Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
21
Favori
27.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben de bu modelin 2gb ve 4gb ekran kartı arasında kaldım,sizce aradaki fiyat farkına değer mi 4gb almak? 2 gb ilk modelden fazla farkı olur mu?

Ayrıca bu wedding gift olayı nedir bilen biri varsa açıklayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balistik81 kullanıcısına yanıt
    wedding gift nedir hocam biraz bahsedermisiniz ?
  • düğün tarihi oluşturuyorsun amazon üzerinden 30 gün sonra oluşturmak lazım en az ve 1 tane ürün almak lazım registry e ekleyip , sonra alacağınız pahalı ürünüde registry e ekleyip bekliyorsunuz düğün tarihinden sonra mailinize kod gelecek veya chatten yazın amazona kodu sorun bu şekilde ship and sold by amazon yazan ürünlerde %10 indirim alıyorsunuz
  • Harbimi resim var mı,vergi ne kadar ödedin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kupon henüz gelmedi satın almadım daha fakat vergi değişmiyor satış fiyatından %10 düşüyor amazon wedding registry yazıp arastırabilirsin
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    vergi kargo 210 dolar ama kutu üzerinde vergiye dahil hiçbir evrak not yoktu.tahminimce geri yatacak vergi. ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor)
     ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor)

• Amerikadan dönen kuzenime aldırdım kendim için. Bulunduğu eyalete +$80 vergi ile $1080 aldı. Türkiye'de aldığım dolar kuru ile de bana 3150₺ mal oldu. 2 hafta sonra elimde olacak.

• MelwiN kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun.bu bilgisayarlara uygun 16gb ram ve 256gb ssd lazim ama windowsu nasil ssd ye gecirecegin hicbir fikrim yok

• Eyvallah ssd fırsatı takipteyim lakin henüz parasını tamamlayamadım. Bunun parasını çıkarmak zorladı biraz. Para çıkana kadar böyle idare edeceğim. Windows da illa ki bir şekilde hallederim.

• Güle güle kullan,türkçe klavye sıkıntısı var sanırım sadece..

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.aslinda sorun olmuyor.ingilizce egitim aldigimdan dili degistirmedim bile.zaten ezberlemisiz artik klavyeyi parmaklar gidiyor sorun yok :)

• Mouse laptopla beraber mi geldi?:)

• Hayir onu kendin aldim.fiyati bi ara 39dolara dusmustu cektim hemen.tamamladik seti :)

• hocam merhaba mause yi nerden temin edebilirim?
  • Benden temin edebilirsin :) cok kullanmadim.diger mouse kullaniyorum.sifir alicam dersen burda 350 tl civarinda diye biliyorum amazonda 50 dolar arti kargo gibi biseydir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İllidianStormraqe -- 11 Haziran 2016; 13:27:32 >
  • MertZenginn M kullanıcısına yanıt
    ASUS Gaming Mouse (ROG Gladius)https://www.amazon.com/dp/B00P2PL4NK/ref=cm_sw_r_cp_api_TF-wxbXTFA4SX

67 dolar arti kargo olmus

• tuş sayısı yetersizmiş a4tech e devam o zaman :D
  • BEYLER ŞİMDİ BEN SSD ALDIM TAKTIM SİSTEMİ ONUN İÇİNE KLONLADIM
    SİZCE OYUNLARI HDD YE Mİ KURMALIYIM ?
  • Böyle bir konunun açılması iyi olmuş, şüpheyle yaklaşanlar vardı, alanlar ile iletişime geçebilirler.
  • MertZenginn M kullanıcısına yanıt
    Surekli aktif oynadigin oyunlari ssd ye kur arada takildiklarin hdd ye kur.olabildigince bos tutmaya calis ssdyi.benim diger bilgisyarda sistem haric ssd de hicbirsey yoktu butun oyunlarimi harici hard diske kurmustum gta5 dota 2 cod diablo hepsini de canavar gibi calistiriyor.bir de hangi ssdyi aldin ogrenebilir miyim ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.