Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
21
Favori
27.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: killikli

msi modelini almayı düşünüyorum da şu vergi iadesi olayı kesin mi yoksa şansa mı oluyor? 220$ vergisi var.. iadesi varsa çok iyi olur

Kesin degil
    Ve iadesi muhtemelen olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

msi modelini almayı düşünüyorum da şu vergi iadesi olayı kesin mi yoksa şansa mı oluyor? 220$ vergisi var.. iadesi varsa çok iyi olur

Kesin degil

öyleyse siparişi verip amerikadan birilerinin gelmesini bekleyeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

Kesin degil

öyleyse siparişi verip amerikadan birilerinin gelmesini bekleyeceğiz

Vergi ile turkiye fiyatinin aldinda oluyor

Alinabilir yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.
    Vergi iadesi nasıl oluyor?

• 3 adet sipariş geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

3 adet sipariş geçtim

Merhaba.
    Hayırlı olsun.
    Satmak için mi aldınız?

• hangi modelden aldınız arklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RangerSkin

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B01578ZK9A/ref=psd_mlt_bc_B01578ZK9A#productDescription_secondary_view_div_1448230693070

Bilgisayarın Özellikleri:
    ASUS ROG GL752VW-DH71 17.3" IPS FHD (1920*1080), matte, Gaming Laptop, Metallic, Intel Core i7-6700HQ 2.6GHz (Turbo up to 3.5GHz) Skylake, 16GB DDR4 (2133MHZ), 1TB 7200RPM , NVIDIA GTX960M 2GB GDDR5, DL DVDRW/CD-RW, 802.11AC, Bluetooth 4.0, Windows 10 (bit)

Bilgisayar tam bir oyun bilgisayarı ve tasarımı çok şık gümrükteki vergisiyle ve kargo ücretiyle 1250 dolar gibi bir fiyatı oluyor o da yaklaşık olarak 3600 TL ediyor.Tr'de benzer özelliklerdeki bir başka ASUS ROG serisi laptop 7300 lira

Link:http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g751jt-db73-gaming-notebook-fiyati,172040.html

Hatta işlemci ve ram bakımından daha üstün diyebiliriz ROG GL752VW için.Ben almayı düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler?

Edit:Ayrıca Windows yüklü bilgisayarda free DOS değil ve müşteri hizmetleri ücretsiz kargo, mouse gibi talepleri kırmaz diye düşünüyorum
    VideoEdit:
    http://m.youtube.com/watch?v=AmPtN60u0Lk

Turkce klavye yok, direk bitiriyor her seyi

• 10 gün sonra arkadaşım Almanyaya gidiyor ona rica ettim gelirken getirecek. Yani o bu işlerden pek anlamaz. Gittiği evin adresini verdi. Alman e-ticaret sitelerinin birinden alıp onun evine yollayacagım 2 hafta sonra gelirken dönüşte getirecek. Sıkıntı olurmu onu bilmiyorum. Asusu aradım Global garanti ye dahil ise 1 yıl garantisi var dedi ancak global garantiye dahil olmayabiliyormuşta bunu seri no dan anlıyormuşuz. Ayrıca global garantiye tabi olduğu belli bir tarih varmış yani fatura tarihi önemli değil. Eğer o tarih geçmiş ise yine global garantiye girmez dedi.

şu sitelerin birinden almayı düşünüyorum. Sanırım Comtech ten alacagım. Açıklamalarında Asus Partner flan diyor.
    http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4888481_-gl752vw-t4108d-asus.html

Aslında masaüstüm var i5 r9 280x li falan o yüzden aklıma şu modelde geliyor. Çekle beraber 2000 tl ye alabiliyorum. Kıyaslanmaz ancak yinede işimi görür. tatilde oradada burada kullanmak için alıyorum. gtx 950m ile 960m arasında da ahım şahım farklar yok.
    http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550jx-xx099d-i5-4200h-4gb-750gb-156-hd-led-2gb-gtx-950-P70847974

Ne yapsam bilemedim. Getirtip burada direk satsam mı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 30 Kasım 2015; 11:08:54 >

• Arkadaşlar ben n11 den k555lb aldım yurtdışıyla uğraşmamak için çekle 1540 a geldi+Amazondan samsung evo SSD aldım 250 GB lık 210 TL'ye onu da ücretsiz ve hızlı kargo yaptırdım Laptop bugün ulaştı elime SSD de muhtemelen çarşamba ulaşacak bana 1750 lira gibi fiyata gelmiş oldu hepsi uygun bir alışveriş oldu benim açımdan hepinize bol şanslar

• bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ama gümrüe takılır mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgunduzalp

http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i7559-763BLK-Full-HD-GeForce/dp/B015PYYDMQ/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1448952833&sr=1-1&keywords=DELL+7559

Alternatif olabilir mi ?

Sorry, this item can't be shipped to your selected address

• quote:

Orijinalden alıntı: infazci43

bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ama gümrüe takılır mı bilmiyorum

Takılmaz, zaten gümrük ücretini önceden amazona ödüyorsunuz o da devlete ödüyor.
  • Merhaba.
    Adresi Rusya yapınca tax 0 çıkıyor.
    Gelecek ay oradan gelecek tanıdığın adresine göndersem 17" lik bu notebooku sorunsuz İstanbul' a getirebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    Gelecek ay oradan gelecek tanıdığın adresine göndersem 17" lik bu notebooku sorunsuz İstanbul' a getirebilir mi?

Getirir hocam hiç bir sıkıntı olmaz

• quote:

quote:

Merhaba.

Merhaba.
    Kutusundan çıkarıp getirmesi şart mı?
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba.

Merhaba.
    Kutusundan çıkarıp getirmesi şart mı?

Çıkarsın laptop çantasına koyup yanında taşısın çünkü havaalanında bavulları çantaları taş niyetine fırlatıyorlar. Kargodan daha tehlikeli. Kaybolma riski de olabilir. Herşey olabilir. Rica edin hatta 100 tl hediye alın ama yanında taşısın. Şahsi eşyam muhabbetine.

• Favorimde bir süredir bu alet. Tasarımı çok hoşuma gitti. Ancak i5 işlemcisinin performansı şöyle:

Ayrıca Türkiye'ye kargo yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitik. -- 2 Aralık 2015; 0:42:02 >
  • urun elime ulasti cok kaliteli ekranin kalitesi super tek eksigi batarya cikmiyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.