Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
703
Cevap
11
Favori
20.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz şans işi hocam benim 5 güne teslim aldığım da oldu 20 güne de ama genelde hep 10 günde teslim alıyodum bu da geç gelen siparişlerden biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle kargo geldiğinde ben evde olmayacağım, şubede ne kadar bekler ürün? Bir hafta kadar olmayacağım çünkü

• XwarcraftX kullanıcısına yanıt
    İki gün sonra geri gönderiyolar diye biliyorum hocam ama emin değilim siz bi araştırın isterseniz yine de
  • Tamam hocam sağolun şubeyi ararım ben yarın

• Aletin üzerindeki HDD yi SSD ile değiştirdim, alet 10 saniyeye açılıp hazır hale geliyor,
    m.2 sata SSD ile alabileceğim performansda hemen hemen aynı olacağını düşünüyorum,

https://store.donanimhaber.com/70/e4/43/70e4431fa4e1d1193785d63d5d680b92.jpg
     ASUS ROG GL752VW-DH71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetddr -- 19 Ocak 2016; 22:30:38 >

• ahmetddr kullanıcısına yanıt
    eline sağlık hocam güzel olmuş orjinal hdd yi klonladın herhalde. ben temiz kurulum yapmak için 64 bit türkçe win10 indirdim ya elimdeki ssd ye kuracağım yada m2 ssd alınca ona kurmayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir iki şey var bu asusun kendi programlarını temiz kurulumdan sonra nereden bulup kuracağız asususn kendi sitesinde göremedim fikriniz var mı? birde amazondan şu ürünü almayı planlıyorum daha iyi bir çözüm biliyorsanız onu uygulayalım.http://www.amazon.com/gp/product/B003B1YUE2?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A15AAAEGL3KF3S

• kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Asusun kendi programlarını bu laptop için GL752 burda bulabilirsin.
  • Bildirime bogdunuz beni :) bu aralar yoğun çalışıyorum pek ilgilenmedi hizlialdan SSD de 23unde yola çıkacakmış cıvata işini hallettim sonunda.ben de ssdyi sistemi kuracağım gelir gelmez 1 tb hdd yerine de bi SSD daha düşünüyorum sonra ram 32 gb yaparsam Nirvana benim için. Çanta bulamıyorum alet enlemesine 42 cm filan bugün bi çanta aldım geri verdim.ürünü alan arkadaşlar acaba hangi çantayı kullanıyor bana da tavsiyede bulunsaniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 20 Ocak 2016; 0:25:50 >
  • innocent_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yarın alacağım ssd yi ancak montaj için neler gerekli yardımcı olur musunuz?
  • Montaj için SSDyi ilgili bölüme monte etmek için ufak bi vida ve tornavida.öyle zahmetli bir yerde değil arkadaşlar kapağı söküp fotoğraf da attılar sağolsunlar.

• innocent_ kullanıcısına yanıt
    vida ve tornavidayı nereden aldınız hocam?
  • 2mm kalınlıkta 3.5 mm uzunlukta olmalı hocam civata. Tam ölçüleri bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XOTIC

2mm kalınlıkta 3.5 mm uzunlukta olmalı hocam civata. Tam ölçüleri bu.

Nerden bulabilirim peki hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: innocent_

Bildirime bogdunuz beni :) bu aralar yoğun çalışıyorum pek ilgilenmedi hizlialdan SSD de 23unde yola çıkacakmış cıvata işini hallettim sonunda.ben de ssdyi sistemi kuracağım gelir gelmez 1 tb hdd yerine de bi SSD daha düşünüyorum sonra ram 32 gb yaparsam Nirvana benim için. Çanta bulamıyorum alet enlemesine 42 cm filan bugün bi çanta aldım geri verdim.ürünü alan arkadaşlar acaba hangi çantayı kullanıyor bana da tavsiyede bulunsaniz.

Hocam aman diyeyim bos yere hizlial'dan ssd'nin gelmesini bekleme. Ben de siparis vermistim ustelik ben verirken 7 isgunu degil 2 isgunu yaziyordu temin tarihine. Ama oyaladilar ve sonunda temin edemedik baska bisey istermisiniz dediler. Usteik baktim benim urunu temin edememeleri halde bile hala utanmadan temin edilemiyor yazmamislar siteye. Eskiden iyiydi hizlial ama son birkac aydir aman diyeyim bulasmayin.
    Aninda kargo yazan urunler disindaki hicbir urunu temin edemiyorlar. Oyalayip tedarik edemedik diye kapatiyolar meseleyi. Bu sadece 2 haftada 2 farkli urunde geldi basima.

Webdenal.com dan samsung evo 250gb ssd aldim 30 tl daha ucuza geldi ustelik o da samsung turkiye garantili ve NEDENSE ayni gun kargoya verebildi onlar :)

Canta olarak da elimde 17.3 inc uyumlu Swiss Gear bi canta vardi muhtemelen onu kullanirim bu laptopta. Baya kaliteli marka tavsiye ederim. Hem laptop cantasi hem de mukemmel bir seyahat cantasi.

• Ben mahalledeki bilgisayarciya gittim anlattim durumu avucuma farkli farkli vidalar doktu bir duzine. Sadece bir tanesi uydu. Bu sekilde de halledebilirsiniz. Para da istemezler muhtemelen.

Aslinda Çin'den vida seti istemistim farkli olculerde vidalar iceriyor guze bir set ve sadece 7 tl flndi. Laptoptan da once siparis vermistim ama 3 hafta oldu hala gelmedi ben de bekleyemedim bu sekilde hallettim.

Cinden alinabilecek setler:
    http://m.ebay.com/sch/i.html?_sop=15&isRefine=true&_pgn=1&_nkw=Laptop+screw+set

• Hızlıal gold grubu ve sanal pazar iflas erteleme talebinde bulundu ve taahhütlerini yerine getiremiyorlar
  • Optimus var mı arkadaşlar bu modelde? Hackintosh kırmayı planlıyorum onun için alıcam. O yüzden optimus özelliği olmaması, biosdan değiştirebilme özelliği olması gerekiyor. Sorumu yanıtlarsanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kartel1

bunu söylemek için mi bu kadar zahmet ettin? çok sağol kardeş biz aradaki farkı bilmiyormuşuz uyandırdığın iyi oldu hemen geri iade edelim cihazları yazık olmasın bize. (3 gün önce akıl iste sonra rüyasına yat veeeee bugün müthiş cihaz olduğu duygusuyla uyandıktan sonra biz akıl fukarası insanları hemen ikaz etmeye başla sen olmasan biz ne yapardık)
     ASUS ROG GL752VW-DH71

Ben sana donanım mı sordum? O donanım o paraya bedava geldi bana bir bit yeniği var mıdır diye fikir istedim arkadaşlardan. Sen neyin müdafasını yapıp neyi ıspatlamaya çalışıyorsun? Üslubunu düzelt, çok bilmiş.

• TheDefiler kullanıcısına yanıt
    Cevap verilesi birisi değilsin delikanlı birkere sen üslubunu düzelt senin yaşında çocuğum var terbiye alacak birine benzemiyorsun bunun seni engelleyeceğinide sanmıyorum ama ikaz edeyim istedim. yazdıklarınıda okumuyorsun galiba bir bak bakalım arkadaşlar bu işte bit yeniğimi var siz ne düşünüyorsunuz diye nereye yazmışsın git ne almak istiyorsan onu al burada ne işin var?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.