Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aleti grafik tasarım işleri için %90 hatun kullanıcak, ona da zaten CS6 Freehand vs programlarını kurduktan sonra kalan ortalama 300 gb yer hayli hayli yeticek,
    iş arşivini zaten harici usb 3,0 diskinde saklıyor,
    1 TB lik hdd yi ise ben masaüstünde kullanacağım, bana lazım o :)
    makineyi zaten 100 dolar indirimli aldım,
    HDD sinden vs sinden iyice suyunu sıkıyorum şu an
    :D acayip karlı iş oldu
  • TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    Uyumlu değil boşuna alıp denemeyin 950 filan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

Uyumlu değil boşuna alıp denemeyin 950 filan.

Laptopta bulunan SSD yuvasi, bu mesaja ekledigim resimde de goruldugu uzere M-key konnektore sahip.

Bu konnektore sahip SSD yuvalari icin ya M key ya da B+M key tipi konnektore sahip SSD takilabilir.

Samsung EVO 850 de B+M key kullaniliyor.
    Samsung PRO 950 de M key kullaniliyor.

Ben bu nedenle uyumlu olabilecegini dusundum. Bunun disinda baska bir kisitlama varsa bilemiyorum.

Su sitede detayli bir anlatim var konuyla ilgili:
    https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Overview-of-M-2-SSDs-586/

M.2 SSD konnektorleri:
     ASUS ROG GL752VW-DH71

Resim cikmiyorsa link burda:
    https://lh3.googleusercontent.com/proxy/KsFsVV87qyPWx8jtsDuECQxZzElYoSIon0iV9McZdUL5ld2TMdyrJzENEgYR92Qf2SKFz-Yaz6d8EOdTnSX-A83SY6X0JVyQnFM=w454-h324-nc

• Oradaki her ikisini de destekleyecek bir yuva gibi görünse de anakartimiz sadece ve sadece sata tabanlı br ssd destekleyecek şekilde tasarlanmış.

Hocam GL752VW ürününün sadece Kanada versiyonu M-key destekliyor. Amazon'da satılan ve sizin de satın aldığınız versiyon normal sata destekliyor. Kanada versiyon çok sınırlı sayıda üretilmiş durumda. Bu konuda @innocent_ hocamın dedikleri tamamen ehildir.
  • leptap gayet uyguna geldi. bugun 190 dolar iade yatmis kartima. 3070 liraya fln denk geldi. cok sansliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Psychopatia

leptap gayet uyguna geldi. bugun 190 dolar iade yatmis kartima. 3070 liraya fln denk geldi. cok sansliyim

Ne zaman almistiniz laptopu?

27 kasim aksami verdim siparisi.

• Psychopatia kullanıcısına yanıt
    ooo süper, umarım bizde aynı şekilde vergi iade alabiliriz,
    alırsak herkese benden çay
  • Bir arkadaş yavaş kargo ile alınan ürünlerin 80$ sınırını geçse de çoğundan gümrük vergisi alınmadığını söylemişti haklı herhalde

• XwarcraftX kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncedeyim, bugüne kadar UPS haricinde gelen her üründen vergi iadesi aldım,
    Bu seferde büyük ihtimalle alacağım,
  • ahmetddr kullanıcısına yanıt
    Hadi inşallah benim laptop bir haftada kargoya verilmeyince chatle konuştum adam dedi isterseniz daha az ücretle expresse verelim dedim yok istemez. İsteseydim dönüşü olmazdı o 200 doların

• aloalo kullanıcısına yanıt
    Laptopu ilk kez açıp Türkçe dil paketini yükledikten sonra internetini kapatıp, CASPER proragmı ile dün akşam sabit diski elimdeki SSD ye kopyaladım
    en sonra saat gece 1 i geçİyordu ayarlardan işlem bittikten sonra kapatı işaretleyip yattım sabah baktığımda makine kapanmıştı.
    Bu akşam Sabit diski söküp herşeyin kopyalandığını umduğum ssd yi sabit diskin yerine takıp gidişata bakıcaz, şimdilik durum bu :)
  • Sonunda Türkiye'de, yarın gelir tahminimce, genelde Yurtiçi takip kodu girilmeden elime ulaşmış oluyor

ASUS ROG GL752VW-DH71

• Hocam kargonuzun yolu hiç Hebron, KY, US 'den geçti mi?

Geçti hocam neden sordunuz?
  • Benimki de şuan orda, ne kadar sürdü gelmesi?

Anladım hocam ben de ordan geçince bir işlem görüyor sandım :)

Hocam benimki HEBRON a uğradığında cumartesi günüydü yani onun ardından ilk işlem pazartesi gerçekleşti.
    Pazartesi(11 ocak) iparcel'e teslim edildi daha sonra Cuma(15 ocak) i-parcel'den Türkiye'ye yola çıktı. Bugün de yani 19 ocak'ta Türkiye'ye ulaştı. Normalde i-parcel'den çıkan ürün ertesi, en kötü 2 gün içinde Türkiye'ye giriş yapardı ama ürün sanırım Ankara'ya gelmiş direkt amazon.com öyle gösteriyor onun bi etkisi var sanırım. Genelde REF2 girilmeden benim elime geçmiş oluyor ürün o yüzden yarın elime ulaşacağını tahmin ediyorum.
  • Çok uzun sürmüş valla, benim 9 unda aldığım ürünler 16sında teslim edildi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.