Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
21
Favori
27.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Psychopatia

urun elime ulasti cok kaliteli ekranin kalitesi super tek eksigi batarya cikmiyor.

Ekran 120hz mi hocam?
  • quote:

urun elime ulasti cok kaliteli ekranin kalitesi super tek eksigi batarya cikmiyor.

Bir kaç fotoğraf paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler...
  • quote:

Kardes internetten mi aldiniz kargo ve gumruk ne kadar tuttu toplam kaca amal oldu. Birde ne kadar zamanda geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eve gittigimde resim ve ayrinti eklerim

• Psychopatia kullanıcısına yanıt
    hocam sabırsızlıkla bekliyorum. Bende sipariş geçeceğim. Senin incelemeni bekliyorum
  • quote:

eve gittigimde resim ve ayrinti eklerim

Hocam öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Acaba batarya çıkmamasının özel bir sebebi var mı?

Acaba yurt dışı satışlarda batarya basınç sıcaklık gibi faktörlerden etkilenir diyemi paket içeriğinden çıkarmışlar yoksa paket içeriğine zaten dahil değil mi?

Kargosa basınç sıcaklık gibi etmenlerden risk oluşturuyor diye paket dışına çıkardıysalar mantıklı değil çünkü hemen hemen tüm laptoplar yurt dışından geliyor. Onlara birşey olmuyorda buna mı birşey olacak.

Valla bende bu modeli Amerikadan biriyle getirtmenin çabası içerisindeyim. Bende taktım bu alete kafayı
  • quote:

eve gittigimde resim ve ayrinti eklerim

sipariş vermek için yorumları bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

tümleşik bataryadan bahsediyor olabilir çıkmıyordan kasıt odur bence

ek olarak alan arkadaştan ss video inceleme karttan çekilen tutar vs her türlü bilgiyi bize de verirse çok hoş olur. ben de ge72 alıcam ama türkiyeden. 960 ve 5700lük modelden. ailemin kartı olduğu için mecbur türkiyeden. buradaki arkadaşlara ve ileride bana cesaret vermesi amaçlı yüksek ücretli vergisi ödenmiş bu tarz ürünler ülkeye nasıl giriyor insan merak ediyor

Açıklama için teşekkür ediyorum. Cihazın yekpare olduğunu hiç düşünmedim nedense? Anlam karmaşasından sana hak veriyorum.

Cesaret manasında da toplam vereceğin ücreti göze alıyorsan Yurt dışından alınması yasak ürünler haricinde (ilaç, simkartlı tablet telefonlar v.s) herşeyi alabilirsin. Amazon gibi siteler vergiyi baştan tahsil edip vergi alınmazsa karta iade ediyor. Diğer sitelerden alırsan böyle bir hizmet yoksa PTT ve gümrük işbirliğiyle bir Form doldurup vergisini PTT ye yatırarak ürününe ulaşabilirsin engel bir durum yok. Yurt dışı gümrüksüz limit 100$ ve eş değeri para birimidir veya ticari mal olmaması için aynı üründen tek seferde maksimum 3 tane alabilirsin bildiğim.
    Daha önce Çinden oyun ve kulaklık aldığım oldu. Herhangi bir problem yaşamadım. Parası ne olursa olsun hep takipli kargoyla aldım.

• kargo gümrük vs içinde 1247 dolara mal oldu. gönderiyi i parcel diye bi firma yapıyor normal teslimat süresi 10 iş günü benim kargo uçağım biraz rotarlı geldi 27/11/2015 tarihli siparişim 15/12/2015 teslim edildi. i parcel den türkiyeye giriş yaptığında pts den takip ediliyor sonra yurtiçi kargoya teslim ediliyor. amazona adres bilgisi kısmına tc numaranızı yazarsanız ürün i parcel deposunda beklemeden yola çıkıyor. bazen yazmasanızda istemiyor. kutu içeriğinde sadece bilgisayar adaptör amerikan tipi kablo bandajı ve küçük bir bez çıkıyor. cihazın ekranı 60 hz. galiba içinde dahili gpsi var. ayrıca ileriye dönük olarak m2 pcıe destekliyor. maus siparişim daha gelmediğinden oyun oynama fırsatım olmadı. istediğiniz sentetik test varsa yazarsanı yapıp bi müsait zamanda eklerim. normalde monster alıp faturasını yüzde 8 den satıp kullanacaktım baktığımda asus daha cazip geldi. cihazın fırçalanmış aliminyum ve plastik karışımı ve cihazda rog sonic bass diye sistem speaker sesi baya güzel. masaüstünde 2 adet 240 gb ssd raidli kullanıyorum leptap hddsi hayli yavaş geldi alan arkadaşlar en kısa sürede ssd takviyesi yapılması şart.(m2 olursa tadından yenmez.)
     ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor)

3dmark11 performance mod
    asus rog
    masaüstü pc hd 6850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychopatia -- 17 Aralık 2015; 3:21:44 >

• Ekran görüntü kalitesi nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can7Ugurcan -- 17 Aralık 2015; 17:13:19 >
  • Konuyu yanlışlıkla favoriye eklemişim habire bildirim geliyor kanıma giriyorsunuz

• RangerSkin R kullanıcısına yanıt
    satıcı türkiyeye göndermiyoruz diye mesaj attı.

ek olarak: "I would suggest to check with your local UPS/FedEx and Turkish Customs. Sellers here don't collect this from you. This is something you will have to pay for and clear the Customs yourself when the package gets there. Normally, it's the sales tax + duty +sometimes brokerage fee. But you will get a more accurate estimate by contacting the Customs directly. Nobody here can get you the exact number."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can7Ugurcan -- 17 Aralık 2015; 18:09:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shizLa

Favorimde bir süredir bu alet. Tasarımı çok hoşuma gitti. Ancak i5 işlemcisinin performansı şöyle:

Ayrıca Türkiye'ye kargo yok :(

i5 alma sen de

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    ASUS X550JK-CN167 aldım zaten
  • X550 serisi bunun dengi değil ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi YBS -- 24 Ocak 2016; 2:58:55 >
  • Arkadaslar urunu alanlara bi kac sorum var
    1- Ort kac gunde gelir ve hangi kargoyla gelir.
    2-200dolarin ustunde vergisi var yavas kargoyla cogu zaman geri yatıyormuş bu vergi diye okudum bi kac yeede geri yatan var mi?
    3-Anakart ve ekran kartinda sıkıntı cikma ihtimali cok düşük diye düşünüyorum. Cikarsa amerikaya yollasak garanti dahilinde tamiri yapılır mi( ilk bi ay amazon ilgilenir her seyiyle peki ya 1 yilsonra anakart arizasi alirsam ne yapmam lazim simdidrn teşekkürler

• 17 İPS panel ağır yükte çalışabilir işlemci ağır yükte çalışabilir ekran kartı yüksek hızlı 16gb ram. bir bilgisayarda hem bunlar olsun hem de hafif olsun, şarjı çok gitsin diyorsanız bir kaç milyon dolar alıp arge çalışmalarına başlayın ki bütün dünya nasiplensin.
  • vay be arkadaş bu laptop resmen bedava
  • Geçen dayi ogluna aldik casper 2 bin lira bayildi tirttan laptoba bunu gorse ici erir resmen

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.