Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
21
Favori
27.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cevo_61

1 ay önce 3200 tlye victor g702 aldım, özelikleri şöyle.

Gtx960m ekran kartı
    İ7 4700hq işlemci
    8 gb ram
    Full hd ips mat ekran 15.6"
    250gb msata ssd - hdd yuvası boş

Cihazdan gayet memnunum ama victor firmasına bir süredir ulaşılamıyor battı galiba. Hemen hemen aynı konfigürasyonda monster'in de ürünleri var. O kadar para verdikten sonra Türkiye garantili ürün almak daha akıllıca. Bir de gtx960 ile gtx970 arasında çok fark varmış gibi onu isteyenlere şaşıyorum. Aynı şekilde işlemci de 4.nesil ve 6.nesil arasında çok bir fark yok. Monster modelleri 5.nesildi sanırım. Üst model istemenin sonu yok arkadaşlar teknoloji sürekli gelişiyor bi yerden başlamak lazım :)

Monster'ın 6. Nesil Core işlemcili modelleri mevcut, bilgine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostalr bende laptop bakiyorum istedigim ozellikler 17 inc metal kasa full hd isikli klavye ssd. Islemci ve ekran karti onemli degil ama bu ozellikler olup uygun laptop turkiyede yok hatta cogu markada yok . ben bu baslaiktaki laptopu begendim ancak iki cekincem var bir garanti durumu iki gumrukten hecer mi ? Bilgisi olan yardimci olsun lutfen birde bu asua rog lar arabistan , dubai gibi yerlerde mevcut mudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Winnetou21

Niye kalmasın hocam şuanki fiyat amazon için normal bir fiyat

Merhaba.
    Black Friday ne zaman başlayacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    İndirimler başladı bu hafta ama büyük indirimler yarın olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: Winnetou21

İndirimler başladı bu hafta ama büyük indirimler yarın olucak

Merhaba.
    Gece yarısından sonra bekemeye değer mi?
    Yoksa USA Doğu kıyı saatine göre mi?

• Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Abd saatine göre hocam sabah 10 olması lazım

• Tamda masaüstümü satıp dizüstüne geçmeyi düşünürken böyle bir başlık çıktı karşıma bilgisayar kesinlikle çok uygun.
    Türkiyedeki fiyatları göz önünde bulundurursak albenisi var.

Fakat klavye işini nasıl çözeceğiz?
  • Arkadaslar bu urunu alsak gumrukte sorun olur mu ? Birde garanti kismi nasil halledilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

http://www.amazon.com/dp/B014QSTWKK/ref=psdc_565108_t3_B015XBK5NM ne zamandır şu pc yi takipteyim bf indirime girermi bilmem ama ben olsam kesinlikle helede yurt dışından alacaksam en az 970 ekran kartlı bir pc alırım madem riske gireceksiniz hiç değilse değsin
    bu ara ben bu pc yi almanyadan aldırsam ne kadar vergi öderim acaba almanyaya vergi varmı

Bu pc nin garantisi turkiyede gecerlimidir birde tl kuru ile kac tl ye geliyor ve gumruge takilir mi ?

• Şu gümrük sorularını bırakın artık birşey olmaz merak etmeyin amazon zaten vergi masrafini sizin adiniza aliyor size de oturup keyfinize bakmak kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

2005'te dell inspiron almıştım bataryası 5 saatten fazla gidiyordu hocam. bu alette bir sıkıntı var demektir. toplama bilgisayar şeklinde olunca uyum sorunu da çıkıyor olabilir. bu model mühendisler tarafından planlanarak değil satış yöneticileri tarafından satsın diye üretilmiş gibi geldi bana. hesap kitap yapan adam 2 saat pil ömrü ile bu aleti satışa koymaz.

hocam senin dellin harcadığı enerjiyle bununki bir değilki sömürüyor bu bildiğin , tüm oyun bilgisayarlarında geçerli bu.

• Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ancak vergi ile beraber tüm masrafı kac lira tutar ayrıca en fazla 3 taksit Mi yapılabiliyor ve Türkçe klavye sorununu Nasıl çözeriz yardım ederseniz sevinirim yoksa gidip boş yere monster a7 alcam

• quote:

Orijinalden alıntı: HerodiNas

Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ancak vergi ile beraber tüm masrafı kac lira tutar ayrıca en fazla 3 taksit Mi yapılabiliyor ve Türkçe klavye sorununu Nasıl çözeriz yardım ederseniz sevinirim yoksa gidip boş yere monster a7 alcam

Yaklaşık 3650 tl yapar. Türkçe klavyeyi üzerine şeffaf etiket yapıştırarak çözebilirsiniz. Orjinal tr klavyesini bulmak şuan için pek kolay olmaz. Bankalara göre yurtdışı alışverişlerinizde taksite ücretli/ücretsiz bölme kampanyaları var. Hangi banka kartıyla alacaksanız onun kampanyasına bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulex

quote:

Orijinalden alıntı: HerodiNas

Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ancak vergi ile beraber tüm masrafı kac lira tutar ayrıca en fazla 3 taksit Mi yapılabiliyor ve Türkçe klavye sorununu Nasıl çözeriz yardım ederseniz sevinirim yoksa gidip boş yere monster a7 alcam

Yaklaşık 3650 tl yapar. Türkçe klavyeyi üzerine şeffaf etiket yapıştırarak çözebilirsiniz. Orjinal tr klavyesini bulmak şuan için pek kolay olmaz. Bankalara göre yurtdışı alışverişlerinizde taksite ücretli/ücretsiz bölme kampanyaları var. Hangi banka kartıyla alacaksanız onun kampanyasına bakın.

Anladım kardeşim bankam ile görüşüp satın alıcam bu ürünü inşallah 3 takside bölerler

• Axess ve world üzretsiz 3 taksit yapıyor
    Mesaj atmayı unutmayın
    Kendi sitelerinde yazıyor

Axess ile ödemeye ocakta başlayabiliyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana bu model biraz daha çekici geldi açıkçası

http://www.amazon.com/gp/product/B014QSTWKK?colid=3KRO4VWKKHHTN&coliid=I3FO2484R06OBM&psc=1&ref_=wl_it_dp_o_pd_nS_ttl

5700 ler çok çekirdek performansında 6700 lere göre daha iyi imiş. tek çekirdek te 6700 ler iyi. bunun ekran kartı da gtx970m. he 150$ fazlaya değer mi tartışılır.

marka değerine de bakmak lazım tabi.
  • http://www.amazon.com/gp/aw/d/B017NGH4DY/ref=pd_aw_sbs_147_of_5?ie=UTF8&dpID=41pgEAuPT5L&dpSrc=sims&preST=_SL500_SR100%2C73_&refRID=0Z0S2J1MNC4AZYEVP66T

Bu cihazında fiyatı çok uygun ve özellikleri fiyatına göre muhteşem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Numan449

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B017NGH4DY/ref=pd_aw_sbs_147_of_5?ie=UTF8&dpID=41pgEAuPT5L&dpSrc=sims&preST=_SL500_SR100%2C73_&refRID=0Z0S2J1MNC4AZYEVP66T

Bu cihazında fiyatı çok uygun ve özellikleri fiyatına göre muhteşem.

This item does not ship to Turkey.
    Türkiyeye gönderilmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

Bana bu model biraz daha çekici geldi açıkçası

http://www.amazon.com/gp/product/B014QSTWKK?colid=3KRO4VWKKHHTN&coliid=I3FO2484R06OBM&psc=1&ref_=wl_it_dp_o_pd_nS_ttl

5700 ler çok çekirdek performansında 6700 lere göre daha iyi imiş. tek çekirdek te 6700 ler iyi. bunun ekran kartı da gtx970m. he 150$ fazlaya değer mi tartışılır.

marka değerine de bakmak lazım tabi.

bunu almayı düşünüyorum ama elimdeki 13" macbook pro fiat 500 iken bu freemont. taşıyabilir miyim acaba her gün...

• msi modelini almayı düşünüyorum da şu vergi iadesi olayı kesin mi yoksa şansa mı oluyor? 220$ vergisi var.. iadesi varsa çok iyi olur

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.