize anlatabilirmi ?

https://www.youtube.com/watch?v=esPiODvgbME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetddr -- 16 Ocak 2016; 12:02:06 >

Hayırlı olsun hocam bu ne hız hangi ara açtın her tarafını :)
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Acelem vardı, feribota yetişicem yoksa arka kapağı komple söküyordum hatun hadi hadi diyince bıraktım öyle açık duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetddr

Acelem vardı, feribota yetişicem yoksa arka kapağı komple söküyordum hatun hadi hadi diyince bıraktım öyle açık duruyor

Komple sökünce garanti dışı kalmıyor mu?

Eğer böyleyse sökmeyin

1 yıl garantisi var türkiyede

Maşallah valla ben daha imrenerek izleme aşamasındayım sökmeye kıyamam :)
  • Ben bilgisayarla ssd'yi Asus'un yetkili servisine vermeyi planlıyorum. Alıp taksınlar, bildiğim kadarıyla böyle yapınca garantide de sıkıntı olmuyormuş

Videodaki arkadaş sata olmayan versiyonu almış çalışmıyor diyor anladığım kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: XwarcraftX

Ben bilgisayarla ssd'yi Asus'un yetkili servisine vermeyi planlıyorum. Alıp taksınlar, bildiğim kadarıyla böyle yapınca garantide de sıkıntı olmuyormuş

m.2 ssd ve ram takilan yeri acmak garanti disi birakmiyordur

ama kasanin diger bolumlerini acarsaniz muhtemelen garanti disi kalir

kendiniz m.2 sata ssd takabilirsiniz yani

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    En iyisi bilgisayar gelince arıyım ben bu Asus'u sorayım da içim rahat etsin. Öyleyse kendim takarım dediğiniz gibi

• Arkadaşlar işin zor kısmını hallettim geriye ssd yi almak kaldı :) kaybolmasın diyede içinde bıraktım.
     ASUS ROG GL752VW-DH71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 16 Ocak 2016; 13:24:51 >
  • birde diğer laptoptaki ssd yi buna takayım dedim biostan tanıtamadım illa formatlamak gerekecek galiba boot edemiyor. diğer laptopun biosu ile bununkisi farklı bunun biosu uefi olduğundan çalışma mantığı farklı ssd yi tanıyor ama üstünde kurulu win 10 ile boot edemiyor bilgisi olan varsa her türlü görüşe açığım.
     ASUS ROG GL752VW-DH71 ASUS ROG GL752VW-DH71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 16 Ocak 2016; 14:33:35 >

Samsung evo 850 alınabilecek en iyi ürün. Ben de sipariş verdim bekliyorum.

• SSD bölümünü açıp bakmadım ben ama civata var gibi görünüyor anakart uzerinde

• innocent_ kullanıcısına yanıt
    hocam civata yok benim fotoğraftan bahsediyorsan ben taktım onu espri olsun diye.
    2 tipin bağlantı soketi farklı bizdeki 950 proninkine benziyor 850 ninki 2 parcalı benim laptobun resmine bakarsan eğer soketin üzerinde 1 rakamının hizasındaki plastik çentikten 2 tane olması lazım 850 evo için
     ASUS ROG GL752VW-DH71 ASUS ROG GL752VW-DH71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 16 Ocak 2016; 15:40:57 >

• Hwinfo ile baktım x1 o yüzden soket girişi sizi yanıltmasın satadır o maçtan sonra sokecegim gerçi :)

• innocent_ kullanıcısına yanıt
    Hw info dogrudur siz yanlis goruyorsunuz diyorsun yani hocam :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.