Şimdi Ara

ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
21
Favori
27.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aradınız mı hocam garantide bir sorun oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende alacagim bu urunden black friday gelince heralde baya indirim olur

• quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

Bende alacagim bu urunden black friday gelince heralde baya indirim olur

hazir amerikadayken alayim mi yoksa black friday daha mi uygun olur??
  • Beklemek istemiyorsan al ama yeni seri gpu modeller geldi sayilir o zaman bunlarin fiyati dahada dusucek birde black friday gelince baya bir indirim olacak bu yuzden beklemeni oneririm acelen yoksa
    @Masiva95

• Wedding registry sürem doldu, ürün de aldım orası üzerinden. İndirim kodum ne zaman gelir? Veya ne yazmalıyım chat üzerinden? Chatten konuştuşumda wedding registry hakkında bilgi sahibi olmadıklarını söylediler

• Bu bilgisayari alanlar yorumlarsa sevinirim.

CS GO, GTA V oyunlarindan en yuksek grafiklerde nasil bir performans aliyorsunuz? Kac FPS aliyorsunuz. En yuksek grafiklerde denerseniz sevinirim.
    Bunlar ya da baska oyunlarda da aldiginiz degerleri yazarsaniz sevinirim. Black Friday zamani almayi dusunuyorum. 1000$ civari butcem var.

• axil kullanıcısına yanıt
    Ben sadece CS:Go oynarken takip ediyorum FPS'yi. Full HD Maxed out iken; Çok fazla smoke vb. üst üste geldiği durumlarda en düşük 80 civarı oyun geneli 130 civarı, en yüksek de 180 civarı fps alıyorum.
  • jasonu kullanıcısına yanıt
    Canavar gibi masallah. Ama bu cihazdan smoke icinde bile min 150fps civari beklerdim.

Çok şükür iş görüyor. Bu arada benim cihazda amazondakinden farklı olarak ekran kartında 4 gb vram var ve ram 8 gb(amazondaki dh71'de 2 gb vram ve 16gb ram). 1-2 fps bile farkedeceğini sanmıyorum ama bilginiz olsun, yanlış yönlendirmeyeyim.
  • jasonu kullanıcısına yanıt
    4gb vram 8gb ramli modelini bilmiyorum acaba sizinki i5 islemcili mi?

Hayır gl752vw'de i5 yok zaten. Ben Türkiye'den aldım model kodu GL752VW-T4015T.
  • Arkadaslar ups ile gondermisti amazon istemememe ragmen , yine de vergi indirimi gelmis 172 dolar geri yatacakmis 2-4 is gunu icersinde , darısı başınıza
    Items:
    $999.00
    Shipping & Handling:
    $0.00
    Wedding Gift
    -$99.90
    Total Before Tax:
    $899.10
    Estimated Tax Collected:
    $0.00
    Import Fees Deposit
    $179.82
    Order Total
    $1,078.92
    -----Refund total-----
    172.63

• DiAlucardV D kullanıcısına yanıt
    Aradim hallettim 1 yil garantili urun

• 1.099,58 $ siparişi enpara ile 2,96 kuruyla 3.255,97 TL olarak satın aldım. Ortalama kaç günde teslim edilir? Önerebileceğiniz gaming mouse ve kulaklık var mıdır?  ASUS ROG GL752VW-DH71 17-Inch Gaming Laptop 999 Dolar (yanıyor)
  • Kullanan veya bilen arkadaşlar bu makinada msata slotu var mı? Varsa en fazla kaç gb ssd desteği var?

• hur_82 H kullanıcısına yanıt
    M.2 sata girişi mevcut. Herhangi bir üst limit duymadım hiç 1 tb da taksanız olur 128 gb da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

satan olursa bilmek isterim. saygılar

Msi 15inch
    Gtx960 2gb ddr5
    8gbddr4
    1tb7200hdd
    I7 6700hq
    Model gl62
    Bu pc sfr ne edr blgniz vrmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslayalansoyleme -- 21 Ağustos 2016; 2:24:26 >
  • Beyler ben de almayı düşünüyorum.
    Ancak ABD den kargoda gümrük sıkıntısı olur diye biliyorum. Olmuyorsa ki heralde bikaç kişi direk oradan sipariş vermiş anlamadım neyse
    Almanyadan sipariş vermeyi düşünüyorum tanıdıklar var tr gelip giden.
    Biraz asus un Almanca sitesinden baktım satın al falan dedim Ancak ne fiyat veriyo nede önerdiği sayfalarda ürün var işin içinden çıkamadım bi fikriniz var mi Almanya konusunda

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B111CD008 -- 20 Eylül 2016; 1:16:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxemilian

Beyler ben de almayı düşünüyorum.
    Ancak ABD den kargoda gümrük sıkıntısı olur diye biliyorum. Olmuyorsa ki heralde bikaç kişi direk oradan sipariş vermiş anlamadım neyse
    Almanyadan sipariş vermeyi düşünüyorum tanıdıklar var tr gelip giden.
    Biraz asus un Almanca sitesinden baktım satın al falan dedim Ancak ne fiyat veriyo nede önerdiği sayfalarda ürün var işin içinden çıkamadım bi fikriniz var mi Almanya konusunda

amazondan alabilirsin. eğer vergi varsa sipariş aşamasında ödersin. ekstra bir ücret ödemezsin paket kapına geldiğinde.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.