Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
21
Favori
27.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M3RTi

Arkadaşlar ben pek anlamıyorum donanımdan,

3DS Max, Photoshop vs programlar için önerebilir misiniz bu laptopu? Render alırken sıkıntı olur mu?

Son olarak alma durumu olursa İngiltere'de yaşayan arkadaşıma gönderteceğim vergi vs ödememiş olacağım.

Görünen fiyat Türkiye'ye vergilerin dahil olduğu fiyat mı ?

Vergiler ve kargo dahil 1250$ ve evet tüm saydıklarınız için rahatça kullanabilirsiniz. 4 çekirdekli 6. Nesil i7 var işlemci olarak. Türkiye'de en yeni bu teknoloji şuan için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muchard -- 23 Kasım 2015; 20:17:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasa tasarım hoşaf olmuş, eskı hava cıkıs yerleri neydı be...

nerde eskı ROG notebook kasa tasarımları, lenovo y50 türüne geçmiş asusta...

not: ust versıyonda yıne o egzoz sıstemı kullanılmış, keşke böyle olmasaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 23 Kasım 2015; 20:35:04 >
  • Muchard kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler, bakalım ayarlayabilirsem almaya calısacağım
  • http://www.amazon.com/dp/B014QSTWKK/ref=psdc_565108_t3_B015XBK5NM ne zamandır şu pc yi takipteyim bf indirime girermi bilmem ama ben olsam kesinlikle helede yurt dışından alacaksam en az 970 ekran kartlı bir pc alırım madem riske gireceksiniz hiç değilse değsin
    bu ara ben bu pc yi almanyadan aldırsam ne kadar vergi öderim acaba almanyaya vergi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RangerSkin

Hadi ya süper olay abi

axess hem ocak ayına erteliyor hem 3 taksit yapıyor 100 tl üstü
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    hepsini aynı hesaptan mı aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al bi snickers ye

Amazon'dan alınan ASUS ürünlerinin hiçbir şekilde Türkiye'de garantisi yok yalnızca ABD VE Kanada'da geçerli. Bunu da göz önünde bulundurun

Konuda bahsi geçen ürünün global 1 senelik garantisi mevcut diye biliyorum.Bunu amazon chatte onaylamıştı tabi en son bi değişiklik olmadıysa böyle olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01virüs01

hepsini aynı hesaptan mı aldınız?

Evet

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    hocam 960m ile 970 arasındaki farkı oyun oynayınca anlarsınız . kaldı ki 870m bile 960m'e göre iyidir. 960m 2 gb vram 128 bitlik, 870 ve 970 m ise 3 gb 192 bitlik kartlardır. işlemci konusundaki görüşlerinize katılıyorum fazla fark yok.
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    amazon'un sana 2 yıl garanti vereceğini mi sanıyorsun? müşteri memnuniyeti gereği ilk bir ay elki yardımcı olur da sonra sana yok abi kargo çok tutar biz sana yenisini gönderelim mi diyecek ne diyecek?
  • http://www.amazon.com/gp/aw/d/B015PYYDMQ/ref=psdcmw_565108_t3_B01578ZK9A

Bu daha iyi bir fırsat değil mi? 256 gb SSD, 960m, i5 750 dolar.

• ssd olan 256gb olup stokta olsa başka sorun olmazdı
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye göndermiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar gezerken gördüm alternatif olabilir

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2qe1093xtr-apache-pro-core-i74720hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx960m-156-full-hd-freedos/p_61724/

• quote:

Orijinalden alıntı: kajmer_55

Arkadaslar gezerken gördüm alternatif olabilir

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2qe1093xtr-apache-pro-core-i74720hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx960m-156-full-hd-freedos/p_61724/

Stoklarda Yok
  • Bunun 15 inch olaniyla hic bir farki yok degilmi?
    O neden gelmiyor?
    Birde bu modelin onbellek ne kadar goremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

Oyun laptopları uzun pil ömrü için değil tahmin edeceğiniz üzere performans içindir. Vergisini ödedikten sonrada geleceğini düşünüyorum, sonuçta resmi bir iş var ortada, 1000$+ para var, buna kim karışabilir ki? Olmadı asus u arayıp sorun getirtsek gümrükte sorun çıkar mı vs diye bir fikirlerini alın bakalım.

Hatta mümkünse mail atın yazılı belge olsun elinizde enazından bir derece işe yarar bişey olunca.

Sorun çıkmaz. Kapınıza kadar gelir. 1500 Euro üstü alışverişlerde sıkıntı çıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: stuka

yaw iyi laptop,iyi fiyat beyler de gümrük ne olacak gümrük? vergisi ne tutar? gümrükte takılma ihtimali var mı, daha önce amazondan bu tür bir ürün alan oldu mu??

Gümrükten geçecek.
    Gümrük vergisi 190,32 dolar.
    Takılma ihtimali yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Benim anlamadığım o laptop 100 yıldır o fiyattan orada. Niye şimdi olay oldu. Acele etmeye gerek yok alacak olan 3 ay sonra da alır zaten. Fiyatı hep sabit. İndirim falan yok yani bilginiz olsun. Burada öyle bir ortam yaratıldı.

11 Ekimden beri orada ve daha 1,5 ay ancak olmuş. 3 ay sonra belki de fiyat artar, bilemezsin. Şu anki fiyat uygun. Tabi garanti koşullarına bir bakmak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

3900 çıkardı bana fiyat.

Ödemeyi dolar olarak yaptığında mı bu fiyat çıkıyor?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.