Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
21
Favori
27.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sizin ana konunun yaninda bizimkinin lafi olmaz.azicik yardimci olabildiysek ne mutlu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar vergiler ve kargo dahil kaç tlye geliyor bu bilgisayar acaba

• ulud49 U kullanıcısına yanıt
    Sepete ekleyip son odeme noktasina kadar ilerletirseniz gorursunuz.3600 civari hersey dahil.olasi 172 dolar vergi iadesi var.dusuk ihtimal ama olabilir

• Arkadaşın birisi yukarıda wedding gift diye bir olaydan bahsetmiş. Ana konuda böyle bir şeye rastlamadım. Nedir bu olay, ne kadar indirim sağlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MelwiN kullanıcısına yanıt
    Daha sonra ve gerçekten lazım olduğunda kullanırım diye ben o olaya girmedim biraz farklı bir işlem, yapanlara sorabilirsin detayını.
  • Wedding gift ten 100 dolar indirim geldi. Acabahttps://www.amazon.com/MSI-GE62-Apache-Pro-239-i7-6700HQ/dp/B01D8VJ0B2/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1466241014&sr=1-4&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 bunu mu alsam 1200 dolara gelmis olur vergi iadesi olur ise. 3600 tl ye 970m li laptop almis oluruz. Tek handikapi msi asus gibi ukuslararasi garanti vermiyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balistik81 -- 18 Haziran 2016; 12:14:18 >
  • balistik81 kullanıcısına yanıt
    Msi @balistik81 @balistik81 15.6 inch.asus 17.3 fark buyuk.ekran buyuk olunca daha baska oluyor keyfi.tavsiyem 17.3 alin 3000-4000 tl bandinda hicbir 15.6 bilgisayara para verilmemeli bence.

• Mantıklı teşekkürler hocam. Asus büyük ihtimal tercihim olacak.

Hayırlı olsun hocam. Wedding için herhangi bir kod girdiniz mi direk maille geldi ve otomatik olarak mı düştü
  • Sağol hocam. Mail gelmedi WEDDING15 kodunu ödeme ekranında denedim oldu.

Düzeltme : Amazon parayı hemen çekmemiş karttan. Zaten istese de çekemez limitim yokmuş. :) Bakalım kısmet 90 gün süremiz daha var ayarlayacagiz ins.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balistik81 -- 19 Haziran 2016; 4:14:53 >
    Mail gelecek demesine rağmen gelmiyor o zaman.Başka arkadaşlar da dikkat etsin. Bende de aynısı olmuştu. Bir şey değil hocam
  • Merhaba arkadaşlar.Laptopu almayı düşünüyorum sağolsun @MühendisMurat buraya yönlendirdi.Taksit seçenekleri var mıdır acaba? Sizde önerir misiniz?
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    Amazon prime ile taksit secenegi var ama degmez sanirim.ancak kullandiginiz kredi kartindan taksit isteyebilirsiniz.ben akbank axess free kartla satin aldim tek cekiyor daha sonra mobil bankaciliktan taksit isteme yaptim 3 taksite boldum.illaki vadesi oluyor tahminen 3200tl icin artan her taksit sayisinda 20-30 vade farki alir 8 taksite bolseniz de ortalama 250 t civari vade farki olur.tahminen soyluyorum yine de bi bakin

• quote:

Orijinalden alıntı: master135

Amazon prime ile taksit secenegi var ama degmez sanirim.ancak kullandiginiz kredi kartindan taksit isteyebilirsiniz.ben akbank axess free kartla satin aldim tek cekiyor daha sonra mobil bankaciliktan taksit isteme yaptim 3 taksite boldum.illaki vadesi oluyor tahminen 3200tl icin artan her taksit sayisinda 20-30 vade farki alir 8 taksite bolseniz de ortalama 250 t civari vade farki olur.tahminen soyluyorum yine de bi bakin

Anladım.Peki kaç günde elinize ulaştı? Two days shipping seçeneği var ama o pahalıya geliyor sanırım.
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    I parcel ile gelen yani ilk siradaki en sorunsuz kargo.hizli kargo her zaman daha masraflidir ve daha cok ugrastirir.evrak ister vergi iadesi sansiniz isleme tabi tutuldugu icin ortadan kalkar.bir keresinde arabam icin aem air intake kit getirmistim ucretsiz diye hizli kargo sectim benden ruhsat fotokopisinden kimlige faturadan doldurulmus imzali forma bi ton evrak istediler.yavas kargoda vergi iadesi sansi oluyor tamamen gumruk memurunun karariyla alakali.bana 8 gunde ulasti tahminimden hizli geldi direk kapidan teslim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İllidianStormraqe -- 19 Haziran 2016; 22:57:39 >
  • Ürünü 1109 dolara (900dolar +184dolar vergi depozitosu+25dolar shipping) sipariş vermiş bulunuyorum. 1aylık wedding registry süresi bitti 2 gün sonrada WEDDING15 kodunu girdiğimde %10 indirim aktif olmuştu o şekilde aldım.Vergi de yatarsa efsane olur :)

edit: Ürünü çok geç kargolamamalarını soyledim müşteri hizmetleriyle konuşup , tam bayram tarihi görünüyordu tahmin edilen sürede onu belirttim.Müşteri hizmetleri en erken şekilde ulaştıracağını soyledi, sonra baktıgımda kargo ücreti olan 25 doları silmişler 1078dolar(3150tl) oldu ürün ve ups ile yollamışlar ,benim vergi işi yalan oldu galiba tek tesellim ürünün hızlı kazasız belasız gelecek olması :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkalihan -- 23 Haziran 2016; 20:06:01 >
  • bjkalihan B kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlı olsun umarım iadesi gelir ve üründen memnun kalırsın
  • bjkalihan B kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun

• Ürünü kendim keşfederek aldım, yanına 500 gb m2sata samsung evo 500 gb ssd, alienware backpack, logitechin bi mouseu hyperion fury, steelseries mousepad,amazon usb cable, ürünler 2 gün 4 gün ve 9 gün olmak üzere 3 parçada geldi, sadece çanta için gümrükten imzalı belge istediler okadar, 1.5 aya yakın zaman geçtikten sonrada vergim kuruşu kuruşuna yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackless -- 23 Haziran 2016; 1:04:22 >
  • hackless H kullanıcısına yanıt
    Canta icin link alabilirmiyim.bende asus canta bakmistim 100 dolar fiyat vardi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.