Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
21
Favori
27.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enesozcan

Arkadaslar urunu alanlara bi kac sorum var
    1- Ort kac gunde gelir ve hangi kargoyla gelir.
    2-200dolarin ustunde vergisi var yavas kargoyla cogu zaman geri yatıyormuş bu vergi diye okudum bi kac yeede geri yatan var mi?
    3-Anakart ve ekran kartinda sıkıntı cikma ihtimali cok düşük diye düşünüyorum. Cikarsa amerikaya yollasak garanti dahilinde tamiri yapılır mi( ilk bi ay amazon ilgilenir her seyiyle peki ya 1 yilsonra anakart arizasi alirsam ne yapmam lazim simdidrn teşekkürler

garanti olarak sanırsam uluslararası 1 yıl veriyor yani Türkiye'de dahil ASUS servislerinde de işlemi görüyor forumda alan kişilerin konuları vardı sanırsam onlara bakarsan iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CloneTrooper

quote:

Orijinalden alıntı: enesozcan

Arkadaslar urunu alanlara bi kac sorum var
    1- Ort kac gunde gelir ve hangi kargoyla gelir.
    2-200dolarin ustunde vergisi var yavas kargoyla cogu zaman geri yatıyormuş bu vergi diye okudum bi kac yeede geri yatan var mi?
    3-Anakart ve ekran kartinda sıkıntı cikma ihtimali cok düşük diye düşünüyorum. Cikarsa amerikaya yollasak garanti dahilinde tamiri yapılır mi( ilk bi ay amazon ilgilenir her seyiyle peki ya 1 yilsonra anakart arizasi alirsam ne yapmam lazim simdidrn teşekkürler

garanti olarak sanırsam uluslararası 1 yıl veriyor yani Türkiye'de dahil ASUS servislerinde de işlemi görüyor forumda alan kişilerin konuları vardı sanırsam onlara bakarsan iyi olur.

Ekran karti ve anakart uluslararasi garanti de garabri kapsamina girmiyor diye biliyorum. O yuzden almiyorum resmen suan aklimdaki tek sorun bu aklimi kurcaliyor anakart ve ekran kartinin garantisiz olmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• enesozcan E kullanıcısına yanıt
    Laptop bir butundur o yuzden
    Laptopun icindeki anakarr ve ekran karti ayri dusunulmuyor

Sadece masausti icin ayri ekran karti veya anakart alirsaniz bunlar garanti kampsamina girmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Laptop bir butundur o yuzden
    Laptopun icindeki anakarr ve ekran karti ayri dusunulmuyor

Sadece masausti icin ayri ekran karti veya anakart alirsaniz bunlar garanti kampsamina girmiyor

Bu konuda emin misiniz msi icin mail ile sorduğumda gecerli degil demislerdi. Asus ise seri numarasi olmadsn bi sey diyemeyiz dedilee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesozcan E kullanıcısına yanıt
    Diz ustunun icindeki ekran karti icin mi gecerli degilmis

Ben baska turlu anladim

• bunu direk fransaya yollatsam
    ekstra ücret alırlar mı
  • bilbar B kullanıcısına yanıt
    Avrupaya da vergi var diye biliyorum
    Ama daha az olabilir
    Ama muhtemelen kargo ucreti daha cok olacak

Amazonun tr ye ucuz kargosu var

Ve neden amazon.fr gibi sitelerden almiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Avrupaya da vergi var diye biliyorum
    Ama daha az olabilir
    Ama muhtemelen kargo ucreti daha cok olacak

Amazonun tr ye ucuz kargosu var

Ve neden amazon.fr gibi sitelerden almiyorsunuz

amazon.com daha uygun genel olarak o yüzden sordum
  • türkçe karakter için en orjinal çözüm nedir
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    Sticker hocam. Başka bir yolu yok. Ha Türkiye'de bunla aynı klavyeyi kullanan bir model varsa yedek parçasıda vardır. Alıp değiştirilebilir lakin çok mantıksız bir şey.

• Birebir aynısı olmasa da özellikleri %90 aynı olan kardeş bir modeli hepsiburada da kampanyada. Fiyat 3900'e geliyor bence şu an çok mantıklı.

http://www.hepsiburada.com/asus-gl752vw-t4015t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602006
  • Arkadaşlar bende bu laptobu almayı düşünüyorum. Şarj olayı doğru mu? Gerçekten 2 saat mi gidiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar_Baytar

http://www.hepsiburada.com/asus-gl752vw-t4015t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602006

3999 tl ye alınabiliyor, yurt dışıyla uğraşmaktan iyi midir bilemedim şimdi.

kesinlikle kardeşim yurt içi 200 fazla olsun alınır.
  • 999$ olmuş fiyatı !!! TR'ye gönderimi var ;

http://www.amazon.com/dp/B01578ZK9A/ref=twister_B017LMGAQ2?_encoding=UTF8&psc=1

Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available.

Dolar düşük olsaydı kesin alacaktım ... Amazon'dan birşey alırken herşeyin 3 katını ödüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 16 Şubat 2016; 13:59:48 >

• güzel parasına değer :)
  • Harbiden yanıyor bunun daha üstlerde olması lazım.
  • bende dayanamadım bir tane sipariş verdim de ne zaman gelir meçhul gibi. gelince buradan bir tanede m2 ssd alıp takarım canavar olur makine.
  • PrudoN kullanıcısına yanıt
    Ürün elinize ulaştı mı_
  • Ben de merak ettim ulaşmış mı acaba? Adam laptopu alıp dünyadan ayrıldı galiba(füze misali)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.